- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ;[ да си излеЯ дУшата..
Какви са тея текстове изпълнени с песимизъм и отчаяние, я се стегни малко, толкова си малка и вече се чувстваш като лайно, а живота е пред теб.
Истинската любов се изпитва когато си по-голяма, това са хормони и аз съм ги минал
Иначе и аз мислих ,че е любов, сега когато си спомням какъв бях, ми става смешно.
Пиши тея неща на български, 100 пъти по красив език е от английския.
+1Първоначално написано от Sturma
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Подкрепям Sturma.. и hurt си остава hurt.. няма такова "hurted"..
То да беше само в hurted проблемаиначее не знам, мацка, може пък и да е само увлечение, според мен истинската любов е свързана с даване, а не с получаване (казвам го, защото в това което си написала говориш САМО за себе си).
п.с. - не е критика или нещо такова![]()
Това ми прилича повече на депресия отколкото на любов.
Давай го по-спокойно бе,момчета многоа и както казаха по-горе пиши на български-какво му е лошото на езика.Пък и имаш доста грешчици,не го приемай като нападка просто си го пооправи малко ако можеш
![]()
Както казаха по-горе, ти май само говориш за себе си и искаш само да получаваш.Това не е "Истинска любов"., ако ще да си на 50год.
А и на тази възраст такива "истински любови" ще имаш още една камара.
П.П. А за английския....абе я по-добре пиши на български, че тука има доста косури.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Английския не ти е страст..Още едно такова нещо и ще станеш емо..нИдей..
1.Я зарежи английския....ако си и по български така...ох,майко!
2.Ти си патологичен случай май и не е зле да потърсиш психиатрична помощ.На 14 в депресия....ох,майко! (Извинявай,мамо!)
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
0к мерси ... ще предам на момичето което НАИСТИНА го написасори че казах че аз съм го написала но.... нея я е срам а пък не искала да пише като "Гост" нз...е мерси от нейно име...
П.П: аз никога не бих се отчайлава така....и за грешките...не го писах аз, но не открих ча толкова![]()
I L0VE MY FRIENDS
Не искам да се заяждам, но този номер го знаем.
кой номер?Първоначално написано от The_iMMortal_f
I L0VE MY FRIENDS
а..и споко промених го за да е вярно![]()
I L0VE MY FRIENDS
Че не си го писала ти, кой номер? |-(
Първоначално написано от temptati0n
Една приятелка на една приятелка на сестрата на авера на брат'чеда, дето бил в една стая с братовчед ми по човешка линия. Ако изобщо я е срам, от кво се плаши. Форума да не е ФБР и да издирва кой какво пише.
Темата е глупава ... за секс на 14 години мога да повярвам ама истинска любов![]()
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
Хахаххаха,нафулихме те и изведнъж текста стана на приятелка....защо си не завреш миризливите номерца в.....![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
хахаха найш ли колко ми пука дали ми вярватеПървоначално написано от Victorya
ти си го заври в....
![]()
и пак казвам: не бих се отчаяла така, но момичето май наистина е емо![]()
I L0VE MY FRIENDS