- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневярата??
Добре де .. чета толкова теми ( хора,които са отдавна заедно и уж много се обичат ) иии си изневеряват .. добре де не ви ли е гузно,после като гледате или целувате този човек (гаджето си) ?
Или като изневерявате с някой,който също е обвързан не се ли поставяте на мястото на неговия/нейния партньор?
Иии имам още един въпрос: признавали ли сте на вашо гадже / било то и бивше след мн. време /,че сте му изневерявали?
Аа още един: вас хващали ли ви са в изневяра и как се почувствахте след това.
Нз дали ме разбрахте,малко объркано го написах.
Абе размислите ми се въртят около изневерите ни (нашите),не на гаджетата ни .. ПО ПРИНЦИП.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Никога не съм изневерявал и никога не бих.. (със сегашната ми приятелка , много я обичам)
Никога не са ми изневерявали и така се надявам да продължава.
Никога не бих простил изневяра.. никога..
Мисля , че изневярата е най-голямото предателство спрямо половинката ти .
Готово изразих си мнението относно изневярата
А мислиш ли например,че много хора преди да изневерят точно като теб са казвали "Никога!" ? ;]Първоначално написано от ThereIsNoWayOut
Иначе по това,което казваш за момче е доста добре,ии мога само да те поздравя.![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Ами аз също до сега не съм изневерявала никога, нито пък на мен ми е изневерявано, но...наистина - никога не казвая никога...
Против изневерите съм, защото за мен това е може би най-голямото предателство + лъжата... Да ме излъже близък човек или да ми изневери - изневяра със сигурност не бих простила, лъжа съм прощавала - не с лекота, трудно ми е било да го превъзмогна, но когато виновният покаже, че съжалява, възможно е да се прости. Но специално за изневярата - не бих могла да я простя ако обичам човека до себе си. А и за мен изневярата не е решение на проблема - когато ми липсва нещо в една връзка просто говоря открито с човека и му казвам какво ми липсва и че не мога да продължавам така, разделяме се и тогава вече мога да си правя каквото поискам и с който поискам. Предпочитам и с мен да се постъпва така - по-добре да ме боли от истината, отколкото от лъжата...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
това не съм го преживялаПървоначално написано от Drebs
не съм се поствяла чесно казано..Първоначално написано от Drebs
последното "опбвъразно момче' минаваше с приказките "у теб виждам нещо, което наистина ми липсва с моето момиче", "ти си тооолкова различна", "с теб се чувствам така както с никоя друга до сега", "с теб мога да споделя толкова много неща и наистина знам, че ме разбираш"., "ти си това, което моята приятелка никога няма да бъде"
ахахахаха пълен кретен.
ФАКТ е, че вече не са заедно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не съм изневерявала, че а се налага да си признавамПървоначално написано от Drebs
оо, имаше един период, в който тамън се залюбих с едно момче (но си беше чист и прост секс) и спах с една негова партийка и после въпросия "залюбен" пич отиде да работи на друго място (извън моя град) за дълъг период от врем е и до ден днеше скитоства България и ми мина с номера "нещата между нас не се получиха, щото ти спа с моя приятел" ахаха пълен кретен.. аз не бих искала и не бих могла да поддържам връзка от не знам си колко километра и все пак:
ФАКТ е, че днес намерих момче, с което да съм наистина щастлива и което да си заслужава
чувствах, че все едно нищо не съм направила а чисто и просто съм си задоволила потребностите.. било ти психически и физически..Първоначално написано от Drebs
'
разбрахме теПървоначално написано от Drebs
![]()
[quote="Drebs"]Добре де .. чета толкова теми ( хора,които са отдавна заедно и уж много се обичат ) иии си изневеряват .. добре де не ви ли е гузно,после като гледате или целувате този човек (гаджето си) ?--az ne izneverqvam,no,ako stane 6e mi e mn gadno i bih my kazala
Или като изневерявате с някой,който също е обвързан не се ли поставяте на мястото на неговия/нейния партньор?--da,no ne izneverqvam
Иии имам още един въпрос: признавали ли сте на вашо гадже / било то и бивше след мн. време /,че сте му изневерявали?--az ne sum izneverqvala,no,kakto pisah po-gore o6e otna4alo bih my kazala
Аа още един: вас хващали ли ви са в изневяра и как се почувствахте след това--ne
[quote]
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Едното няма нищо общо с другото.Първоначално написано от Drebs
Свиква се.Първоначално написано от Drebs
Това е оптималния вариант. Така и двамата търсят нещо, което ще намерят...без задължения. Какво има да се поставям...докато не знам, че са ми изневерили за мен не се е случило, което значи, че не съм наранен...което значи че не ми пука.Първоначално написано от Drebs
Не съм садист. Вече така или иначе е минало...за нея няма значение.Първоначално написано от Drebs
Трудно ще стане...пазя се максимално...въпреки това, ако стане, сигурно няма да е приятна тръпка.Първоначално написано от Drebs
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Веднъж съм изневерявала!И то на сегашния ми приятел,не ме хвана само му казах и го помолих за прошка щото ми беше гадно --> съответно я получих... щом сме още заедно![]()
Винаги съм мислила, че за да изневериш на някого, значи нещо ти липсва в отношенията ти с този човек и си го търсиш при някой друг.Според мен лично това е супер глупаво.
