- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- К*Р ЗА ГАДНИТЕ СВИНЕ!!!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
+ 476576438465664374824957456476Първоначално написано от 24white24
да, той баща ми си няма друга работа и 7 години ще ме следи как карам..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
аз пък не! дейба... то кфо излиза, взимаш си колата излизаш с приятели... или приятелка, и кфо баща ми трябва да седи до мен докато карам... пффффПървоначално написано от 24white24
Raise your fist!
еми да... сега съм на 17 до 18 ми останаха няколко месеца... и най близките ми приятели с коли няма да имат 1 година стаж, пък над 25 години нямам близки приятели... ще се рискува майПървоначално написано от Raybeez
Raise your fist!
а това си е като цяло за младите водачи..Уточнението е, че за млади се имат тези водачи, които са взели шофьорска книжа преди по-малко от една година и все още не са навършили 25 години.
поне така го тълкувам аз
не е толкова лоша идеята, ама ебаси...
ако ще излизам да карам ей така за практика - напълно ЗА...даже го врънках баща ми да идва и да ме следи, щото се знам къв съм пъпеш...
ама като имам да свърша няква проста работа кво правим? духамее..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
На теория почти нямаш неща за доизпипване, но на практика този закон е неизпълним и най-малкото малоумен. След по-малко от месец става година, откакто имам книжка и 8-9000 километра са вече зад мен, а сестра ми, която не знае кой педел е съединителя ще ми бъде придружител, защото имала книжка от по-отдавна и е по-голяма![]()
единственото решение всъщност е заглавието на темата!
Raise your fist!
офф...да им го еба и на днес.бг
сега по новините друго били казали..
абе к*р за всичко...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Абе кво сте се разпискали бе?! Вие къде живеете?!!? Да не би в Германия!?!? Или не по-зле в САЩ!
Аз като изкарах книжка преди повече от 2 години първото нещо, което направих беше да сложа стикер за млад водач ... и сега 2 години по-късно все още нямам акт и карам нормално .. на мен ми пука за хората около мен!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Аз още преди да имам книжка, получавах похвали за карането си, както и много пъти след това. Не спазвам всички правилници, но горе-долу в рамките на нормалното. Аз също бих си сложил стикер, както е било задължително преди, аз също обичам да има някой смен, даже май ми е най-яко с майка ми и баща ми на дълъг път.
Но все пак в щатите карат от 16 годишни, не от 18 и има разлика.
един стикер няма да те опази, а и не е било наложено такова нещо със закон..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
![]()
Не се очудвам! Друг е въпросът колко ще е ефективно, защото майка ми, която е на 44, кара по- зле от мен, която съм на 18.
Шофьорчета, спрете да им давате рушвети на ушевите, па после се оплаквайте от квото и да е.
Хахаххахаха смях в залата...Уточнението е, че за млади се имат тези водачи, които са взели шофьорска книжа преди по-малко от една година и все още не са навършили 25 години.
Тоест шофьор, който вземе книжка на 26 години, няма да е млад водач, уточняват от МС.
Значи,ако си на 22 с книжка от 2 месеца си млад шофьор и ако возиш непълнолетни ти трябва придружител...Обаче,ако си на 26 с книжка от три дни...не спадаш към категорията млад шофьор...и минаваш към опитните...е как да не се смее човек на измислените им закони и простотии...по-голяма тъпотия не можаха ли да измислят...
![]()
Тук и на 50 да си...,никой не го интересува ЕГН-то ти,хората се интересуват само и единствено от датата на издаването на книжката ти...От това дали си НОВ шофьор...Може и да си на 60,ама ако свидетелството ти за управление на МПС е на 2 месеца си задължен,до една година да спазваш някакви по-специални правила за движение и да имаш знак,който предупреждава останалите участници в движението,че си начинаещ...Аз докато бях нов шофьор си имах L на колата и нямах право да вдигам повече от 90 на магистралата...,така бях една година...Сега имам колега,той е на 30 години и той спазва същите правила,защото си взе книжката миналата седмица...
A qui
Защо се хабиш, повтори го 1000 пъти и никой не те чува...Първоначално написано от Raybeez
Да, но ако обкръжението ти е от хора на твоята възраст, то ще има и непълнолетни (ако веднага след навършването вземеш книжка). Не мога да возя племенника си, утре няма да мога да закрам детето си до болницата, ако се наложи.Първоначално написано от Raybeez
няма да возя никой, майната им..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Абсолютно!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Какво общо имат годините с опита...и каква е разликата между начинаещ на 22 и начинаещ на 26...,аз лично не мога да разбера...
A qui
Да,ама и най-отговорният човек да си,ако нямаш опит...
Нещо куца в замисълът на този закон...![]()
A qui
Това ми харесва, че ми е писнало да гледам някакви тотални идиоти да обират "гъзарите" 9-10 кл. от даскало и да форсират наляво-надясно всяко междучасие, ай сиктир...Правителството реши още, че младите водачи ще карат с придружител, ако возят лица до 18-годишна възраст.
Определено - факт...Първоначално написано от Raybeez
Въпреки,че и за отговорността може да се поспори доста...![]()
A qui
Прибираш детето в багажника.Първоначално написано от Raybeez
![]()
А ако детето ти е болно и ти нямаш опит, е по-уместно да вземеш такси, защото в такава напрегната ситуация, може и да направиш катастрофа.
Но пък може и да се измисли нещо с преставяне на болничен лист, но такъв да могат ад издават само няколко от най-големите болници.