- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Истината за мен
|Първоначално написано от scoobydors
Обичам Вас! Не усмивките Ви, Не жестовете ви, а самите Вас! Във всеки един човек тлее едно малко и невинно ангелче! И точно това ангелче обичам във всеки един от Вас!![]()
![]()
![]()
![]()
Ще ви изпапкам негърчета мои!
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Първоначално написано от Snowww
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
какво ми се смееш бе ей! Пуряк мазен долен капут разпльокан!Първоначално написано от scoobydors
Не стига, че бих дала живота си за теб, а ти ми се смееш
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Има си един термин, за хора които пускат теми като твойте с цел спорове и тн. наричат ги "тролове" по форумите![]()
еми адски тЪпо си постЪпила като си се регнала само да се е*аваш на хората ... и ако си мислиш че те са ти обрЪщали внимание... този форум не е за ебавка или за хора които нямат работа и пишат тука а това е форум за проблеми ... аз влизам тука само за да помогна на някой но който наистина има проблем или пЪк ако аз имам и да споделя ...
Mоля те,следващия път,когато решиш да отговаряш на нечие мнение недей да се гледаш в огледалото и да си правиш портретно описание!!!Първоначално написано от Snowww
Освен това в българския език не съществува думата "оФцо"Неграмотно изчадие
![]()
Най-яката курва може и да си,но най-яката сред нас определено не си![]()
ае..нова съм тука ама съм ти забелязала темите и постовете snowww ..ми да ти кажа истината за теб- МЕГА ЗЛЕ СИ![]()
или ти е тъпо и няяш с кво да се занимаваш или наистина си доста ограничена
![]()
I cAn 7uRn yA smiLe upSidE d0wn ;]
Бях чувал една фраза "Умря ми циганката дето ме хвалеше и затова се хваля сама" та ситуацията е подобна. Наистина много хора се дразнят повече не на мненията и лигавенето а на фразата "Аз съм най-яката". Явно човешката завист стига до там да се дразним и от чуждото самочувствие (леле открих топлата вода)
Момичето не го познавам, не съм чел много от мненията ама за повечето неща е права, какво да спорим и да се обиждаме.
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
Ем аз съм съгласна в някаква степен с тебе. Освен за това с обичта.Не е лудост да кажеш на някого, че го обичаш. Лудост е да обичаш някого като не си му виждала и фейса даже
![]()
ПП. По форумите хората са различни отколкото в реалния живот. Това е свободата да си анонимен. Тук можеш да изцепиш всичко и няма кой да ти млатне един по врата. Ама и там е лошото. Може би в реалния живот повечето потребители са мили хора, ама тук си сваляте маските и аз така и не разбрах за какво толкова и се дразните на Snowww? Не е написала нищо чак толко страшно. Освен това из всички раздели, когато някой има сериозен проблем и се притеснява от нещо, му казвате да има самочувствие, да е уверен. А в един миг се появява точно такъв човек и всички и се нахвърляте ?! Ем с какво ви пречи? Постовете и да не би да ви изгарят очите? Тя така се приема. И всеки има право да си се приема, както иска.
виж ся ..за тези неща дето тя ги написа е права ама просто дразни някои с тва ''аз съм най-яката'' ..мене не ме дразнеше особено ама като забелзах колко пъти го повтаря..добре ся 3 пъти да го каже-ок ама.. иначе нз ..ако не се лигави толкова ще е доста свястно момиче..Първоначално написано от Bellatrix
I cAn 7uRn yA smiLe upSidE d0wn ;]
eeeх и аз как мислих за секс с тебнаправо нз кой е по зле аз или ти
![]()
Sinan Sakic rulzzz
амии аз четох доста неща от Snowww иии не мисля че кой знае какво е направила... това е Интернет... тук може да си всякакъв и всичкотака че единствените "идиотчета' може би са хората които вярват на думите й
![]()
Когато спориш се ражда истината някъде там...
А аз даже не разбрах за какво става дума. А Snoww я чувам за пръв път!Първоначално написано от Alkoholikaa
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Ама ти си ми много зле! Да си чувала за ирония???Първоначално написано от scyLLa
![]()
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
ами има доста вярни неща и за всяка грешка има прошк просто от сега нататък спри да се ебаваш с хората и бъди човек...а това че може никой да не ти отвърне със същото е само шанс./![]()
in defense of our dreams...
Благодаря ти! Ти си много умно момиче и от теб ще стане човек. Щом най- яката ти го казва, значи е така!Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Тук идва контра въпроса защо се ебаваш с хората нормално е хората да нямат добро мнение за теб като се гавриш с тях нормално е никой да не те иска в този форум и какво значение има каква кола кара приятелят ти и колко пари имаш, всички сме еднакви имам чувството ,че имаш куп комплекси и когато видя ,че в този форум никой не те приема на сериозно и реши да си признаеш каква си и се надяваш да те съжеляваме , немога да разбера какво удоволствие ти доставя да пишеш такива глупости да не би да се чувстваш нещо повече от нас ?
Пич, прочети първото ми мнение в темата. Там може би ще откриеш отговорите на въпросите си. Никога никого не съм обидила без да ме е обидил и той. Така, че нищо лошо не правя.Първоначално написано от Ev0luti0n
Някои хора просто завиждат на престижния начин на живот който водя. Аз съм най - яката, най савършената и всико най - най. ТОЧКА!
Мерси, че ме защити съгражданино.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
А иначе до Snowww .. аз ти викам, че и аз те обичам, пък ти ме обиждаш.... добре...
ТОВА БЕШЕ С НАШАТА ЛЮБОВ !!!
Първоначално написано от scoobydors
Нееее моля теНе ме изоставяй точно сега! Толкова те обичам. Извинявай, че те обидих. Сега съм в цикъл миличка. Затова така. Обичам те прости миии
![]()
Аз просто съм жестоко обидена !Първоначално написано от Snowww
Потресена съм направо....
Незнам дали имам сила да ти простя...
scoobydors добре де. Кфо пък толкова. И без теб ще мога да живея. Все пак съм най- яката!Ама ти без мен как ще живееш... не знам
![]()
Двамата с теб сме най- якитеПървоначално написано от Gospod
![]()