.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Как да я убедя ?

незнам ве4е как да убедя едно моми4е, 4е я харесвам .. казах й няколко пьти, но тя помисли, 4е се шегувам .. абе накратко - мисли ме за курвар както и пове4ето моми4ета с който сьм си писал .. а не искам да е така и незнам ве4е как да й го докажа .. някакви идей .. в петьк ще излизаме и се 4удех някакьв жест да направя подарьк или незнам .. ве4е просто не искам да ме мисли за "курвар",а искам да разбере, 4е я харесвам ..

Re: Как да я убедя ?

Не се дръж като такъв.
    Друго не би трябвало да ти трябва
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

да .. ама в на4алото се дьржах като такьв и оплесках работите .. и сега трябва да й докажа, 4е не сьм такьв, но незнам как ... имам 4увствотом, 4е не ми варва за нищо .. и просто се 4удя как да я изненадам ..

Град
    Ямбол
    Като излезете дръпни я на една страна и се опитай да поговориш с нея сериозно. Бъди сериозен и предполагам, че тя ще ти повярва.

П.П. За жест, може би една червена роза ще свърши работа.

Айде успех!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Зависи какъв ти е характера за да те мисли за "курвар"значи се държиш като такъв ... за подарака-добра идея,но какъв да е подаръка това ти трябва да си го прецениш... се пак опитай се да разбереш от някаде дали поне малко те харесва и тя..пък ако не изпитва нищо към теб оставяй я.. момичета навсякъде..!

до момента ми показва, 4е ме харесва просто искам аз да й го докажа ина4е мерси на вси4ки

Супер фен
    абе къв курвар кви пет лева слез на земята ти не знае6 какъв си камо ли тя и камо ли да знае6 какво си мисли тя. Мъжът който си мисли че разбира жените е голям глупак. По същество най вероятно сичко е ок но подхода ти е грешен или просто мацето се чуди как да те разкара

е гарантирам ти, 4е не е последното

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от lonelyboy
    до момента ми показва, 4е ме харесва просто искам аз да й го докажа ина4е мерси на вси4ки
    zna4i,zavedi q na nqkoe priqtno mqsto,kudeto ne si hodil s dryga,razhodete se i togava i kaji,4e q har.ama seriozno,ne razligaveno,kaji,4e iska6 da si s neq i i predloji,moje6 da i vzeme6 roza primerno/malko romantika da priloji6/yspeh
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Габрово
    Ами щом те мисли за курвар, значи с държанието си си предизвикал това. Да знаеш, че създаденото за някой мнение веднъж, после трудно се променя.Но опитай.
    Това с розата е хубав жест.Опитай.Със сигурност ако не помогне , няма да навреди.
    Иначе като излезете не се опитвай да я убедиш, че не си курвар, а че вече няма да си такъв.Бъди супер сериозен и се опитай да й обясниш, че искаш да си с нея и , че вече не си това което си бил преди.
    ААА и в никакъв случай не се опитвай да й налетиш да я целуваш(примерно) от първата среща.Това само ще докаже, че си същия и нямаш търпение да я свалиш.Дръж се мило и й покажи, че тя е специална.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Като излезете дръпни я на една страна и се опитай да поговориш с нея сериозно. Бъди сериозен и предполагам, че тя ще ти повярва.

П.П. За жест, може би една червена роза ще свърши работа.

Айде успех!

na men ako nqkoi mi podari roza nai mnogo da go za4atkam s neq ;D
    No ot 4ovek do 4ovek bol razlikaaa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си