.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли се унижили да влезете в чалга заведение заради любим човек или обект на свалки?

Гласували
213. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

140 65,73%
  • Не

73 34,27%
Отговор в тема
Страница 1 от 11 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 275
    anonymous485803
    Guest

Бихте ли се унижили да влезете в чалга заведение заради люби

Очевидно поста и анкетата ми са насочени към тези, които не слушат и по-скоро мразят чалгата като мене. За мен това е висша форма на простотия, от която ми се повдига. За съжаление е толкова плъзнала в нашето общество, че колкото и да бягам от нея, зная някои песни на Азис и други поп фолк дейци. За мен влизането в чалга заведение е дълбоко под достойнството ми, и нещо от което бих се срамувал ако направя. Ако ще и най-красивата жена да ме накара да отида и после секса да е в кърпа вързан не бих го направил. Та въпросът ми към Вас е, бихте ли се унижили да влезнете в чалга заведение заради любим човек или заради обект на свалки? Склонни ли сте на такъв компромис?
    Спомням си как последния 8-ми декември с колегите го ударихме на нощен живот. Като по чудо се събрахме всички в един ресторант, но после 70% от тях отидоха на чалга заведения, другите се прибраха, а аз и друг колега, понеже имаме по-странни музикални вкусове отидохме на Псай транс парти /музика с която съм закърмен и продължавам да слушам до днес/ и се изкефихме много яко. Хайде споделете мнение.

Град
    sofiq
    tam ne qdeme hora be 4ovek dobre de ot 4asti. 6te otgovora na drug vapros" 6te vleze6 v zavedenie/dikoteka kadeto puskat trans zaradi svalka"
    emiiii da sig bih .6te se otkaja v momenta v koito slepoo4ieto mi zapo4ne da pulsira(ili po to4no cqlata mi glava)
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    Русе
    Не бих!
    Аз съм човек на рока,хеви метала,хип-хопа,р&би-то...какво е това чалга клуб.
    Аз не влизам заради брат си в Planeta Payner пък камо ли за човек с който не виждам бъдещето си ;д;д тфа е ебати ташака.Аре моля ви се
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Не... Няма човек, който да ме накара да вляза там... Само от мисълта по колко противен начин ще си загубя времето ми се повдига.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Какво пък толкова унизително има да влезеш в чалга заведение. Това са лигави работи. Това, че си посетил такова място не те прави "чалгар"... Не се превземайте.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Там, където е сърцето...
    Оф пак почнахте с глупавите теми!
    Който, където иска и където му е приятно там ходи. Но пък ако си с някой, когото обичаш и уважаваш ще можеш да се прежалиш толкова за една вечер да отидеш някаде! Все пак връзките се градят на компромиси и ако правиш проблеми само заради това кой какъв стил музика слуша.... то просто ще сте ебати двойката.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Аз пък бих си влязла що пък не...и то ако става въпрос за готино момче още поечи..

Никога няма да направя такъв компромис за когото и да е ...

От 4 години несъм влизал в чалга заведение ... и повече никога няма да го направя!

Въобще просто всеки да си ходи където иска.... но аз в чалга няма да вляза повече!

Град
    The Land Of The Doomed
    Въпреки че слушам пълна противоположност на чалгата - рок,метъл ако приятелят ми има желание да отиде там веднъж в годината заедно с мен защо да не отида? Интересни са ми отрицателните изказвания - какъв е тоя светоглед? Да наистина разни хора, разни идеали, но такива неща като "никога не бих отишъл/а за никого" .. Не си ли давате сметка, че по този начин показвате неуважение към приятеля си? Е наистина чалгата съкс ама майната му за една вечер да му/й направиш кеф - какво лошо? Няма да ви хване болест ..

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от samoubiika
    Не бих!
    Аз съм човек на рока,хеви метала,хип-хопа,р&би-то...какво е това чалга клуб.
    Аз не влизам заради брат си в Planeta Payner пък камо ли за човек с който не виждам бъдещето си ;д;д тфа е ебати ташака.Аре моля ви се
    Ха - ха човеко на рока, хеви метала и т.н.Всички сте почти еднакви и тесногръди...И на мене първата ми природа е метала но обаче като изляза вечер на диско аз директно забивам в чалгата за да мога да си изкарам супер...И направи една грешка - ти не си човек на рока и т.н.
    Ти си жена на рока,хеви метала и т.н. !!!!!!!
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на mynichka
    Щом той го иска ще вляза
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ne,ne bih!,mrazq q taq prosta 4alga,az v reisovete se nervq,kat q puskat,4e,kamo li da vlqza,az 6e ymra v toq ad
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Определено не вярвам, че ще си харесам баш чалгаджия.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на Blab
    Заради приятел съм влизала.(по баловете, в "Биад", за половин-един час, щях да се сбия с един от тъпарите от охраната, вместо това си тръгнах.)

