- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Отслабнах, а цикълът ми изчезна.
Здравейте! Февруари месец ни претегляха в училище и аз бях 64 кг. Направо се ужасих и реших, че ще отслабна. Намалих хляба и започнах да правя по 60 коремни преси на вечер. Юни месец бях 59кг. Реших че ще се стегна и спрях хляба и газираното и като цяло намалих приема на храна(но никога не съм гладувала). Почнах да правя по 200коремни преси. В началото на Септември бях 52кг. Сега продължавам да си правя коремните преси, не ям хляб и не пия газирано(но ям баница, например). Между 45-48кг съм. Но от септември месец не ми е идвало, имам някакво бяло течение. Искам да попитам, дали някой е имал такъв проблем. Предполагам, че ще ме посъветвате да отида на гинеколог, но как ще протече процедурата.
160см-височина
45-48-килограми
менструация от 1 година и 11 месеца
девствена
На 14 години и 11 месеца съм.
охх милата то и аз бях така.. ама ще ти дойде... отново..
аз се радвах със сълзи на очите като ми дойде след рязкото ми отслабване! сега пак го има.. но просто е по леко..![]()
Яжте моркови, да сте здрави!
А кога ти дойде отново , защото вече втори месец го няма никакъв и почвам мн да се притеснявам.
ами.. 4,5 месеца след отслабването..
![]()
Яжте моркови, да сте здрави!
Това не е добре...Един от признаците на анорексия е спиране на цикъла ..Бая килограми си свалила от това е ..Най-добре се консултирай с гинеколог, защото ние тук не можем да ти дадем компетентна информация![]()
...
Ами това и мисля да направя, но не мисля че може да е анорексия, защото нямам симптомите само това с цикъла.
не е трябвало да сваляш толкова килограми според мен и 50 кг щеше да изглеждаш добре. Аз съм 45 и съм висока колкото теб и се опитвам да кача. И за цикъла първо отиди при личния лекар.. ако там не стане чак тогава на гинеколог.
Ми не е трябвало толкова много да отслабваш-закъснението със сигурност се дължи на ослабването!Но след няколо месеца сиг ще ти дойде-почни да си ядеш нормално и ще ти дойде.
благодаря много на всички. Днес успях да поговоря с една медицинка сестра и тя е успокой, че може би ми няма нищо, но за да не се притеснявам да отида на лекар, мисля утре да отида, а по този начин ще си почина малко от училище![]()
Ами мисля,че това което ще напииа,ще те успокои...Аз съм много слаба,наисна много....и никога не ми е идвало редовно(в най-добрия случай-през месец)...Закъснявало ми е и 5-6 месеца,не се притеснявай...Ако искаш пък може да си вземеш някакви хапчета,с витамин Е (например "Геритамин Нео") Пиеш всеки ден по едно....и след 2 седмици всичко е наредПървоначално написано от zuzinkata
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
Блгагодаря, наистина вече се чувствам по-спокойна и медицинската сестра ми каза да си взема от витамин Е. Сега вече съм в страхотно настроение![]()
![]()
![]()
Aха, но това витамин Е не трябва ли да се пие с лекарско предписание???Първоначално написано от zuzinkata
на мен лятото ми закъсня с 3 месеца, защото бях позаслабнала.Сега от септември не ми е идвал само имах някакво жълто течение. Защо не ми идва, та аз дори съм качила 2 килограма от лятото???!?!?![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от harabelka
оф ми и аз съм като теб/само дет тва течение го нямам/ и не ми идва , последно ми дойде на 1ви септември.Иначе на тебе може да не ти идва от климата или да ти има нещо, защото все пак имаш
жълто течение!Аз бях на лекар и ми казаха, че нищо ми няма и че е нормално да закъснява.И споредм мен, на мен ми закъснява от климата-миналата година по същото време ми закъсня с два месеца и половина и тази година явно ще е така.
аз съм качила 2 килограма и ям като лудамайка ми е медицинска сестра, казах и. Наште ми се караха много защото мислят че спазвам диети и няма да ме отведът на гинеколог
![]()
![]()
![]()
![]()