- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Истината за мен
А не е ли освен за това което ти изброи и за забавление? Защо да не се шегуваме във форумите?Първоначално написано от chokolate_girl
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Говориш така, всякаш е дошъл краят за теб.. УУааайй ;д
Както те накара да спреш проучването скарлет? Омръзна ли ти?))
Лека ножд ;Zzzz
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Благодаря ти!Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Ми не. Ще продължавам да Ви проучвам хахаПървоначално написано от Make_Me_Laugh
да,но не и да се прекаляваПървоначално написано от Snowww
и аз да добавяя,че наистина имаш мн готин подпис
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малко сме разумните.
хаха мерси Chocolate _ girl. Ама защо ми го казвате чак сега? Защо не ми го казахте когато бях най- яката?
щото никога не си била най-якатаПървоначално написано от Snowww
![]()
Cruel Intentions
много умно!Първоначално написано от mysterious93
естПървоначално написано от Snowww
![]()
Cruel Intentions
Първоначално написано от mysterious93
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За първото си до някъде праваПървоначално написано от Snowww
2.А при тебе ако дойде някои и ти каже оо аз имам телефон за 5000 лева имам най-скъпата кола имам най-хубавото гаже и тн. ти няма ли да го помислиш за такъв дето много се фука,хората които се фукат никои не ги обича.
3.Според нас (или поне според мен) да кажеш на някого че го обичаш не е лудост, лудост е да казваш на всички че ги обичаш
4.Що, да не мислиш че точно ти си душата на компанията ....?
5.Е то тва твоито не е хумор ти освен да се хвалиш и да отговаряш на вбесени хора така че да ги вбесиш още повече друго не видях.
6.Едва ли можем да бъдем лесно манипулирани (поне аз) защото ти не можеш и да лъжеш като хората ....
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Ами хубаво. Значи казах Ви какво съм и що съм, какво мисля и така нататък. От утре ще продължа да тровя живота на тези които описах, така че до утре! ОБИЧАМ ВИИИ ВСИЧКИИИИ не забравяйте- АЗ СЪМ НАЙ - ЯКАТА!
Сега вече можеш да сложиш поне една снимка да видим дали наистина си най-яката. :P
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Айде айде сега. Много от Вас се връзваха и съм сигурна, че ще продължават да се връзват. Айде стига толкова сме си приказвали. Отивам на на Лъвов мост да работя да изкарам насъщния, че съм си харесала едно якенце от Манго и трябва да изкарам за него. Обичам Ви всичкиии! Ще ви изпапкам негърчета моиПървоначално написано от scyLLa
![]()
![]()
До утре!
Можеш да бъдеш сигурна. Айде, че таксито ме чака. До утре!Първоначално написано от Drebs
![]()
Ама утре да не забравиш щот много искам пак да ме разсмиваш (сериозно напрао ми палниш дошата като лъжеш)![]()
![]()
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Първоначално написано от morkofka
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Всъщност,не мога. Но това си е твоя работа,важното е какво мислиш ти за себе си,живей си там в света на розови балончета,обичай си всичкии и дано си щастлива.Първоначално написано от Snowww
А честно казано почти всички усетиха,че рега ти е направен с цел ебавка ;] Май само ти си повярва
Аз мисля,че просто си се регнала,за да се ебаваш,но след няколкото ти теми и постове на съфорумци ти е захаресало и сега изкачаш с тази поста,че си ни изпробвала. Чувствай се героиня,какви откритие направи![]()
Нямам никакво лично отношение към теб. Така с този ник,с тези противоречиви постове и изказвания,и без снимки, с неаргументирани тези в какво се изразява уникалността ти и това,че си най-яка .. си оставаш просто никоя. И сега да не забравиш да кажеш,че завиждам и ен ти позволявам да си добра![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Добре мамо!Първоначално написано от Drebs
![]()
1.Ама ти вярно си била тъпа!Първоначално написано от Snowww
Защо си мислиш,че някой ти е вярвал на измишльотините?!
![]()
2.Това е СЕРИОЗЕН форум!!!Или поне беше преди да започнат да се появяват ей такива прости спамери като теб!!!Без значение дали си се самоиронизирала или не ти си гаден СПАМЕР и е нормално всеки да те напада!!!
3.Никой не те е нападал,защото си "най-най-най",а защото има НЯКОЛКО сериозни теми,чийто автори чакат СЕРИОЗНИ и БЪРЗИ отговори!!!
4.Не сме те нападали,защото "имаш самочувствие" или защото си "центъра на купона" ... От далеч си личеше,че си просто една СПАМЕРКА и че всичко написано е ебавка!!!
5.В случай,че не си го разбрала в реалния живот,извън клавиатурата,монитора и нета - НИКОЙ не обича надутите патки,които не виждат по-далеч от носовете си и които се мислят за нещо повече от околните (и най-вече,когато този индивид не познава гореспоменатите Околни!!!)
6.Освен това,както вече ти казах,подобни измишльотини са присъщи на ДЕЦАТА,страдащи от липса на внимание,с непривлекателен външен вид,малко приятели и родители с прекалено ниски доходи!!!![]()
Може да си се е*авала с тези "умни" теми,но в моите очи пропаднаМного мразя тъпите спамери,а ти беше една от най-големите тук!!!
![]()
Май всички прочетохте мнението на Snowww набързо и без да вложите малко мисъл в него. Иначе нямаше да изпишете 4 екрана за да я храните.
И на мен ми бе пределно ясно, че всъщност някой от среща се бъзика, ама се включих, за да изглеждат по-реални нещата
А иначе чрез тази тема ти сама показа, какви сме българите - гадни, завистливи, стапяме самочувствието на всеки до нулево ниво, абе с една дума: мразим тези, които са повече от нас
Охо, сериозно ли не си тва което каза![]()
Ох, душко, всички го знаят и поне аз ( дето толко се карах с тебе
) не те мразя и т.н ама просто прекаляваше с това самочувствие и дори сега да казваш ама то беше на шега и т.н почти никой няма да ти се върже. Знае ли човек, може да е пак някоя игричка и утре да заявиш, че хората изградят ли си веднъж мнение не го променят
Изчетох всичките ти простотии и всичко се повтаря и всичко се върти около това, че си "най-яката". И какво постигна, няколко баннвания и много врагове ... Ми БРАВО =D>
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
+1Първоначално написано от scyLLa
само не знам как ги слагаш така всички на едно.