- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Истината за мен
Da ti kaja, az ne sum otdavna v toq forum i ne visq po cql den v nego no ot pruv pogled si lichi che nqma nishto istinsko v mneniqta ti i celqt edinstveno da draznqt ostanalite.
Drugo: greshish che vuv forumite horata sa naj-istinski, bih kazal che e tochno obratnoto, absolutni mishoci tuk se izkarvat biqchi i svalqci (viziram nenormalnika), momicheta, koito ne sa vijdali pishka razpravqt za geroistva v sexa, na koito zreli jeni biha zavideli ako beshe istina, drugi puk absolutni kurventii obqsnqvat kak ne biha go napravili ako ne sa ludo vlubeni (samo che te se vlubvat ludo vuv vseki koito im se usmihne) i t.n. Horata v tezi forumi izbivat kompleksi i tochno zatova se nahvurlqt vurhu vseki koito ima samochuvstvie da ima nqkakvi kachestva ili dadenosti, ne pozvolqvat da ima nqkoi nad tqh. Ubejdavaiki horata vuv foruma che sa neshto trupat samochuvstvie i zabravqt za moment kakvi neshtastnici sa.
I nakraq naistina: ti moje da si si izpulnila nqkakvi svoi celi s toq profil i tova povedenie, no kato cqlo beshe tupo i nishto polojitelno ne postigna. Aide begai na luvov, az bih te vrutnal sreshtu edna flanelka na Mango (nali si nad 18?).
Ама наистина не трябваше да я псувате и да правите специална тема за нея, за това колко е зле.
Защо псувате??Не винаги се среща човек, който да пълни темите под предлог, че ви обича, да е банален, да измисля тъпи простотий и да си мисли...че е як!!!Да, тя е яка по свойте стандарти, няма лошо...друг е въпроса какви са и стандартите.Просто това лице в реалността и на улицата, няма на кого да каже, че е яко и за това го казва на нас по форума...И наистина за повечето неща си е права.Айде стига...обича ви и е най-яката:P
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
ня ти пусне въпреки всичко..Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
Мда, правилноПървоначално написано от ShiZo
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
хахаха много радва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Къде и с какво съм изявил такова желание??Първоначално написано от mir4eto93
![]()
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
А ти каква си ма офцоооо! Виж си дебелия гъз, смърдящата коса и косматите подмишници и после ми говори така. Аз съм най- яката и точка!Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
1.Айде стига...обича ви и е най-якатаПървоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
2.И наистина за повечето неща си е права
3.Да, тя е яка по свойте стандарти, няма лошо...друг е въпроса какви са и стандартите
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Благодаря тиПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Благодаря ти за разбиранетоПървоначално написано от SK0RP10N
![]()
Аз ще продължавам да тормозя тези които са гадни с мен. Иначе теб е обичамПървоначално написано от mir4eto93
![]()
Мерси за подкрепатаПървоначално написано от fewtcher
![]()
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Ще те изпапкам :P Благодаря ти!
Мерси за подкрепата миличка! Наистина съм много щастлива, че има хора които ме разбиратПървоначално написано от scyLLa
![]()
Да се надявам че не викаш на мене миличка и каде я виждаш тая подкреба да го ева ....Първоначално написано от Snowww
Scylla щом казвам, че ме подкрепяш значи е така! Ти намяш право на мнение! ТОЧКА!![]()
Добре на твоя страна съм и много те обичам (ЕХ ДАНО НЕ РАЗБЕРЕШ КАК ЖЕСТОКО ТЕ ЛЪЖА) и не ми викай миличка (ако е ставало въпрос за мен щот съм момче) ся на татко ти у вас ако му викаш миличка тва е друга темаПървоначално написано от Snowww
Първоначално написано от scyLLa
![]()
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
йеееееееее! Знам, че е така! Знам, че ме обичаааш ! Аз пък теб те обичам много повече отколкото всички други :* Мене пък ме кефи да си момиченце и ще ти викам миличка! Ти си най- яката след менеПървоначално написано от scyLLa
![]()
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Нито за момент не съм ти се "хващал" на простотиите, защото всичко което писа беше толкова малоумно, че само глупак би ти се хванал. Можеше да се постараеш повече.
Среден (3)
===
За това, че тук има много лапни-шарани си права, но за много други неща грешиш.
Walk with me now, fly with me later...
Обичаш меПървоначално написано от Snowww
"О, мерси, поласкана съм
"
![]()
Добре госпожо!Първоначално написано от Rookie
![]()
Като толкова много и обичаш авторкея обясни какво точно ни обичаш?
Дали усмивката, дали жестовете, дали незнам си какво ???
П.П. Аз забравих, че и идея си нямаш какви са те!
Иначе ако е така и аз те обичам...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!