- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- шарени шалчета
Ми понеже много искам да си вземаа иии тея дни търся ли търся,никъде не намирам,ако някой може да ми каже къде мога да намеря в София де![]()
Ми аз днеска си купих едно много готино. Значи избираш си един едноцветен шал и в един магазин продават плетени рози всякакви цветове - цената им е 3 лева и като ги накачиш по шала стаят много ефектно и оригинално. Аз си купих 11 такива (33лв) и шал (7лв) и се получи нещо много яко, за малко пари и много оригинално.
Магазина се намира - като излезеш от Халите от изхода, който води към Пиротска, тръгваш на дясно като вървиш от лявата страна на улицата. Има магарин за злато, след него има пресечка и като продължиш (т.е. пресичаш я, без да завиваш) от лявата ти страна е тоя магазин. Има отвън изложени разни шалове, шапки, има ги и розичките.
Дано съм го обяснила добре.
Ако това не те устройва, гледах в Seven Seconds разни готини шалчета.
M.O.D.A.B.A.Rаз си взех от там ~> http://prikachi.com/files/447672G.jpg
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Sigrina,би ли сложила снимка,че не схващам кви са тия плетени рози,а звучи добре о.о
В мола на втория етаж има някъф магазин предимно за чанти мисля, че е и в него има, обаче нз как се казва (19.90 мисля, че бяха).
Ми в момента фотоапарата ми е на поправкаПървоначално написано от Reed
И няма как. Но са много готини, ако минеш от там се загледай. Не са някакви кичозни, но са оригинални, аз не мога да им се нарадвам
![]()
Надявам се скоро да качиш снимка много ме заинтригува този шал и тези розички![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Sigrina
знам го аз този магазин, има много хубави шалчета, тези рози също съм ги виждала. МИналата година си взех от там един много хубав шал, беше в сиво, черно и бяло, много хубава плетка, много си го харесвах, но за съжаление го загубих в даскало. Тая година гледах, че ги има същите, но не искам пак такъв. А беше евтин някъде към 9лв![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5