- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов а след това Приятелство защо не?
Да, може да има приятелство, но рядко се случва да е истинско. В повечето случаи или си скарват жеското момичето и момчето, или остават в добри отношения, но не си говорят ососбено. Всичко зависи от това какво изпитват те един към друг. Ако едния все още има чувства към другия след като скъсат, няма голям шанс за добро приятелство.
А това да се мразят няма да го коментирам, защото е нистина тъпо да мразиш човек, с който си преживял толкова много неща, обичал си го и някога е бил всичко за теб. Макар и да си наранен не трябва да го мразиш.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Приятелство след раздяла е мисията невъзможна.Първоначално написано от beb4yy
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от curka87
НЯМА МОЖЕ НЯМА НЕМОЖЕ СЕКИ С МНЕНИЕТО СИ И СЕКИ СЪДИ ПО СВОЯ ОПИТ АЗ СЪМ НА МНЕНИЕТО ЧЕ Е ТЪПО ДА СЕ ПСУВАТЕ А И ИМА В ТАКИВА СЛУЧАЙ ДЕТО МОМЧЕТО КАЗВА ЕЕЕ ТАЯ КВА КУРВА БЕШЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА ДЕТСКА ИСТОРИЯ НАПЪЛНО ЗА МЕНЕ НО ПОНЕ ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ МОЖЕ ДА ОСТАНЕТЕ![]()
КОЙ ГОВОРИ ЗА прегръдки и целувки бе мойто момичеПървоначално написано от curka87
имам в предвид да не се държи тъпо а най малкото човешки
![]()
Винаги ще е по-добре да имаш един приятел повече и един враг по- малко !![]()
Старите хора казват "Боже пази ме от приятели, враговете си ги знам за да се пазя сам от тях".
И това за теб е " приятелство" ?? ООО Боже!Първоначално написано от beb4yy
Ти изобщо имаш ли си понятие от значението на думата "приятелство" ???
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
NE, PROSTO OSTAVAT NQKVI 4UVSTVA, IZGLEJDA6TI VUN6NO NEUTRALNI
"NO SEX! SEX IS BAD!"
Както казаха зависи защо и как сте се разделили. Да не пропускаме момента че хората се променят. Ако той последните месеци от връзата ми се държи зле с мене и се промени коренно тогава как и защо да бъда приятелка с него? Той вече не е човека който съм обичала и уважавала.
Ако отношенията ни обаче са били ок преди да се разделим и е било по взаимно съгласие тогава не бих имала против да поддържаме контакт.
Един бивш имам и откакто се разделихме преди 7 месеца нито съм го чувала нито съм го виждала и ми е по-добре.
i nie s biwshiq skysahme mnogo otdavna..ii..sega sme si mnogo dobri awerCheta..sp0deLq mi za gadjeta..tfa 0n0wa..draznim se,..zakaChame si..prosto naistina e p0dl0 da mraziSh nqk0i na k0g0 do wChera si kazwaL 0bicham te..!!![]()
Хубаво е да има приятелство. Но зависи и какво ви е накарало да се разделите. Ако той/тя или ти си изневерил/а, то тогава приятелството е невъжможно. Но ако сте усетили, че нещата между вас няма да се получат или пък чувствата са истинали и от двете, страни..то тогава защо да не останете добри приятели ?
Например аз и бившия ми, сме много добри приятели. Чувствата ни истинаха още на третия месец от връзката и се разбрахме да останем приятели. Все пак и двамата бяхме верни, привличахме се, бяхме щастливи да сме заедно..но всичко приключи и никой няма вина. Щеше да е безсмислено да си обърнем гръб и дори едно ''здравей-здрасти'' да не си кажем, ако се засечем някъде ...![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Според мен е много рядко срещано явление след една връзка да остане приятелството... Но съм против това да започнеш да обиждаш половинката си само, защото той/тя вече не изпитва нищо към теб...
А фразата "Искаш ли да си останеме приятели" е много изтъркана и глупава. Вчера приятеля ми се опита да ми пробута нещо от този род и веднага му заявих, че това няма да стане.
За да има приятелство след една връзка трябва да мине време, за да може и двамата вече бивши партньори да са забравили един за друг.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
о боже точно аз нз кво значи приятелство просто така го написах проста работа no commentПървоначално написано от curka87
трай си по тихо
![]()
Изключено.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Първоначално написано от beb4yy
Ами аз имам точно такъв случай.Значи бях 1 година и 2 месеца с приятелката ми.Скъсах я поради много много причини и така.Тя много искаше да се върна при нея и много други неща.Започвах да се дразня и да е храня с много глупости.Постоянно искаше шанс и т.н.Няма да и дам шанс и нищо такова.Защото вече не чувствам нищо към нея и си имам приятелка,която много ценя.В момента отношенията са ни само по скайп,но иначе нямам нищо против нея,приятели не бих казал,че сме просто познати.Тя иска да се върне при мен,аз не искам.При всяко наше виждане уж като приятели.Тя ми се нахвърля,но аз не я искам и вече,просто не се виждам с нея.
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Ами запознхаме се на 15ти септември, ходихме три седмици,скъсахме преди около две, сега той ходи с една моя мн добра приятелка от класа, и много я харесва, аз се "зарибявам" с неговия БФФА аз и той сме супер добри приятели и си споделяме много неща
Няма нищо по-хубаво от това
![]()
На думи,-Да,Но на дела-НЕ!Защото в 98% от случайте след раздяла някой от двамата остава наранен и не иска никакви отношения с другия.....След една раздяла с едно момче,той ме попита :"Искаш ли да си останем приятели"?,аз казах:НЕ!Това е банална грешка според мен...и не си струва...Защо,след като сте се разделили по някакви причини ще искаш пак да комуникираш с този човек,е според мен в този случай някой все още има чувства към другия....Както прави брат ми...Уж е приятел с бившата си,а се среща с нея и се целуват и кой знае какви неща още...
Пък и,когато момче,което си обичала ти го каже,значи си правете изводите....Той знае,че момичето изпитва още нещо към него и не иска да я "резне" направо....Това за мен си е едно извращение спрямо чувствата на другия....
![]()
Глупаво е да мразиш човека,които си обичал .. ! С които си споделял всичко...! Разбира се че след раздяла трябва да си останат приятели...![]()
![]()
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Еми да, хубаво е.. ако не приятели, поне познати... Смешно е и е тъпо, когато след края на една връзка някой от двамата започне да се прави на интересен.
Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
(sun)
С всички бивши гаджета съм много д0бър приятели често се виждам с тях !
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
"Подло е да мразиш някой който до вчера си обичал."
Съгласна съм ... и не само ,, че е подло ,, но и е страшно тъпо.Това доказва или ,, че никога не си обичал човека до себе си .. или че още го обичаш ,, но не искаш да го показваш.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ами ... има два случая
1.Имало е любов
2.Нямало е любов
При първия случай, е почти невъзможно да си останете приятели.
Може да има уважение, но не и приятелство.
При втория случай, може и да просъществува приятелство, ама пак в много редки случаи.![]()