.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Той ми съсипва живота 2

вижте сега може да прозвучи тъпо но имам проблем с едно момче от моето даскало миналата година бях писала историята (ето линка http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 ) тогава аз бях шести клас а той беше седми сега аз съм седми а той е осми но за съжеление остана в нашето даскало и вече за два дни се засякохме поне 20 пъти ся нищо не казва а само се гледаме накриво обаче аз като го видя и ми се свива сърцето а трябва пред всички да се правя на силна и да се правя че вече не го харесвам защото... всички ще започнат да ме критикуват че "тая година тряа да си ледам ученето не да мисля за момчета" но аз просто не мога да спра да мисля за него за мен това е кошмар моля ви даите ми съвет какво да правя

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Той ми съсипва живота 2

Цитирай Първоначално написано от sm_95
    вижте сега може да прозвучи тъпо но имам проблем с едно момче от моето даскало миналата година бях писала историята (ето линка http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 ) тогава аз бях шести клас а той беше седми сега аз съм седми а той е осми но за съжеление остана в нашето даскало и вече за два дни се засякохме поне 20 пъти ся нищо не казва а само се гледаме накриво обаче аз като го видя и ми се свива сърцето а трябва пред всички да се правя на силна и да се правя че вече не го харесвам защото... всички ще започнат да ме критикуват че "тая година тряа да си ледам ученето не да мисля за момчета" но аз просто не мога да спра да мисля за него за мен това е кошмар моля ви даите ми съвет какво да правя
    Мнението на хора,за които не им пука за теб не трябва да те интересува!Животът си е твой.Поговори с момчето не се отчайвай.А на приятелите му не им обръщай внимание.Успех,мацка!

Re: Той ми съсипва живота 2

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Мнението на хора,за които не им пука за теб не трябва да те интересува!Животът си е твой.Поговори с момчето не се отчайвай.А на приятелите му не им обръщай внимание.Успех,мацка!
    +1
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

имаш предостатъчно време и за момчета, и за учене, важното е да си организираш правилно нещата...да не мислиш, че ще успееш да научиш като мислиш и непрекъснато се притесняваш за него? гимназията в крайна сметка не е толкова важна, по-важно е висшето, другото от теб зависи
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Тея теми почнаха на сезони
    да излизат,като сериали.
    Бати филма
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на mynichka
    защо оставяш другите да ти налагат мненията си ?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    защо оставяш другите да ти налагат мненията си ?
    abe to ne sa ima v predvid da i kajem kakvo da pravi ami kak bixme postapili nie v neiniq slu4ai taka 4e ........a otnosno temata trudno 6te go zabravi6 tova e qsno ..no pone se opitai da izbqgva6 pogleda mu i ne mu obra6tai vnimanie vse edno ne sa6testvuva

Град
    Sofiq
    Ами ще е яко,ако успееш да ги съчетаеш двете неща-хем да си гледаш учението,хем да имаш и време эа эабава.Просто се постарай.
    А эа момчето-да нe ти пука какво се е случвало миналата година.Като го видиш следващия път,поэдрави го.3нам,че ще кажеш,че не можеш,эащото се притесняваш от станалото или эащото не энаеш как ще реагира,но го направи.Просто почни наново.Поэдрави го,попитай го как е,как е прекарал ваканцията,ходил ли е на море,къде и т.н.Абе,пробвай да эавържеш някакъв раэговор,дори и эа кратко.Дръж се спокойно и освободено,дори и да се притесняваш,пробвай да не го покаэваш много много,эа да не се повторят пак старите номера,эащото явно той и приятелите му са си шашави лекета.Така и така ще се виждате всеки ден,поне направи нещо,а не стой само отстрани.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    The Girl fr0m hell..
    Имам същия проблем...сега той ме мрази и не иска да ме погледне,а аз още го харесвам...
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Цитирай Първоначално написано от EmanueLa^_^
    Ами ще е яко,ако успееш да ги съчетаеш двете неща-хем да си гледаш учението,хем да имаш и време эа эабава.Просто се постарай.
    А эа момчето-да нe ти пука какво се е случвало миналата година.Като го видиш следващия път,поэдрави го.3нам,че ще кажеш,че не можеш,эащото се притесняваш от станалото или эащото не энаеш как ще реагира,но го направи.Просто почни наново.Поэдрави го,попитай го как е,как е прекарал ваканцията,ходил ли е на море,къде и т.н.Абе,пробвай да эавържеш някакъв раэговор,дори и эа кратко.Дръж се спокойно и освободено,дори и да се притесняваш,пробвай да не го покаэваш много много,эа да не се повторят пак старите номера,эащото явно той и приятелите му са си шашави лекета.Така и така ще се виждате всеки ден,поне направи нещо,а не стой само отстрани.
    dobre a ako az my kaja zdrasti a toi me izgleda se edno s1m padnala ot mars i se napravi 4e ne me 4yva a prosto si podmine togava kakvo

че и втора част имала тая тема..недейте, сега ще стане модерно и вс ще почнат да си пускат темите в по няколко части
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от EmanueLa^_^
    dobre a ako az my kaja zdrasti a toi me izgleda se edno s1m padnala ot mars i se napravi 4e ne me 4yva a prosto si podmine togava kakvo
    Попринцип всичко е въэможно.
    Може и така да стане.Ама то,эа да раэбереш какво ще стане,винаги трябва да рискуваш.Така че не се притеснявай какво ще стане,а просто действай.Ще си много по-спокойна,ако опиташ.Поне ще энаеш дали има файда да се эанимаваш с него,или не.Да кажеш на някого 3драсти,не е престъпление,а е нещо съвсем нормално.Попринцип хората,които се поэнават,се паэдравяват.Поэдрави го с усмивка,беэ притеснение и ще видим какво ще стане.Аэ лично се съмнявам да не ти отвърне.Няма причина.Освен раэбира се,ако не съм права и не е пълно лекенце.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

абе тоя те бъзика и нарежда, ти нормална ли си?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Съсипал живота . Не просто сега се сблъскваш с първия сигурно.Не се коси поговорете си и дано свърши работа.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Голям фен
    Отиди си купи някоя кукла или ако се чувстваш голяма някой сутиен. Можеш да си направиш и регистрация във флиртче, ако вече нямаш (95 %съм сигурна ). Извинявам се, че ти наранявам чувствата, ама нито от любовна мъка, нито от срам се умира. Ние с нищо не можем да ти помогнем.
    Don't worry, be happy!

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Съсипал живота . Не просто сега се сблъскваш с първия сигурно.Не се коси поговорете си и дано свърши работа.
    и аз съм на това мнение

Цитирай Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    и аз съм на това мнение
    и как да си поовора с него?

Град
    Yambol
    offff ,samo kato 4uh 6ti klas,mi stana qsno.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си