.
Затворена тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 141

Истината за мен

Както Ви обещах вчера, днес ще се разкрия коя съм. И ето че тържествения момент дойде.

Първоначално съвсем на шега се регистрирах и започнах да коментирам както всички го правите. После видях, че хората тук много лесно се палят и започнах да се ебавам със всички. Та всъщност не мисля, че съм най- яката, нито най- умната, нито работя на Лъвов мост, нито пък живея във Лас Вегас, нито ще ставам фолк певица. Също така нямам гадже с мерцедес. Нямам телефон за 1000 лева, а телефонът ми е за около 300. Просто тук хората много лесно се връзват!

Но от престоя си във форума октрих някои неща.

Установих, че не позволявате на хората да бъдат добри с Вас.

Ако някой има самочувствието,че е най- якият, а всеки има правото да го мисли, просто само от завист, че някой има самочувствие Вие всички колективно си настройвате антенките срещу него. Вие никога няма да му позволите да се чувства добре.

Ако някой казва, че обича някого, то той значи е луд. (според Вас)

Ако някой е душата на компанията- значи трябва да бъде отстранен.

Ако някой- иска да внесе малко хумор, дори и със самоирония, и щастие в студените Ви сърца, Вие предпочитате да го стъпчете.

Но и много лесно можете да бъдете манипулирани. Просто бях смаяна, че наистина има хора които вярват на простотиите които пиша.

Моля модераторите да не трият темата веднага, защото сега съм наистина сериозна. Ако имате някъкви въпроси към мен можете да ме попитате. И наистина като казвам, че Ви обичам го мисля! Повярвайте ми така е!

да ти кажа въобще не ме грее каква си била и защо си лъгала.
    И без това никога не съм се връзвала на простите ти безсмислени теми-'ебавки'до тук с теб.
    Малко сме разумните.

Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    И без това никога не съм се връзвала на простите ти безсмислени теми-''ебавки'' до тук с теб.
    Ето точно това имам предвид.
    Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!

Град
    L.A. \ Moscow
    за много неща си права...
    Raise your fist!

Град
    Los Angelis,California
    ебаси мамата ебаси мамата

хихи добре ама аз не съм писал коментари в темите ти само съм ги чел и ми е много интересно.. ами то си личи някак си че е като един вид бъзик

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    за много неща си права...
    Благодаря ти за подкрепата

таа па, таа па, таа па
    ок, сега сериозно: да, напълно си права..тук е така
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от CS^BoY
    хихи добре ама аз не съм писал коментари в темите ти само съм ги чел и ми е много интересно.. ами то си личи някак си че е като един вид бъзик
    Ето, че и твоят момент да пишеш в моя тема дойде. Ето, че и ти намери смисъла на живота
    Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!

Цитирай Първоначално написано от CS^BoY
    Ето, че и твоят момент да пишеш в моя тема дойде. Ето, че и ти намери смисъла на живота

Цитирай Първоначално написано от Snowww
    И без това никога не съм се връзвала на простите ти безсмислени теми-''ебавки'' до тук с теб.
    аз те разбрах кво имаш предвид ,права си до някъде ,но не ми харесва че е трябвало да си служиш с лъжа,за да осъзнаеш някои неща.
    Малко сме разумните.

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    таа па, таа па, таа па
    ок, сега сериозно: да, напълно си права..тук е така
    Благодаря ти

аз те разбрах кво имаш предвид ,права си до някъде ,но не ми харесва че е трябвало да си служиш с лъжа,за да осъзнаеш някои неща.
    Аз не съм си служила с лъжа за да разбера каквото и да е било. Просто се регистрирах за да се ебавам и съвсем случайно докато тук ви трових живота, осъзнах въпросните неща.

Аз не съм си служила с лъжа за да разбера каквото и да е било. Просто се регистрирах за да се ебавам и съвсем случайно докато тук ви трових живота, осъзнах въпросните неща.

Супер фен
    Град
    Своге
    Bravo na tebe!

Мисля че под тези, лъжи се крие едно напълно нормално момиче..
    което просто търси внимание
    Яжте моркови, да сте здрави!

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Има нещо вярно в думите ти,но повечето неща които си написала са небивалици.Примерно искам да видя човек които ще може да ме манипулира мене
    От доста кратко време си във форума чe да си правиш такива заключeния за хората тук.
    Хаха само така си мислиш, пич. Вече няколко пъти ме банват.

Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Bravo na tebe!
    Merci bouque!

Вече няколко пъти ме банват.
    Имаш готин подпис
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Вече няколко пъти ме банват.
    Имаш готин подпис
    Хаха благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от morkofka
    Мисля че под тези, лъжи се крие едно напълно нормално момиче..
    което просто търси внимание
    Точно затова пиша темата Иначе внимание не ми липсва. Просто реших малко да се погавря в форума

Всеки чокек е различен.Едни са манипулатори,други манипулирани,трети пък изобщо не спадат към тези групи.
    Това твое ебаване може да си го използвала и за да видиш кой ще клъвне,но и не е хубаво сайта да го превръщаме в една купчина от безсмислени теми в които всъщност няма нищо съществено и не извличаме никаква полза.Сайта е за обмяна на нужна информация и не е хубаво да се злоупотребява с нея
    Малко сме разумните.

Има нещо вярно в думите ти,но повечето неща които си написала са небивалици.Примерно искам да видя човек които ще може да ме манипулира мене
    От доста кратко време си във форума чe да си правиш такива заключeния за хората тук.
    Хаха само така си мислиш, пич. Вече няколко пъти ме банват.
    За да са ти сложили бан значи трябва да е имало за какво.Можеш да разясниш малко ситуацията като кажеш някой от предишните си никове.Пък и не можах да разбера каква ти е целта? Няколко пъти са те банвали и ти пак продължаваш да влизаш тука? Вярвам че ако се приддържаш към правилата на форума никой от модераторите няма да те закачи.Просто явно проблема е в тебе.
    Вече не помня какви бяха предишните ми никове. Това беше преди повече от година. Според мен в форумите хората са най- искрени. И ако си представим един свят в който не можеш да видиш и чуеш събеседника си, а само можеш да разбереш неговото мнение, както във форумите, по- горе съм написала какви биха били хората. Всичко за съжаление не само тук, а и в живота е позиране. Аз влязох в ролята на човек който е идеален. Имах невероятното самочувствие и се държах добре с всички които бяха добри с мен. И ето, че всъщност доказах, че повечето хора, да не кажа всички, искат да бъдат в реалния живот това което аз бях във форума. Но само те! Никой друг не искат да има същото самочувстие и отношение към себе си. Мисля, че ме разбрахте правилно.

Това дето е каза е донякъде вярно, но го има в цял свят.
    Но от друга страна може да бъде просто перафразирано.
    Всеки чува и вижда това, което му е удобно.

Иначе, дори не съм ти обърбал внимание, щото видях, че се правиш супер видимо

Прилича ми на проучване на Грийнпийс ;д

П.П. ХАХъахЪаъ готин подпис
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

omg
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си