та така значи работата е следната:много харесвам едно момче,обаче той по принцип е някакъв много резервиран,не само към мен,ами се държи винаги малко студено и не знам дали такова момче би могло да бъде привлечено по някакъв начин изобщо от когото и да било,та ако имате някакви предложения как да му намекна по някакъв начин за тва че го харесвам и изобщо да се получи нещо от цялата тая работа,дайте някви съвети
10х предварително
Dream as you'll live forever ,live as you'll die tomorrow!
Вкарай малко женски трикове за преластяване, бе, мойто момиче.
Толкова ли не можеш да се сетиш за нещо толкова елементарно........
Вкарай малко женски трикове за преластяване, бе, мойто момиче.
Толкова ли не можеш да се сетиш за нещо толкова елементарно........
+1![]()
nameri my skype-a,zapo4nete da si pi6ete i nqkoi put moje da my spodeli6 ili da izlezete
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако е "резервиран" , както тя казва "женските трикове" може и да не помогнат много.
Ако все пак това със skype се получи и той се върже, може да се опиташ да се зближиш с него и да го накараш да се отпусне и да се чувства добре в твоята компания.От там нататък всичко ще си дойде само(ако разбира се и той те харесва де)
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Как?Трудно..
е намери начин да се сближиш с него..това ссъс скайпа е добра идея .. ако се опознаете по скайп надявам се после да не те е срам да го поканиш да излезете[/i]
prelustqvam se pi6e s "Ъ",tolkova li ne moge6 da se seti6 za ne6to tolkova elementarno???Първоначално написано от cherinka
+tva momi4eto kaza 4e e rezerviran ti moge6 li da 4ete6,a???
Това с резервираността трудно се преодолява, защото причините може да са много и различни. Най-простото решение обаче е просто да опиташ да общуваш с него. Скайпа е едно добро място, но не е единственото, пробвай лично, заговаряй го. Не му намеквай и не му се сваляй, а просто нормално общуване което да постави някакво начало.Първоначално написано от sweeety93
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
За мен skype-а разваля всичко.Пълна глупост е да се опиташ да опознаеш някого по skype.Хората там са някакви измислени огледални образи пречупени през призмата на собствените си комплекси.Първоначално написано от soul1199
Ако го направиш,повярвай ми-ще се разочароваш жестоко.Няма смисъл да си правиш грешни изводи за хората и после да ревеш "Ама той що така?Ама той що иначе?" ...Разговаряйте нормално,само така ще разбереш защо се държи толкова резервирано-може да си има конкретна причина.