- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневярата??
Ами аз също до сега не съм изневерявала никога, нито пък на мен ми е изневерявано, но...наистина - никога не казвая никога...
Против изневерите съм, защото за мен това е може би най-голямото предателство + лъжата... Да ме излъже близък човек или да ми изневери - изневяра със сигурност не бих простила, лъжа съм прощавала - не с лекота, трудно ми е било да го превъзмогна, но когато виновният покаже, че съжалява, възможно е да се прости. Но специално за изневярата - не бих могла да я простя ако обичам човека до себе си. А и за мен изневярата не е решение на проблема - когато ми липсва нещо в една връзка просто говоря открито с човека и му казвам какво ми липсва и че не мога да продължавам така, разделяме се и тогава вече мога да си правя каквото поискам и с който поискам. Предпочитам и с мен да се постъпва така - по-добре да ме боли от истината, отколкото от лъжата...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..