- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ!разби ми сърцето
lele hora 6te s epobarkam.tragnah s nego na 6ega nqma6e kvo da pravq.i si kazah"6te pohodq malko s nego,hem nqma da se vlubq"i kvo stana zamota mi glavata.grozni4ak e,marzeliv daje nz kvo haresvam v nego.imam si mn obujateli simpati4na sum sladka sum,a mu pozvolih da me napravi luda.skasahme vednaj i az si hvanah drug,no pak s evarnah pri nego.sega se razdelihme zavinagi i toi si ima druga.bqhme na rd zaedno i toi si govori po gsma s neq i se varna mn usmhnat.a men taka me bole6e.ne moga da se poznaq stanah luda.a ako znaete samo kakva studena bqh i kak nikoi ne obi4ah.ne se zadulbo4avah.sega msilq samo za nego a toi e s druga.SUSIPA me tozi idot.pomgnete mi nz kakov da pravq
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Сама си си виновна... Сега ще сърбаш попарата, която си надробила...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
хм винаги така става влюбваме се в неподходящите
може би и ти трябва си намериш някое занимание което така ще ти грабва вниманието че ваобще няма да мислишза него
излизай с приятелки,флиртувай с момчета и така малко малко ще го забравиш просто да ти кажа че не е жъзможно да забравиш някой толкова бързо,особено ако го харесваш много
Така че с малко търпение всичко би трябвало да се оправи
Просто се забавлявай и не позволявай на някой си да ти влезе под кожата и да те кара да се чувстваш зле и нещастна
Просто продължи напред и ваобще не мисли за него занимавай с друго вниманието си ..... за мен това е добро решение![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Че тя какво е направила?Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Човек се влюбва без да се осъзнае,явно при теб е така![]()
Ми какво да ти кажа...дори да те посъветвам да го забравиш,няма да можеш така лесно.Освен да направиш усилия,като си хванеш друг с по-добри качества от миналия,за да можеш да се влюбиш в другия и да забравиш за предишния.Пробвай все пак,нали трябва да опиташуспех
![]()
Малко сме разумните.
Не знам дали е редно да се меся, обаче прочети частта с "Тръгнах с него на шега, нямаше какво да правя." и ще ти стане ясно.Първоначално написано от Drebs
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
kak moje i vie da me vinite.prosto ne zalagah ni6to dve tri sre6ti i tova e.kvo tolkovaПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
tam e problema,nqkka si ne mi se iska drug.parviqt pat kogato skasahme bqh s idealen maj bez gre6ka i pak se varnah nazad.kazvam vi stanah ludaПървоначално написано от chokolate_girl
![]()
Да бе,аз това го прочетох още първия път,ама мисълта ми е такава,че много връзки почват ей така "на шега". Не мисля,че е виновна за нещо. Не е споменала да се държи гадно,да му изневерява,да го обижда или да го наранява по какъвто и да е начин.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Това имах в предвид.
Иначе по темата какво мога да кажа,опитай се да го забравиш![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
mila ako znae6 kak iskam da go napravq mn go mrazq,napravi me na ni6to be hora,na ni6to
![]()
Тя е виновна единствено сама пред себе си. Най-вече защото си е казала, че смята всичко на шега (което едва ли е така, щом си е позволила повече от "2-3 срещи, какво толкова?!", но как да е). С чувствата шега не бива и човек си получава заслуженото.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ем така е С ТВОЙТЕ КАМЪНИ ПО ТВОЯТА ГЛАВАПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Ела да ти го мушна и шса опрайш.![]()
Ами.. "Като тръгваш с някой на шега", ще го правиш само ако знаеш правилата на играта, а тя е именно "без влюбване" и сама си го казала...Да не си се влюбвала...Сори..
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
=D>
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Той е с другата,нали?
Намери си и ти някой друг.Но този път не започвай "на шега".Недей да се опитваш да си го върнеш,просто продължи напред.
nishto nemojesh da napravish ,greshkatati e 4e si go podcenila i si si napravila greshni planove
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Не го харесваш , грозен е , туп е , мързелив е , мирише незнам ти кво , ам та ти тъпа ли си ма ! Как ще те яд тогава за него ходи се прегледай че си луда.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
+1,освен това пиши на кирилица авторке!!!Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
mi qvno sum tapa,az mrazq lubovta nikoga pove4e ne iskam da se vlubvam!!!!naistina podcenih magiqta na lubovtaПървоначално написано от Glavoreza
![]()
Ако наистина беше "gazarka" нямаше да ти пука.`Ше ти мине не се коси.
ama i vie jenite ste 1... sled vreme ako go aobi4ash kakto trqbva nqma gorozen nqma hybav![]()
Това е донякъде като петте етапа за приемане на смъртта: отричане, гняв, търгуване, депресия и примирение. На всеки му трябва различно време за всеки етап. И щом стигнеш до последния, всичко ще се нареди само. А омразата е токсична, променя те изцяло. Ако можеш, не го мрази. Ако не можеш, направи всичко по силите си, за да му отнемеш най-ценното.
да бе , ама ти и сега си казала , че няма да се влюбваш, а както сама виждаш.... никой не те е питал дали искаш или не.Това просто се случва.Никой още не се е научил да заповядва на сърцето си.Първоначално написано от gazarka
А колкото до това какво да правиш- нищо.Не можеш да се бориш със себе си, не можеш и да го накараш пак да се върне при теб.Можеш единствено да се опиташ да се разсейваш и да не мислиш за това.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."