- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Адския сладур, но ...
Здравейте, искам да ви попитам какво да направя за да "впечатля" едно момче от даскало. Той е 1 год. по малък от мен, но е адски сладък и чаровен. Не познавам никой от класа му и това е проблем, защото немога да кажа на някой да ме запознае с него. Ето защо искам помощта ви. Бихте ли ми дали съвет какво да направя и как да се запозная с него. Той 1оо% ме е виждал, тъй като сме на 1 етаж и доста често съм
близо до тяхната стая...
Иначе не съм от най-срамежливите момичета, напротив, но просто нз защо ама ще ме е срам да отида и да го попитам как се казва или нещо от сорта ... един фр от моя клас (всъщност единственото ни момче) ми предложи да му го покажа и да ме запознае с него (нищо че и той не го познава де) Кажете своите мнения какво бих могла да направя или да му кажа ако Слави (моя фр) ни запознае...
П.П. Знам че може и да има др подобни теми и че ще изям доста тъпи мнения, но все пак ...
мерси предварително![]()
![]()
[ت] Let the Party begiN [ت]
Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}
Слушай са
Иди до него и му кажи нещо от сорта на "Ам, извинявай.. но.. ми се струваш доста познат???? Къде другаде съм те виждала освен в даскало??" и тук се очаква той да каже къде ходи .. , след това у намекни нещо от сорта на "Аз съм еди си коя" и си подай най-нагло ръката и той няма как да не си каже името и да не се запознаете.
И ПОМНИ - БЪДИ УСМИХНАТА, ДРУЖЕЛЮБНА И СЪРДЕЧНА ! ТАКА НЯМА КАК ДА НЕ ТЕ ЗАПОМНИ и да не те поздравява всеки път като се разминете![]()
нз кфо му е смешното тука ама няма значение ...Първоначално написано от morkofka
иначе cherinka мерси мнн .. ам иначе няма да откажа и на някое др мнение, пък което ми се струва най подходящо за мен бих го направила ......
И все пак да кажа отново - ако нямате съвет или нещо подобно какво пишете тъпи коментари |(
мс на вс останали които ще ми влезнат в положението![]()
Е, добре ?!
Моето е най-практично, не мислиш ли?!
От разговор очи в очи какво друго можеш да направиш?! - нищо.
..цаката е просто да идеш при него и да го омаеш с приказки.....
дори да позлваш моите цитати пак можеш да постигнеш нещо, защото примерно тия неща изказани от моята уста изглеждат и звучат супер секси.... то не е само до евфемизъм...
то е и до нагласа, настоение и всякакви добри и преднамерени чувства....
просто трябва да засияеш с една усмивка докато си при него и си говорете
какво повече искаш, подяволите ?!
Първоначално написано от cherinka
наистина си права .. съвета ти е супер и мисля да пробвам, ам имам предвид че така и така темата е отворена защо др да не споделят и те мнения и такива...
иначе наистина мисля да се ппробвам по начина по които ти ми казанадявам се да имам успех
И все пак даваите още съветии акоо можее (за всеки слчай .. )![]()
![]()
Ако си грозна или не си
пила достатъчно боза-нямаш шанс.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
prestanete s tiq repliki ot filmi--- : stryva6 mi se poznat.... da se bl1sne6 v nego, da ti padnat y4ebnicite i bla bla ........
i az bqh taka , no moq be6e s 1 god po-golqm![]()
po-dobre ostavi tvoq fr Slavi da se zapoznae s nego , da stanat leko fr i si yredena..... az taka napravih![]()
ima mn na4ini da se zapoznae6 s nego,naprimer da se blusne6 v nego/yj bez da iska6/,moje da se zapoznae6 s nqkoe momi4e ot negoviq kl i da q pomoli6 da te zapoznae,ili da go pita6,kolko e 4asa ili n6 takova,a moje i da otide6 napravo i da se zapoznae6,yspeh![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
I spored men e po-dobre Slavi da vi zapoznaeala bala,ako mom4eto sashto ti se kefi,moje bi shte napravi sledvashtata kra4ka kam neshto po seriozno.Uspeh4eta![]()
хаха ако момчето не се усети? Може да си каже " Тая па..." и т.н от де да знаеш ... момчетата сме странно племе... просто му се усмихвай и говори с него а ако те е срам... за това няма как да ти помогнем
Когато спориш се ражда истината някъде там...
бла бла бла.Първоначално написано от BaiToq
Кой ти каза пък, че трябва да е като супер модел или да има голям бюст, за да я харесват.Ако това е твоя идеал за жена, не си мисли, че всички са като теб.
За всеки влак си има пътници.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
А иначе по темата:
Тея истории с "колко е часа", "оп, паднаха ми учебнците" и бла бла са глупсоти.Това става само във филмите.
Ако толкова те кефи момчети иди при него и направо се запознайте.Не вярвам да е толкова тъп, че да не се сети за какво става въпрос.
Пък ако те е срам....изчакай Слави да ви запознае, ама за мен това е тъпо.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Първия отговор ми хареса..![]()
Само не си изпускай учебниците,щот най-много да ти се изсмее и да замине нанякъде,а ти да останеш да събираш тетрадките от пода![]()
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
men primerno ako me svalq kaki4ka shte mi e neydobno no nz![]()
еми кажи на тоя Слав да ви запознае или иди се запознай сама с тоя момък
Къде отиде простото "Извинявай , може ли да се запознаем ?"![]()
Питай го колко е часа ,тва на мен ми редовния номер![]()
и аз бях така с един сладур от даскалото много исках да се запозная с него и исках скайпа му от една негова съученичка
даа тя ми го даде и той имаше час в стаята където трябваше после аз да имам и когато неговият клас излизаше от стаята и той ме погледна тогава аз му казах " яя ела за малко " той се приближи и аз му показах бележчицата на която беше написан скайпа му и го попитах " тва ли ти е скайпа" той каза "да" и тн. след което му казах как се казвам и се запознахме не че не си знаем имената ама се пак
![]()
![]()
![]()
такаче може да пробваш на мене ми свърши отлична работа
![]()
![]()
![]()
![]()
Щом е 1 година по-малак,ще минеш с някоя приятелка по коридора и той като мине,ти с по силен тон ще кажеш,я какъв сладур.Следващия час отиваш при него и му казваш може ли да се запознаеме.Няма да ти откаже.Поне така в мойто училище някои момичета правят.