- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- От колко годишни ви позволяват...
емии значи от 13-14 ходя на бар ... ама не ходя често щото ми е скука;Д
...You are trying to take me,they are trying to make me.This is the only,give me the only thing.Tired of trying,I'm tired of lying.The only thing I understand is what I feel....
Dying_In_Your_Arms
За 1ви път отидох като бях на 13-мале какъв келеш съм била![]()
Аз не бих си пуснала детето на дискотека толкова рано..![]()
Не съм ходила от много време и нямам желание.страшно тъпи са ми.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не са ме спирали за нищо.
От 6ти клас ме пускат...
За първи път отидох на дискотека в 5 клас.Повече не съм имала желание да ходя![]()
Аз не ходя по дискотеки - просто нямам нуждаС френдовете си правиме по-яки купони
![]()
Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!
ми попринцип на мен ми е се тая дали ме пускат или не щот на диско ми е хипер тъпня (просто мястото ми не е там) иначе някой път ме пускат на някое купонче
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Не ходя - слушам друга музика... Била съм 2-3 пъти и тфа ми е.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Не ходя по дискотеки.
Така че не ме и интересува дали биха ме пуснали или не![]()
А и на 15 на какво може да ме пуснат освен на някоя смешна детска дискотека от сорта на събранията в Амор и Дабъл ВиЖоооонхахахаахахахахаа... по-добре да си седя дома и да решавам кръстословица,отколкото да се унижа да ида на такова място
![]()
Никога не са ми забранявали да ходя на купони, дискотека или да спя в някой/я приятел/ка, но трябва да се съобразявам с училището. С други думи мога да отида на дискотека, да се направя на лайно и да се прибера в 5 часа сутринта, НО след това трябва да отида на училище. Сам си правя сметка дали да ходя или не.
+1Първоначално написано от Reed
ноо все пак предпочитам събранията в приятели , пред бутаницата и мизерията в дискотеката![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Има една много хубава поговорка " Забранения плод е най-вкусен" :P
Никога не са ме спирали, но по дискотеки ходя много рядко, основно разни клубове
Оо дискотеките не са си работа ;] Губене на време .. По-добре да си направим някакво парти със приятелите със яко хаус метъл и т.н. вместо 1алги и кючеци .. Не че музиката там ми пречи,но някак си не е това местото за мен.Иначе нанаще ме пускат на децка от 10/11 годишна .. Няколко пъти с братовчед ми съм ходила на нощна..Нищо особено и на двете.Както казах по-хубаво си е домашната дискотека ;]
Ами аз съм на 14 и тази година за пръв път отидох,не защото не ме пускаха преди ами,защото мисле че няма смисъл от по-рано...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ami az sum na po4ti 15 i ne me puskat dori na detski ..to ne 4e iskam da xodq na detski de
ama ne me puskat smisal maika mi e doooosta konserwatiwna i me puska do 8 chasu prez zimata ..
i do 10-11 prez lqtoto ..
PP. Izwinqwam se za latinicata , no mi se precaka kirilicata![]()
От 14 годишна ходя на детски (тогава не пропусках дискотека),сега съм на 17 и ме пускат на нощни,но на мен вече ми омръзнаха вечните купони хаха,само по някакъв повод ходя
![]()
f@nt@zi@
Какви дискотекитам е скучно
аз предпочитам купончетата всяка вечер с тайфата
![]()
Иначе мен лично ме пуснаха още на 10 на детска. От 6 до 9После след 12 почнаха да ме пускат до когато си искам, стига да не се прибирам на обед на другия ден
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
пФф .. Дискотеките са нещо дет одавна не е на мода .. по добре парти с фр и някойдет да знаеш че имаш само познати .. :P
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
На 14 съм, ако реша, пускат ме.
Друг е въпросът, че на такива места кракът ми не стъпва.
Не бързай за дискотеките, има време за всичко!Когато ти дойде времето ще почнеш да ходиш, и аз ако бях на ваште и аз нямаше да те пускамПървоначално написано от zelenooko_kote
На мен лично не са ми забранявали никога де.. но да ти кажа на мен не ми се и ходи.. на 18г съм и сега като отидаа и като знам, че ще видя на по 15 16 години пиянии.. направо ми се отщява да ходя наистина
И някое момиче на 15 да ми се натиска с някой батко, е много е грозна гледката повярвай ми! Не се сърди на родителите си, те просто искат да те предпазят ..
После ще те пускат, на теб чак няма да ти се ходи
![]()