В крайна сметка за мен има два изхода: 1. да се разделиш с човека и да отидеш при този, който ти дава това, което ти е липсвало (без да мамиш никой от двамата). и 2. да поговориш с човека до себе си (ако го обичаш наистина) и да се опитате да намерите решение така, че да не се стига до изневяра.
Все пак аз съм изневерявала веднъж и псоле съжалих.Не казах на приятеля ми (се още сме заедно) , защото осъзнах, че той може да ми даде много други неща, които хиляди пъти да изместят това, което ми липсва.Това обаче не означава, че още не ми е гадно за това, което направих, макар да беше преди доста време.
За мен изневярата е израз на слабост и несигурност.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Не съм изневерявала и не са ми изневерявали,ако ми липсва нещо в някого му го казвам или го зарязвам,но не изневерявам
Абе т'ва не е точно така, ама 'айде...Първоначално написано от curka87
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Изневерявали са ми и боли като никое друго нещо на света. Това усещане, че мразиш, обичаш, ненавиждаш, гнусиш се, но и не можеш да живееш без човека, който ти е изневерил е нечовешко. Обичаш го и искаш да му простиш (смътно се питаш до каква степен ти си виновна), но всеки опит да го целунеш и да му позволиш да те докосне ти напомня, че тези ръце са докосвали другата, че тези устни са я целували... какви картини само ти изскачат в ума, губиш си съня... абе ужасно е.
Иманно за това НИКОГА не бих причинила това на момчето, с което съм сега. Самата мисъл за болката, която ще преживее, за чувството на несигурност и целия ужас на това да си предаден... Не бих се понесла и миг след това, ако знам, че съм му го причинила. Не мога да изневерявам. Нещо отвътре ме спира.
Аз не съм изневерявала, но на мен са ми изневерявали и най-тъпото беше, че скъсах с него, без да знам, а той дори и след това не ми каза и дори не знае, че знам за "другата" ..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от sasha_90
до сега не съм изневерявала и нямам намерение да го правя.Държа страшно мн на човека до мен и го обичам мн,затова не бих му причинила такава болка.Предпочитам преди да бъда с друг да кажа на гаджето,вместо да го лъжа напразно,но това няма да стане защото го обичам с цялото си сърце и не бих го напуснала (освен ако той не изневери)
Малко сме разумните.
не бих изневерила,не съм го и правила...до сегаПросто това е нещо много долно,това е ЛЪЖА,а аз мразя лъжите,толко ли "обичам" този човек,че след мизериите,които правя го гледам в очите и го мамя,и капка смелост ли няма у мене...Е,НЕ благодаря,такава "любов" не искам
![]()
добре де не ви ли е гузно,после като гледате или целувате този човек (гаджето си) ? Ако гаджето си го е заслужило да изневеря от кфо да ми е гузно
Или като изневерявате с някой,който също е обвързан не се ли поставяте на мястото на неговия/нейния партньор? Да му мисли партньора му..
Иии имам още един въпрос: признавали ли сте на вашо гадже / било то и бивше след мн. време /,че сте му изневерявали? Той вече беше бивш, когато му признах..
Аа още един: вас хващали ли ви са в изневяра и как се почувствахте след това. Не.Па и да ме хванат все таз, щом изневерявам, значи нещо куца
Пък аз направих 600 мнения..![]()
Не бих била 'любовница' на някого. Била съм на мястото на половинката. 2 пъти. Не е готино.
Изневерявала съм. Заслужил си го е, но не ме е хващал, всичките пъти съм му казвала. В един момент аз го зарязах - получи се така, че хлътнах по сегашният си приятел, с който изневерявах на бившия. И нямах вече причина да не го оставя. Преди бяха нещата така - той упорито искаше да е с мен, а много повече го болеше от мисълта да не е с мен, от колкото от всичките ми изневери. Не исках да го наранявам, но се получи така, че естествено в един момент трябваше да избирам - неговото щастие с мен или моето щастие и това на друг човек едновременно. Естествено второто надделя. Не бяха правилни изневерите ми, проблеми имахме. Но и с разговори не се решаваха.
The_immortal_f, за пореден път се убеждавам колко детско мислене имаш за нещата. Значи е по-добре да се вмъкнеш в нечие легло, от колкото да обсъдиш проблемите с приятеля си?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!