- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Истината за мен
Много си изпуснал/а. Ама нищо сега ще наваксваш изпуснатото. Утре в 10 часа всичко да знаеш, ясно? Как може да не знаеш коя е най - яката. Безобразие! Накъде е тръгнало това младо поколение.Първоначално написано от MELON
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Хаха да. Сега сигурно модераторите затова ги няма. Всички са пред инфаркт!Първоначално написано от Gospod
![]()
![]()
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Първоначално написано от Gospod
ае смешен ... земи са успокой малко е червей.. не са ли гледаш къв си тъп е ..
I cAn 7uRn yA smiLe upSidE d0wn ;]
Хах, ти с мене ли тръгна да се мериш бе, аз съм дори много по-яка от тебе, хах къде си тръгнала да се правиш, я бързо да признаваш коя е най - голямата, точно така АЗ!![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Аз съм най - яката. Не се опитвай да ме копираш, щото няма да се получи. Обичам теПървоначално написано от mir4eto93
![]()
Права си... сега в момента се оглеждам къде да закача въжето да се беся...Първоначално написано от Snowww
просто не мога да продължа напред след тази жестока раздяла...
П.П. Я си еби мамата ма спамерко тъпа и комплексирана![]()
У вас никой не те ебава и реши, че тука ще ти обърне някой внимание!!!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
аз, да копирам теб, какво сега, страх те е от малко конкуренция ... Няма пък, аз съм по-яка, гаджето ми кара БМВ, а тела ми е за 2000 и скоро ще съм най-успешната актриса в Холивуд, Анджелина Джоли ми иска автограф вчера ... Аз пък не те обичам, обичам себе сиПървоначално написано от Snowww
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Не съм спамерка, а съм стриптизьорка. Не съм комплексирана, аз съм най- яката.Първоначално написано от scoobydors
П.П. Е*и си майката ма офцооо. Преди да ми казваш какво да правя по- добре се виж в огледалото. Видя ли онази брадавица? Точно нея да! Сега си погледни циците. Да точно така увиснали са като бабата дето живее до теб. Виж си сега катеричката. ООо да знам, че смърди, ама какво да се прави, такава си ми ти. Ама нищо, поне аз те обичам!![]()
Обикновенно само съм чела из някой теми "абе имаше една snow ..." или "snow това ...snow онова ..." и все съм се чудела какво толкова е ставало ?! Сега разбрах деИ да наистина има много истини в това, което си написала
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Искам само нещо да кажа на авторката - евала, то трябва от време на време да подразниш хората, които се вързват![]()
Много ама много си права.Съгласна съм на 80% с всичко казано от теб =)
Успех, за напред =)
ОК. Така да бъде. Вярвам ти любов моя, обичам теПървоначално написано от mir4eto93
![]()
Благодаря тиПървоначално написано от pinki
![]()
Благодаря ти от сърцеПървоначално написано от DevilWish
![]()
П.П.> С приятеля ти сте много сладки![]()
![]()
![]()
маняк.. момиче съм и ти го казах щото мн ти знае устата ..Първоначално написано от Gospod
иначе по темата (ПАК) разбрах ко цели авторката и я признавам само за нещата,които написа ,щото са вярни.. но иначе не е тва начина да ги доказваш..![]()
I cAn 7uRn yA smiLe upSidE d0wn ;]
Ами думите ти са верни. И нещата, заради които аз ги псувам, ти просто си се изгаврила с тях. Good idea...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Скъпа Snowww, мнението ми стана твърде дълго, ако искаш го чети, ако искаш ме псувай, ако искаш кажи че в темата си говориш за хора като мен, ако искаш ме обсъди каква лелка съм и как се обяснявам, но имам нужда да напиша и аз нещо по темата ти.
Мда.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Изписа сума ти глупости, само защото за отрицателно време стана неприятна потребителка на всички ни. Е, не сме длъжни да разбираме ТЪПОТО ти чувство за хумор. За да не ме обвиниш че съм твърде скучна - мога да ти спомена не малко потребители, които се бъзикат, пускат смешни теми, но те го правят забавно, а ти само се излагаш.
Досегашните ти теми бяха малоумни. Тази не е по-готина, само защото си решила да ни разкриеш коя си и кво, видиш ли, ти е просветнало. Не си интересна въобще. Поне на мене не си...