!Друг път не бих влязла!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Никога

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз пък не съм ограничена и слушам всичко така че нямам никакъв проблем да вляза някъде независимо каква музика пускат.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    влизам и без да ме карат...и аз едно време не слушах чалга ! сичко е комплекси...едно време запомнете
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Виж сега, ще ти го кажа много просто и ясно пък дано и на чалгарите да им влезе в празните кратунки. НЕ НЕ и пак НЕ, не бих влязъл поради една много проста причина. НЕ МОЖЕ чалгарка да бъде обект на моя свалка и следователно няма да се унижа до толкова, че да влизам...просто не мога да си падна по такава...все ми е е тая дали ядат хора или пишки там. Чалгата е начин на поведение и на мислене...щом слуша чалга, значи и повърхностна, празна и слабоумна. Сега тука вече ги виждам как ще започнат - тоя е някакъв комплексар, няма да влезе, защото не ме е виждал мен и т.н. - БОЛИ МЕ ШНОРХЕЛА. Ако ще и мис Калифорния да се кълчи под циганските ритми, тя ще си остане проста продажна циганка. Ще ви го обясня и по друг начин: След като всички се барате на много умни и начетени, то няма как да не знаете, че същите тия мангали, пред които вие се кланяте са клали, изнасилвали, ограбвали, унижавали и какво ли още не бабите ви, дядовците ви и въобще предците ви! И сега искате да ми кажете, че е нормално аз да започна да слушам и да възхвалявам музиката на същите тия гнусари...ДА АМА НЕ!!! И проклети да сте, и триклети, и петклети, и...7-8 и да сте паднали и да го духате на същите тия турчоля със бради по 3 метра докато припаднете. Мамка ви и чалгари, ей заради това няма да стъпя в чалгарница и не ми обяснявайте, че слушате чалга само на маса - щом човек я слуша, значи е супер тесногръд и малоумен. Радостното е, че все още се срещат хора, които се съпротивляват срещу нея и посланията й...а за останалите...ще запалим по една свещ, докато танцуваме върху гробовете на чалгата....
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да, бих. (:

Пиша този пост, без да съм чела темата. Ще я прочета след като постна коментара, но може би няма да коментирам

Заглавието е ясно...
    Не е унижение, компромис е. Доста неприятен компромис, но не и унижение. Не е унижение да се жертваш понякога.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Between The Hell and The Heaven
    съжалявам...не мога и не бих
    най-малкото за сега нямам хора слушащи до такава степен чалга,че да ме замъкнат по такива места...колкото и ограничено да звучи,не мога да си предствя да се влюбя в човек който е фен на подобна гавра с думата музика
    в краен случай бих влязла но за 10-15 мин максимум колкото да придумам човека да си тръгнем...аз никога не бих замъкнала авер слушащ чалга на метъл концерт-просто съм наясно,че нема му хареса и не бих искала да го мъча

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Твърде насериозно се взимате...

Аз си ходя и без това по чалгата, то само това се върти по заведенията вие кво иската. Пък да не говорим, че когато сте 15-20 човека компания и в началото на вечерта ти е супер и после всеки каже "Ае на бар" и ти няма да идеш. За мене тая снобарщина е по-противна от това да отидеш някъде и да ти е добре.

Град
    Своге
    Определено не!Никога не бих направила такава гнусотия!Дори и Господ да ме моли,пак не бих!ДОЛУ ЧАЛГАТА!
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Град
    Between The Hell and The Heaven
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Твърде насериозно се взимате...
    и кво лошо има в това,че не харесваме такава "музика" и си гледаме интересите?!
    въпрос на личен избор и предпочитания...
    защо бих си причинила нещо,което не ти доставя удоволствие?!
    а и пак казвам-шансът да си падна по човек слушащ чалга е 0,00001%

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си