.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    Дълбините на канала :D

шарени шалчета

Ми понеже много искам да си вземаа иии тея дни търся ли търся,никъде не намирам,ако някой може да ми каже къде мога да намеря в София де

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ми аз днеска си купих едно много готино. Значи избираш си един едноцветен шал и в един магазин продават плетени рози всякакви цветове - цената им е 3 лева и като ги накачиш по шала стаят много ефектно и оригинално. Аз си купих 11 такива (33лв) и шал (7лв) и се получи нещо много яко, за малко пари и много оригинално.
    Магазина се намира - като излезеш от Халите от изхода, който води към Пиротска, тръгваш на дясно като вървиш от лявата страна на улицата. Има магарин за злато, след него има пресечка и като продължиш (т.е. пресичаш я, без да завиваш) от лявата ти страна е тоя магазин. Има отвън изложени разни шалове, шапки, има ги и розичките.
    Дано съм го обяснила добре.
    Ако това не те устройва, гледах в Seven Seconds разни готини шалчета.

Град
    София :Pp
    M.O.D.A.B.A.R аз си взех от там ~> http://prikachi.com/files/447672G.jpg
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Sigrina,би ли сложила снимка,че не схващам кви са тия плетени рози,а звучи добре о.о

В мола на втория етаж има някъф магазин предимно за чанти мисля, че е и в него има, обаче нз как се казва (19.90 мисля, че бяха).

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Reed
    Sigrina,би ли сложила снимка,че не схващам кви са тия плетени рози,а звучи добре о.о
    Ми в момента фотоапарата ми е на поправка И няма как. Но са много готини, ако минеш от там се загледай. Не са някакви кичозни, но са оригинални, аз не мога да им се нарадвам

Надявам се скоро да качиш снимка много ме заинтригува този шал и тези розички

Град
    София
    Веднага щом ми го върнат

Суперррррррррррр

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Ми аз днеска си купих едно много готино. Значи избираш си един едноцветен шал и в един магазин продават плетени рози всякакви цветове - цената им е 3 лева и като ги накачиш по шала стаят много ефектно и оригинално. Аз си купих 11 такива (33лв) и шал (7лв) и се получи нещо много яко, за малко пари и много оригинално.
    Магазина се намира - като излезеш от Халите от изхода, който води към Пиротска, тръгваш на дясно като вървиш от лявата страна на улицата. Има магарин за злато, след него има пресечка и като продължиш (т.е. пресичаш я, без да завиваш) от лявата ти страна е тоя магазин. Има отвън изложени разни шалове, шапки, има ги и розичките.
    Дано съм го обяснила добре.
    Ако това не те устройва, гледах в Seven Seconds разни готини шалчета.

знам го аз този магазин, има много хубави шалчета, тези рози също съм ги виждала. МИналата година си взех от там един много хубав шал, беше в сиво, черно и бяло, много хубава плетка, много си го харесвах, но за съжаление го загубих в даскало. Тая година гледах, че ги има същите, но не искам пак такъв. А беше евтин някъде към 9лв
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си