- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мръсотия
След 4 години заедно и дори планове за брак изненадващо каза "баста". Омръзнах й, не ме обичала.Първоначално написано от Andito0o
Ами като пробвам ще ти кажаПървоначално написано от Прeлапай
еми и аз съм жена и чесно да ти кажа мен момчета са ми омръзвали на 3 ден след като съм тръгнала с тях като се има предвид че преди това съм била влюбена в тях ама както и да е не говорим за менПървоначално написано от dimitar_ak
Еми начи ако има кола напиши една бележка омъжвам се срещу един лев залепи нейна снимка (дано се пак да е красива) и напиши номера й и после глей кво стаа![]()
![]()
Ама гледай да го залепиш с нещо силно като канаколит или нещо подобно. А ако не знаеш Канаколит можеш да си вземеш от книжарниците и ти пожелавам успех в отмъщението. А ако няма кола...залепи го някаде където всички могат да го видят или пусни обява
Simple Plan FOREVER
Nestea
И това ако е постъпка на зрял човек ..
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Не съм узрял. Там е проблема.Първоначално написано от iLovePiruBloodz
митко иди да си теглиш куршума... щял да и отмущавал.. недорасляк виж се какъв си голям омъщения да правиш... планове за брак и бла-бла-бла радвай се че не си се оженил за нея и след това ... тогава какво?? ще я утрепеш ли? може да не е цвете за мирисане ама като те гледам ти и цвете не си ... просто се откажи ТЪПО е![]()
Когато спориш се ражда истината някъде там...
брао готини отговориПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
Спъни я.
На видно място.
Преди стъпала, ако успееш.
...Адски брутално.
Много запомнящо се.
Не незаконно.
....боли.
,,Всичко се връща!''
Остави я да живее. Не знам какво ти е сторила, но всичко се връща рано или късно така, че не виждам причина да й правиш гадно?![]()
![]()
Зарежи я от списъка си от ,,Хората които трябва да прецакам през остатъка от живота си!'' махни всички хора от този смешен списък.
,,Всичко се връща!''
Първоначално написано от ScionOfStorm
Кви са тия глупости? отмъщения... ?
По-добре направи нещо хубаво за себе си,отколкото да продължаваш да се занимаваш с нея...
Сигурно си бесен в момента ама... да питаш такива въпроси в някъв си сайт?![]()
Личи си,баси.. може всякаква да е,ама за тва с гроба..простоо нз как може да ти хрумне такова нещо.. Тряя да те е срам от себе си..Първоначално написано от dimitar_ak
според мен трябва да заключт темата и да му ударят BAN, и 1 майна да му тегли модератора..
съгласна съм..
Продай й къщата он-лайн.Аз щях да го правя с бившия ама ме добъзя от габаритите муддз мисли ...отмъщенията са за хора с много мозък
Ако имаш достъп до жилището и
натъркай, и тоалетната хартия с люта червена чушка![]()
Гарантирам ти успех .. 3 дена няма да може да седи на дупарата си![]()
и знаеш ли iLovePiruBloodz кое е по-лошото ... че има хора които му "подсказват" какво да правел ... No Comment
изсирай се редовно пред тях и ако може в тях... И най- накрая я издебни и й се езсери в устата
Да развеем всички знамена за отбора на нашите сърца. Има, има истина една, тя е само, само ЦСКА
не му обръщам внимание изобщо.според мен най голямата мръсотия е да види че продължавам живота си перфектно и без него.
Съгласна съмПървоначално написано от Kokzero
Обаче все пак замисли се, струва ли си злобата и отмъщението!?
![]()
то това се знаеше.Първоначално написано от dimitar_ak
Толкова си дърт..как ще буташ гроба на някой ве нещастник..щял да даде 50 лева на циганин..ми то сигурно само с мангали движешаа иначе какво отмъщение..то само като ти види физиономията мисля че ще е достатъчно брутално и отвратително и страшно..и всичко което се сетиш
![]()
Cruel Intentions
И с майка ти движа. Тя циганка ли е. И както съм дърт попитай я дали случайно не си от мене.Първоначално написано от mysterious93
Първоначално написано от dimitar_ak
тцц нее....съмнявам се..майка със задръстеняци и психично болни не движи...пък и тя има вкус..
Cruel Intentions