- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Баба ми
Какво и става на тази жена.Сега ни е на гости за няколко дни.Влиза в стаята ми и почва "ой на баба златото, баба тва баба онова", излиза, след малко пак влиза (без да сме говорили преди това) и почва да ми крещи че не съм учил, че стаята ми не е подредена, просто ужас.Променя си отношението към мен през 5 минути![]()
Хах и с моята е така....ем не и обръщай внимание и ще се спре...пък ако нестане........
shto ne vleze s edna pompa da te grumne ot upor ?
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Първоначално написано от Jo_Ni_To
и аз само това си повтарям на ум "не и обръщай внимание насе" или си слагам слушалките
![]()
++++++ infinityПървоначално написано от RhytmiX
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
+1Първоначално написано от tqnko
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Първоначално написано от NaskoKaulitz
не се оплаквай, моята е по-зле![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Я стига сте се оплаквали всички. Нали си нямате баба шизофреничка вкъщи![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Такъв товар като тебе няма.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ми няма да и обръщам внимание...Все пак да си вика там не ми пука...
Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!
Тва е щот е разбрала,че слушаш Токио Хотел и си пълен боклук,а преди това не е знаелаПървоначално написано от NaskoKaulitz
![]()
![]()
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
м за твое сведение покрай мен и тя почна да им се кефи
![]()
Значи сигурно има раздвоение на личността щот си я облъчил с тъпотия и е почнала едната ил личност да им се кефи,а другата,която е запазила разсъдака сите псува,за да се депресираш и самоубиешПървоначално написано от NaskoKaulitz
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Emo баба- нова мода...!![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ti nqma li da se samoutrepva6 ve4e ?!? ....
Imam podozreniq 4e ne si IstinskO EmO !![]()
Първоначално написано от crazy_style
нито аз съм такова нито токио хотел са такива
Така е!Те са само педераси,а емотата ги слушат и аз не змам защо.Не май знам-няква депресантска им е музиката и им помага да се нарежат докат са във ванатаПървоначално написано от NaskoKaulitz
За тва дали тоя е емо не знам,но не ме кефи
![]()
Eminem-Mosh
аха ти явно си спал с тях щом го констатира че са педалиПървоначално написано от Still1ME1Still1HERE
Иска да ти съсипе психикатa за да се самоубиеш![]()
Живота е толкова жесток, нали ?![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Първоначално написано от NaskoKaulitz
Прав си, Бил е тооолкова мъжествен![]()
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb