- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да откажа или не ?
Такаа имам си тука едно момичее..дори може да се нарече връзка от около 2-3 седмици и днес ме пита дали искам да го правим защото е решила че иска да е с мен....попита ме дали и аз съм навитак но..ето го и проблема ако съм съгласен най-късно утре ще сме направили сефтето(и двамата сме девствени)
но ми се струва някакси малка...на 13 е ,аз съм на 15по размери...не се притеснявам...
Кажете да я отбия ли да кажа че не ми е до... или да се възползвам![]()
Знам че всички момчета ще кажат даваййй.....не,искам да се поставите на мое място![]()
Мисли муако смяташ че я заслужаваш го направи, и ако тя заслужава... защото повярвай ми ще я помниш цял живот.... но пъй наистина е малка.. едва ли знае какво иска точно...
Когато спориш се ражда истината някъде там...
явно съм забравил да спомена нещу
Не съм със нея заради външния вид малко е... д...да не казвам че ако види темата![]()
Супер малка е.В никакъв случай.
+Първоначално написано от PavelYordanov
тц тц ... изчакай още 3-4 годинимн е малка
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Яя още е малка..
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
3-4 godini vii nared li ste we?!! toi 4oveka 6te e minal pone 2 do togava a i ti si precenq6 po dobre ako q ubi4a6 mnogo go napravi 6toto o6te e malka i krehka a do 6tom tq iska da ti kaja ne ot kazvai .Eto ti edna pogovorka "Kakvoto i da tidavat nikoga ne kazvai He!!!!!" i uspeh
3-4 godini vii nared li ste we?!! toi 4oveka 6te e minal pone 2 do togava a i ti si precenq6 po dobre ako q ubi4a6 mnogo go napravi 6toto o6te e malka i krehka a do 6tom tq iska da ti kaja ne ot kazvai .Eto ti edna pogovorka "Kakvoto i da tidavat nikoga ne kazvai He!!!!!" i uspeh
Не го правете в никакъв случай.
След години тя ще съжалява много....
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Е ако връзката им ще продължи занапред защо не ?
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Виж кво пич, ако не го направиш, тя ще намери с кой да се изчука... не е в тва въпроса. Ако ти го искаш давай, малка голяма това е.. стига да го искаш... най-важното е да я пазиш.. да няма после ама аз не свърших в нея ма може ли да е бременна
6tom tq go iska ne razbiram za6to da sajelqva posle 6tom tq iska toi da i e parvi ne namiram smisal za sajalenie a i to iako iska da e na nego parvata nema ko dr da kaja ........Qhvaq i tolkova samo posle da ne izlezete trima ot situaciqtaVnimavai ko prai6 kato v po gorniq komentar posle da ne pi6e6 nova tema ama az tui unui ama moje li ne moje li i t.n.
Ми,като си мисли че е готова - ДАВАЙ
Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
mnogo e malka a i ti si maluk mejdu drugoto.. taka kato slu6am si mislq 4e mnogo i se iska da se ebe taka 4e i da i otkaje6 spored men 6te si nameri drug koito da q otvori.. taka 4e ti si re6i dali si zaslujava nqkva malka bude6ta kurvi4ka da ti e purvoto momi4e..
абе според мен е малка, тя сиг ще намери с кой да се изебе ако не е с теб, но не това е важното, след години ( ако още сте заедно и тя го е направила с друг ) ще съжелява хипер мн и ше си вика: "защо не изчаках и да е с теб" и ето тогава ще е идеялия момент за вас дваматанедей още, малка е, обясни й че я харесваш прекалено мн ии там още някфи неща колкото да си намериш извинение и ичакай
![]()
Абе като чета кви ги говориш...
Тя не знае кво иска и ти така като гледам.
Поне се замисляш...аплодисмееееннт ии братче![]()
Така чеее....малкоооо малкооо ми звучат нещата...от тезиии обичайните...
Тя малка...решила,че иска с тебе,че ти си ЧОВЕКЪТама после още колко такива ЧОВЕЦИ ше и се видят...мазалооо
ииии скоро ще очакваме да ни посети във форума с оплаквания... Я за бременност,я за кретена,който правил секс с нея,но дори не я харесвал и после я зарязал (между другото тва дето го каза,че даже не я харесваш на вид....
) абе странна ви работа...
с една дума - Не ти препоръчвам...
малка е..13 все пак..нека изчака още малко,поне до 16 години..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Според мен малката просто иска да я отворят.
Лично според мен ,ако ти го желаеш и тя го желае направете го тя се е почувствала готова т'ва трябва да значи много за теб , ако и 2-мата го желаете скачай.![]()
Първоначално написано от sextazy_baby
in defense of our dreams...
бахти курвата,без извинение...да ти предлага да я наебеш още на 13.
тая луда ли е ??
това си е моето мнение по въпроса,нищо лично към автора.![]()
Малко сме разумните.
mmm,i na mene malka mi se struva posle 6te razpravq za tebe kato nepodhodq6tiq ,s kogoto sugalqva 4e go e napravila za 1 put/nqkoi den kato skusate imam predvid/
Dream as you'll live forever ,live as you'll die tomorrow!