.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Проблемче

Проблемче

Здравейте на всички , за пръв път съм във форума но мисля че тук мога да получа ценни съвети.
    Проблемът или по скоро притесненията ни са следните , от около половин година водим полов живот с приятелката ми.Правим секс с презерватив винаги но този месец цикълът и закъснява с 10 дена.Тя ми сподели че и е прескачал с по месец по някой път но въпреки това е много притеснена дори не иска да пише във форума , та въпроса ми е какво да правим ?
    Дали да поизкачаме или да се ориентираме към някакъв вид хапче или... ? даите съвети , благодаря ви предварително

Има си гинеколози за тази работа.

забравих да спомена че е доста срамежлива а и все още малка тъи че затова попитах за други методи , на мен ми е пределно ясно че има гинеколози , знам че има хапчета те безвредни ли са и т.н.
    все пак ще се радвам на някавки отговори и съвети , благодаря за безмисленият пост

Град
    В.Търново
    отговорете на човека пък вие ве?
    Аз не съм от най вещите.
    .... но... не си давай зор пич. Нищо неможе да и има на мацката. Успокойте се и двамата. Щом презерватива е цял накрая....няма какво да си говорим.

Цитирай Първоначално написано от nezabravkoot
    забравих да спомена че е доста срамежлива а и все още малка тъи че затова попитах за други методи , на мен ми е пределно ясно че има гинеколози , знам че има хапчета те безвредни ли са и т.н.
    все пак ще се радвам на някавки отговори и съвети , благодаря за безмисленият пост
    Няма значение, че си срамежлива и малка. Отиди на гинеколог.

Ми щом е малка нормално да не се е нормализирал все още цикълът и... На мен ми идва от 6-7 години и все още ми закъснява, пък камо ли на нея да и идва винаги редовно..
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си