А, и не бързай да ни квалифицираш наистина - изкара ни със студени сърца, какво още изписа? Чакай, ще се върна в темата да извадя рандом цитати на твои глупости. Е, какво да ти кажа - твърде много предположения за твърде много и твърде различни хора, стоящи зад никнеймове.
НИКАК НЕ СИ ПРАВА!Първоначално написано от Snowww
Не разбрах даже защо толкова много "права си" обра от наивните оФчици, след като не си о.0
-Точно от тъпите ти теми и уж-арогантното поведение се видя, че хората не позволят тъпо и неадекватно (лошо) отношение. Следователно - не само позволяваме да бъдеш добра с нас, ами дори го (из)иск(в)аме!
-Никой не е завиждал за "голямото ти самочувствие" (в кавички го слагам, защото беше измислица, на всичкото отгоре зле изиграна) - колективно се настройваха хората срещу тебе, защото дразниш, защото си тъпа (или поне симулираше такава, знам ли те.. може и добро момиче да си), защото спамеше, защото си (беше?) досадна и т.н. Не пусна само една тема. Пусна хиляда, и то все глупави с най-"различни" проблеми като съдържание. Съжалявам, но това че не те харесват се отдава на всичко друго, но не и завист. А, и още нещо - всеки има правото да си мисли че е най-якия. Окей. И всеки има правото да му противоречи. Както и всеки има правото после да каже че оня просто му завижда. И тоя другия има правото да спори че всъщност не е така. И в такъв случай по-добре да заебем всичката тая демокрация и тия права, ами да поставим някви граници и да си казваме истината направо.
-Кои пък сме ние и как по-точно спираме един човек да се чувства добре?
-Не са луди хората които обичат бе. Такива трябва да има в повече дори.
Не ни изкарвай по-черни от дявола, дърти злобни пенсионери, баби яги и т.н. Грозно е. Несъответстващо на истината е.
Айде, тва е края на дългия ми пост. Еми кво да направя - връзвам се. И няма как, такава съм си.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Въпроса ми е следния:На коя планета живееш?За каква се мислиш изобщо?За някаква мега звезда,на която целия форум се възхищава за тъпизмите в последно време?Т.нар. ти откровения,не ме вълнуват.За мен това си е поредната палячовщина от твоя страна.И да-наистина на моменти сме супер глупави и се връзваме на тъпотии...Като тази твоя поредна тема,с която се опитваш да се ебаваш.Който иска,може да ми задава въпроси,ще му отговоря.
Ще ти кажа само, че за всичко което ми каза съм дала обяснения и то не веднъж в темата в която пишеш сега. Порови се и ще ги откриеш.Първоначално написано от jghgh
А и още нещо... Обичам те![]()
Прочети първият ми коментар. Там съм отговорила на въпросите ти.Първоначално написано от mArMaLaDkA
А сега ми позволи да те нахраня: грозна, спаружена, вещица![]()
Не ми се ровят 9 страници.*
Мерси за обичта, няма нужда.![]()
*Важното е, че си изказах възмущението. Оттам нататъка наистина не ме интересуват всички причини и тинтири минтрити, дори да си се обяснявала по-назад в темата. Лека вечер.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ъ....Ти кой/я си изобщо?
(авторката имам предвид)
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Винаги има нужда от обич. Щом аз казвам значи е така. Щото съм МадонаПървоначално написано от jghgh
![]()
Прочети първия коментар. Там съм написала всичко което е истина за мен и което бих споделила.Първоначално написано от BurningDesire
А иначе съм елитна компаньонка, стриптизьорка, бъдеща фолк звезда, имам богато гадже с мерцедес, телефон за 1000 лева, дрешките ми са само от мола, и всичките ми приятелки са кифли. За разлика от тях аз съм поничка. Затова съм най- яката!Аз съм Клаудия Шифър
Нека Ви е ят.
Обичам те![]()
хахахаха , ми то и аз на времето яко спамех и се ебавах - всяка тема ми беше ебавка и просто си се лигавех във форума![]()
Ама ми омръзна и реших , че от тука може някое мнение да получа... То винаги можа да напсувам някой и да му тегля една , ма за кво...![]()
Иначе авторката на темата - дано е осъзнала вече, че по форумите е обсебено от комплексари и злобарчета. Тва е положението, не трябва да ти пука![]()
![]()
Кефиш меПървоначално написано от 6ibanqka
![]()