БАХТИ ХОРАТА!![]()
Seм. SимпSoнS
А защо сестра ти трябва да се меша изобщо ? И как така на нея са й забили нож в гърба ? Доколкото разбрах от написаното най-добрата приятелка на сестра ти се забива с братовчед ви - това какво общо има със сестра ти ? 0_o Според мен сестра ти изобщо не трябва да се меша, защото това са си неща между братовчед ви и другото момиче. Сега това, че тя си има гадже вече си е нейна работа - не е хубаво да се изневерява, но тя сама си решава какво да прави...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Сестра ти да ги игнорира и да се занимаа със собствения си жовт.
Нека я остави онази "кучка" сама да си греши..
на същото мнение съмПървоначално написано от cherinka
Mhm, i az ne razbrah kak i e zabila noj v g1rba....... Mi ostvete q onaz ky4ka da se natiska s bratov4ed vi, a sled vreme sam 6te si razbere 4e e napravil gre6ka...... ei takiva kyrvi4ki deto hodat s 20 tima si namirat maistora nakraq, 6ot ne vseki im se vr1zva. spox macka![]()
![]()
+1Първоначално написано от Sladur_
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1 така еПървоначално написано от PeopleAlwaysLeave
+1234567890Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
сестра ти май си няма друга работа и се чудис кво да се занимава.
Оставете ги да се оправят и си гледайте вашия живот.
И в крайна сметка не разбрахме как точно на сестра ти са й забили нож???? Нея кво я засяга с кого спи братовчед ви??
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
напълно съгласна .... Дечица ... дечица ... не се ли научихте какво означава думата "кучка" "курва" и други от тия обиди ... защото напоследък ако някой се опитва да е център на внимание е или "курва" или "кучка" .. , а и не се ли научихте , че личния живот си е личен живот ... и в него няма право никой да се бърка
това е едно от най-неграмотно написаните неща които съм челаПървоначално написано от jillyybonkyy
по темата братовчед ти не е малък/предполагам/ остави го сам да си се оправя.Аз не разбрах само той дали знае за приятеля на тва момиче,защото ако не знае и после така се се случи че научи ,сигурно ще му стане кофти че сте знаели през цялото време,а не сте му казали
![]()
Кфо се бъркаш в работите на сестра си..?
научи се да пишеш![]()
и от къде на къде сестра ти трябва да се бърка между тяхните взаимотношения... да ги остави да правят каквото си искат..това че изневерява на приятеля си вие няма как да го промените нали??..единственото нещо което можете да кажете на братовчед си е просто да знае че тя си има приятел и той сам да преценя дали да продължава да излиза с нея или не това е