.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Как да се концентрирам?

Здравейте
    Напоследък съм доста разсеяна. Имам да правя хиляди неща, а все не успявам да ги свърша - някой отлагам, а други не довършвам. Как да се концентрирам?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    като спре да те мързи ще си вършиш работата както трябва..а дотогава незнам

Град
    Horrorwood
    Със силна воля. Сутрин се казваш: днес трябва да направя това и онова и до вечерта трябва да си го свършила. Наложи си го като режим просто.
    Your pseudo sunshine I don't need.

~Queen_M~
    преди и аз бях така.. но си казах че трябва да се стегна и.. вече върша всичко което трябва дори и време ми остава за мързел
    Яжте моркови, да сте здрави!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    i azsam taka
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Едва ли ние сме хората за да ти кажам как именно да направиш нещо след като то зависи изцяло и единствено от теб.Хващай се в ръце , стегни се започни да гледаш напред , организирай се мотивацията сама ще дойде след като го искаш - то ще стане!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Сутрин като станеш или още от предната вечер си прави един списък с всички неща, които трябва да свършиш през деня и после си отмятай кое си свършила.При мен има полза (:

Списъци мисъци какви са тия филми бе хора да не сте дърти баби или сервитьорки да си записвате и да си правите списъци за нещо много филми гледате (не искам да обидя никой) , НО ако искаш и 20920932 списъка да си направиш ако не ти идва отвътре мотивацията за кво си говорим?!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    Списъци мисъци какви са тия филми бе хора да не сте дърти баби или сервитьорки да си записвате и да си правите списъци за нещо много филми гледате (не искам да обидя никой) , НО ако искаш и 20920932 списъка да си направиш ако не ти идва отвътре мотивацията за кво си говорим?!
    При мен има полза
    .......

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    При мен има полза
    .......
    Добре Криси извинявай не съм искал да те обидя или засегна с нещо просто изразявах личното си мнение. :P

ми не блей ....
    ако си разсеяна в даскало: си представи че няма никои около теб и просто се заслушай ко ти говорят и пиши всичко като го обмисляш ...

пък у вас : праи си списък и такива неща , дай си някъв стимул или нешо такова
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Оффф концентрацията наистина си е трудно нещо!И на мен често ми се случва да не направя всички неща ,които съм планувала,защото просто не остава време или сили за всичко,но естествено и утре е ден!Не бива да се назорваш с 594806 неща за един ден!Опитай се да се организираш и бъди последователна!Така постепенно нещата ще се получат !

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Сутрин като станеш или още от предната вечер си прави един списък с всички неща, които трябва да свършиш през деня и после си отмятай кое си свършила.При мен има полза (:
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Варна
    При мен има полза
    .......
    Добре Криси извинявай не съм искал да те обидя или засегна с нещо просто изразявах личното си мнение. :P
    Не си ме засегнал (: аз просто изразявам лично мнение, което не искам да налагам на никой и не е работата в това да си правиш списък, за да не забравяш, ами друго си е като си зачеркнеш нещо, което вече си свършил и виждаш, че ти остават по-малко неща.

При мен има полза
    .......
    Не си ме засегнал (: аз просто изразявам лично мнение, което не искам да налагам на никой и не е работата в това да си правиш списък, за да не забравяш, ами друго си е като си зачеркнеш нещо, което вече си свършил и виждаш, че ти остават по-малко неща.

Да!!Аз също си правя списъци понякога и не е лошо,защото понякога, ако имаш много неща да правиш забравяш нещо и като погледнеш се сещаш!На някой може да му се струва глупаво ,но това е хубаво!!Подкрепям и това че като видиш че повечето неща са задраскани ти олеква един вид,значи си си свършил повечето работа!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

sladky2009
    Guest

Re: Как да се концентрирам?

Цитирай Първоначално написано от ~Queen_M~
    Здравейте
    Напоследък съм доста разсеяна. Имам да правя хиляди неща, а все не успявам да ги свърша - някой отлагам, а други не довършвам. Как да се концентрирам?
    нз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си