- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мания по зеленото...
Направо сякаш тази тема аз съм я писала,наистина съм вманиачена по зеленото,просто го ОБОЖАВАМ!Голяма част от дрехите ми са зелени ,стаята ми е с зелени стени и доста от мебелите са именно такива.Мания ми мина границите може би,след като си направих зелен кичур,който си обожавам междодругото.
Зеленото ме успокоява,чуствам се добре когато около мен има зелено свързвам го с прекално много неща. Мисля,че е достатъчно това,което казах.
аз нямам такива маний..иначе се обличам в най различни цветове..сега през зимата наблягам на черното не знам защо..![]()
Аз по едно време имах мания на тема черноооооооооо![]()
ама вече отмина![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ми аз имам мания по играчки и др предмети с овце или с формата на овце![]()
мн са сладки
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
`всички от вас, които харесват лилавото сте фешънки нали?![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
една от моето даскало само с зелено ходи не съм я виждала никога с друг цвят![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
траурно бюроПървоначално написано от Reed
![]()
таа по темата: и аз съм манячка на тема зелено![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
И аз преди много си падах по зеленото, но сега нещо минах на бяло
П.С. Мразя лилаво!![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Обожаваааааам зеленотоооооо
Любим цвят, няма лошо.
Открих, че със сегашната ми коса и зелено пуловерче, очите ми изпъкват адски много. (кеф-кеф-кеф:Д)
Харесвам усещането на зеленото - на свобода, природа, свежест, полъх...
ЗЕЛЕНООООООО![]()
Обожавам го![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
Нищо странно.
Аз също много харесвам тъмно тюркоазен (еми... да, определен нюанс е просто. Побърквам се като видя готина тюркоазена блузка и най-вече по такива аксесоари. Само, че нещо не се среща много този цвят (защо ли) и нямам много тюркоаз в гардероба...
![]()
`тва си е мое мнение, ти ако не си от тях - съжелявам, но има други които са.Първоначално написано от neocide
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
няма нищо лошо, ще ти мине.. аз съм така с райетата, добре че приятелките ми ме спрират, в противен случай всичките ми дрехи да са на райета![]()
хаха мацка... и аз като теб... Зеленото е много хубав цвят..... Тапетите са ми зелени,дрехите,лака,очите ми са зелени![]()
![]()
![]()
![]()