- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да откажа или не ?
еми изчетох всичките отговори но искам да добавя че не я обожавам излизам с нея заради дългогодишното ни приятелство по-скоро и точно това ме спира-че не ме привлича особено (сексуално)
За хората който се притесняват искам да добавя че няма да излезе бебче поради простата причина че си нося Durex extra save![]()
Друго нещо ме притесни.....някой каза че това оставал спомен за цял живот...едвали искам да е точно с нея.Понеже редовно чета в този форум и някъде бях чел че момичето завинаги първото й момче е специално и след това го гони дълго,това отново е причина поради която не се възползвах днес![]()
Ако и откажеш ти ще се изчука с некой друг до седмица ... не създавай още една курва, а ако е писано, поне и бъди първия. Какво се церемониш все едно ще ходиш на междугалактическа мисия. Първия път при мъжете не се помни кой знае колко, даже повечето мислят как да го забравят.![]()
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
Първоначално написано от Ophelia
Ама после ги плюете дето правят секс толкова малки нали??![]()
![]()
Човек, по добре бъди ти, щот след като скъсате и ако не сте го направили тя ще иде при някаква маймуна която ще я изчука на безцеремонно![]()
![]()
![]()
![]()
Ти решаваш. Но в днешно време забелязвам че има поне една така да се каже граница 13 години преди да го направиш![]()
На мен не ми се вярва че ще продължи много дългоПървоначално написано от westggirl
За да си достатъчно голям да правиш секс, трябва да е така и с взимането на решения. Кво си тръгнал да се допитваш до мнението на "някви там" от "някъв там форум"???![]()
прави ти се- правиш.
Не ти се прави-не правиш.
Всеки ше ти каже, какво ТОЙ БИ НАПРАВИЛ, сещаш ли се???
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
6to si mislq 4e tva momi4e ne e devstveno .. i spored meneti ne si gotov 6tom pita6 takiva ne6ta .. ako i ti smqta6 taka ne go pravi kaji i 4e iska6 da is4aka6 o6te malko vreme ... pone az mislq taka uspeh
azZ sUM Si AZz I Ne Me EBe Za VasS..!!
www.impulse.bg/siseto0ooo
1. Тя е на 13 !
2. Ти не я харесваш истински![]()
=> Не го прави![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Бате , деФстФена е , и ти предлага секс.. Кво има да му мислиш ?![]()
![]()
+1Първоначално написано от Digger
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
vuzpolzvai se mn qsno ! 6te ima6 4esta da otvori6 edna bude6ta kurvi4ka.Първоначално написано от asd_asd
Едно момиче на 13 ГОДИНИ не може да е готова за секс!
Ще имаш и други възможности,не се възползвай от момичето...
Плюс това направи си сефтето с по опитна..Друго ще е
1936
девойчето си търси просто някой за сефте... сега е модерно да си на 13 и да си отворена... както ти сам каза... тя е д.... да предположим дебела или пък просто не толкова привлекателна ти сам си го каза,че не те кефи на външност.... ии може би в момента около нея не се навъртат "подходящи" момчета и за това ти си се превърнал в "подходящия".. просто защото и обръщаш внимание....
13 години .... Вие си знаете .. И ако стане беля интересно ми е как ще измислите кво да прайте .. И двамата не сте много големи ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
pff smqtai na 13 i iska sex ..omg dokade ni dokara sveta..NO COMENT..
Давай щом се чуства готова и иска ти да си и първия..ама е малко курвенско на 13 ..
откажи![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
awe ne gi slu6ai we, naebi q. ako ne ti, nqkoi drug 6e q naebe i posle ti 6te go duha6. tq 6tom iska da q ebat nqq da q spre ednoto ti ne. davai u putkata i dan ta ebe, posle i u gyza moje
"NO SEX! SEX IS BAD!"
Недей,просто няма смисъл.Пък и като не ти харесва на външен вид...?Тя и без това ще си намери друг "човек",който да я отвори.Но все пак ти си решаваш.![]()
Let the beats control your soul...
Абе я като е толкова отворена я разпори до ушите да се научи. Бахти дебилите- една на 13, друга на 16 вече ще мре, защото не се е*-+/а- абе хора/ чавета - дори и в България, средната продължителност на живота е над 50 години- не бързайте да ръгате чушки в боба![]()
Да развеем всички знамена за отбора на нашите сърца. Има, има истина една, тя е само, само ЦСКА
Zaedno ste ot nqkolko sedmici i tq ve4e iska da se e**.Nz ti sam se zamisli dali ne go pravi samo za da se naebe ili za6toto d1rji na teb...Vse pak ti si re6ava6 ...
Is everybody going crazy?!?
И аз така мисля, пък и на 13 определено не е готоваПървоначално написано от danchy
щом иска да го направи не ми се струва мноооого свестно момиче, така че действай ако искаш . . ти си знаеш =) Ама и на теб ще ти тежи според мен
![]()
Всъщност идеята на повечето е: тури й една патка ама после си я измий с телена четка, че на тая малката, както е разгонена
Да развеем всички знамена за отбора на нашите сърца. Има, има истина една, тя е само, само ЦСКА