- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневярата??
това не съм го преживялаПървоначално написано от Drebs
не съм се поствяла чесно казано..Първоначално написано от Drebs
последното "опбвъразно момче' минаваше с приказките "у теб виждам нещо, което наистина ми липсва с моето момиче", "ти си тооолкова различна", "с теб се чувствам така както с никоя друга до сега", "с теб мога да споделя толкова много неща и наистина знам, че ме разбираш"., "ти си това, което моята приятелка никога няма да бъде"
ахахахаха пълен кретен.
ФАКТ е, че вече не са заедно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не съм изневерявала, че а се налага да си признавамПървоначално написано от Drebs
оо, имаше един период, в който тамън се залюбих с едно момче (но си беше чист и прост секс) и спах с една негова партийка и после въпросия "залюбен" пич отиде да работи на друго място (извън моя град) за дълъг период от врем е и до ден днеше скитоства България и ми мина с номера "нещата между нас не се получиха, щото ти спа с моя приятел" ахаха пълен кретен.. аз не бих искала и не бих могла да поддържам връзка от не знам си колко километра и все пак:
ФАКТ е, че днес намерих момче, с което да съм наистина щастлива и което да си заслужава
чувствах, че все едно нищо не съм направила а чисто и просто съм си задоволила потребностите.. било ти психически и физически..Първоначално написано от Drebs
'
разбрахме теПървоначално написано от Drebs
![]()