Защо, подяволите, си слагате толкова безмозъчни пароли на скайп и въобще навсякъде?!?!?!
Не осъзнавате ли, че хора като мен могат доста лесно да ви ги научкат!??????????????????????????????????? ?????????
има ли значение? моята е само 4 символа и ми е все 1 дали някой ще ми я познае...
Моята на скайп беше ужасно сложна, и ония ден се отписах и после не можах да си влезна че я забравихта от 2 дена имам нов скайп с "безмозъчна" парола
Де ги хората, да кажат?
Мен пък хич не ме бива в налучкването.
Е някой моята знае ли я като са толквоа лесни !![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Мали страх ме обвзе! Какъв е смисълът на темата???Първоначално написано от cherinka
s,miсълеа че, тряа сложите нещо то сорта на jhkahjdss38438934984938834Първоначално написано от Carlos
и все пак мн внимавайте да не споменете паролата си в телевизионен ефир![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз като ви казвам че само наркотици са ви в главите .. еб*вам ли се?!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Типично по български ...Първоначално написано от Met0man88
Еми да! Всеки българин е донякъде афаганец ... все пак от онези земи сме дошли .. просто се уморих да гледам типично българското откъм простотия!!!Първоначално написано от Met0man88
Демн .. замина ми гражданството!Първоначално написано от Met0man88
![]()
Добре де, нямаше как да я направя по-дебела![]()
R.I.PПървоначално написано от Met0man88
![]()
Първоначално написано от Met0man88
Тва да не е линия и свита банкнота? (разкрих ли ви, ааа? наркота! xD)
Иначе моята парола навсякъде е една и съща но се съмнявам че някой някога ще я налучка ^^
я да чукна на дърво, все пак...![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Така или иначе никой не е тръгнал да ми влиза в Скайп.
Моята е от малко символи, но с правописна грешка...е така, нарочно.![]()
Моята парола е свързана с биология..![]()
Никакъв шанс да я познае някой.. :Д:Д
What you give is what you get!
абе черинкка си е един вид опасен хакер.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Моята парола пък тука за форума е същата като ника - machoka, и за сега нямам проблеми![]()