.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    еми изчетох всичките отговори но искам да добавя че не я обожавам излизам с нея заради дългогодишното ни приятелство по-скоро и точно това ме спира-че не ме привлича особено (сексуално)
    За хората който се притесняват искам да добавя че няма да излезе бебче поради простата причина че си нося Durex extra save
    Друго нещо ме притесни.....някой каза че това оставал спомен за цял живот...едвали искам да е точно с нея.Понеже редовно чета в този форум и някъде бях чел че момичето завинаги първото й момче е специално и след това го гони дълго,това отново е причина поради която не се възползвах днес

Ако и откажеш ти ще се изчука с некой друг до седмица ... не създавай още една курва, а ако е писано, поне и бъди първия. Какво се церемониш все едно ще ходиш на междугалактическа мисия. Първия път при мъжете не се помни кой знае колко, даже повечето мислят как да го забравят.
    Ich fang ein Bild von dir
    Und schlie

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Ophelia
    Щом тя се чувства готова защо не е и ако ти си готов де!

Ама после ги плюете дето правят секс толкова малки нали??

Човек, по добре бъди ти, щот след като скъсате и ако не сте го направили тя ще иде при някаква маймуна която ще я изчука на безцеремонно
    Ти решаваш. Но в днешно време забелязвам че има поне една така да се каже граница 13 години преди да го направиш

Цитирай Първоначално написано от westggirl
    Е ако връзката им ще продължи занапред защо не ?
    На мен не ми се вярва че ще продължи много дълго

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    За да си достатъчно голям да правиш секс, трябва да е така и с взимането на решения. Кво си тръгнал да се допитваш до мнението на "някви там" от "някъв там форум"???
    прави ти се- правиш.
    Не ти се прави-не правиш.
    Всеки ше ти каже, какво ТОЙ БИ НАПРАВИЛ, сещаш ли се???
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

hmm..

6to si mislq 4e tva momi4e ne e devstveno .. i spored meneti ne si gotov 6tom pita6 takiva ne6ta .. ako i ti smqta6 taka ne go pravi kaji i 4e iska6 da is4aka6 o6te malko vreme ... pone az mislq taka uspeh
    azZ sUM Si AZz I Ne Me EBe Za VasS..!!
    www.impulse.bg/siseto0ooo

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    1. Тя е на 13 !
    2. Ти не я харесваш истински
    => Не го прави
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Бате , деФстФена е , и ти предлага секс.. Кво има да му мислиш ?

Цитирай Първоначално написано от Digger
    Виж кво пич, ако не го направиш, тя ще намери с кой да се изчука... не е в тва въпроса. Ако ти го искаш давай, малка голяма това е.. стига да го искаш... най-важното е да я пазиш.. да няма после ама аз не свърших в нея ма може ли да е бременна
    +1
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

Re: Да откажа или не ?

Цитирай Първоначално написано от asd_asd
    Такаа имам си тука едно момичее..дори може да се нарече връзка от около 2-3 седмици и днес ме пита дали искам да го правим защото е решила че иска да е с мен....попита ме дали и аз съм навитак но..ето го и проблема ако съм съгласен най-късно утре ще сме направили сефтето(и двамата сме девствени)
    но ми се струва някакси малка...на 13 е ,аз съм на 15 по размери...не се притеснявам...
    Кажете да я отбия ли да кажа че не ми е до... или да се възползвам
    Знам че всички момчета ще кажат даваййй.....не,искам да се поставите на мое място
    vuzpolzvai se mn qsno ! 6te ima6 4esta da otvori6 edna bude6ta kurvi4ka.

Едно момиче на 13 ГОДИНИ не може да е готова за секс!
    Ще имаш и други възможности,не се възползвай от момичето...
    Плюс това направи си сефтето с по опитна..Друго ще е
    1936

Мега фен Аватара на Mi6inka
    девойчето си търси просто някой за сефте... сега е модерно да си на 13 и да си отворена... както ти сам каза... тя е д.... да предположим дебела или пък просто не толкова привлекателна ти сам си го каза,че не те кефи на външност.... ии може би в момента около нея не се навъртат "подходящи" момчета и за това ти си се превърнал в "подходящия".. просто защото и обръщаш внимание....

13 години .. .. Вие си знаете .. И ако стане беля интересно ми е как ще измислите кво да прайте .. И двамата не сте много големи ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от summer_Love_66
    13 години .. .. Вие си знаете .. И ако стане беля интересно ми е как ще измислите кво да прайте .. И двамата не сте много големи ..
    +1

pff smqtai na 13 i iska sex ..omg dokade ni dokara sveta..NO COMENT..

Давай щом се чуства готова и иска ти да си и първия.. ама е малко курвенско на 13 ..

Град
    с0фия
    откажи
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

awe ne gi slu6ai we, naebi q. ako ne ti, nqkoi drug 6e q naebe i posle ti 6te go duha6. tq 6tom iska da q ebat nqq da q spre ednoto ti ne. davai u putkata i dan ta ebe, posle i u gyza moje
    "NO SEX! SEX IS BAD!"

Недей,просто няма смисъл.Пък и като не ти харесва на външен вид...?Тя и без това ще си намери друг "човек",който да я отвори.Но все пак ти си решаваш.
    Let the beats control your soul...

Абе я като е толкова отворена я разпори до ушите да се научи. Бахти дебилите- една на 13, друга на 16 вече ще мре, защото не се е*-+/а- абе хора/ чавета - дори и в България, средната продължителност на живота е над 50 години- не бързайте да ръгате чушки в боба
    Да развеем всички знамена за отбора на нашите сърца. Има, има истина една, тя е само, само ЦСКА

Град
    Варна
    delete

Zaedno ste ot nqkolko sedmici i tq ve4e iska da se e**.Nz ti sam se zamisli dali ne go pravi samo za da se naebe ili za6toto d1rji na teb...Vse pak ti si re6ava6 ...
    Is everybody going crazy?!?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от danchy
    Мисли му ако смяташ че я заслужаваш го направи, и ако тя заслужава... защото повярвай ми ще я помниш цял живот.... но пъй наистина е малка.. едва ли знае какво иска точно...
    И аз така мисля, пък и на 13 определено не е готова щом иска да го направи не ми се струва мноооого свестно момиче, така че действай ако искаш . . ти си знаеш =) Ама и на теб ще ти тежи според мен

Всъщност идеята на повечето е: тури й една патка ама после си я измий с телена четка, че на тая малката, както е разгонена
    Да развеем всички знамена за отбора на нашите сърца. Има, има истина една, тя е само, само ЦСКА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си