- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се свалят мазнините по корема
Като цяло съм слабичък, но по корема си имам малко излишни мазнини.Как се премахват, нищо не помага
коремни преси.. но първо кардио
и ще си муцка
Яжте моркови, да сте здрави!
коремни преси, спиране на сладкото и/или трениране на нещо с онези гадните колани за корема, които те потят яко ..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Коланите ги гледах по телевизията и съм адски навит да си взема, но дали имат ефект.....ако имат поне няма да се мъча да тичам, макар че са доста скъпиПървоначално написано от milotoGIRL4e
Ми при мене май няма ефект от тоя колан...Коремните преси му е майкатаАма ако искаш пробвай и с колан може при тебе да има ефект
![]()
![]()
![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
Jези колани,които ги гледате по тв-то,чрез ,които уж се 'отслабвало' се пълна глупост.Нещо,което е толкова рекламирано има нещо,не е толко качествено за колкото го представят .....Разбира се взимат един сравнително пълен човек,примерно и го правят на програма слаб....и му дават снимката, която е направена слаб,чрез нета....НЕ трябва да сте толкова доверчиви.....само ще си дадете парите на вятъра.
+1Първоначално написано от Lysit0
Леля ми има такъв.......голям боклук!!!![]()
![]()
Момиче съм
Коремните преси няма да помогнат особено. Ще направиш мускули под мазнините и така мазното ще отиде напред>изглеждаш още по-дебел. Майката му е тичане, но не какво да е. Например- 50 мин крос, 20 мин спринт и така увеличаваш. Също плуване, тва е. С преси напраих страшен мускул отдолу, но не свалих мазнините.
Three rings for the elven kings...
J.R.R. Tolkien
Ти как точно си представяш 20 минути спринт? Иначе бягането на дълги разстояния е най-подходящо. Но не го гледай по време, а по километри.Първоначално написано от Burzumul
Апфф, моя грешка, 50/20 секунди. И така ако тичаш на всеки 2 дни по 20-30 минути, след месец вярвам, че нищо мазно няма да е останало.![]()
J.R.R. Tolkien
Вие не разбрахе идеята. Вижте сега-почва да тича 50 сек крос,20 мин спринт, после 60 сек крос, 30 сек спринт и така увеличава.. И като минат 20 мин схе е тичал 13-14 мин крос, 5-6 спринт. Сега разбрахте ли? Натоварването е огромно.Първоначално написано от CanisDirus
J.R.R. Tolkien
Е интервалите няма да растат непрестанно, я. Нека кажа аз как тичам - почвам 30 мин кросче(не много бързо темпо, не големи крачки), 10 мин спринт, 40 крос,15 спринт и така до 40 спринт. После почваш от началното редене. И бтв с правилно дишане съм тичал спринт от сорта на 2 минути...
J.R.R. Tolkien
Подходящ хранителен режим,кардио и коремни преси прави това за 1 година и гледай какъв корем ще имаш![]()
На мен пък ми е смешно,но една приятелка свали корема много бързо...И то...не с колани-които нямат ефект,а със...фолиоДомакинско,ама от това найлоновото...Слагала си го на проблемните зони и то изпотява,изпотява и...хоп!Това го гледах и по ТВто.Ама много смешно ми се струва
![]()
Смешно не смешно ... щом действа \Първоначално написано от schrei
/
... а диета пазила ли е ?
И мен ме интересуваПървоначално написано от MileyY
Та... ?
А какъв обрив може да си докарате по този начин...Първоначално написано от MileyY