- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да откажа или не ?
Недей го прави !
Cruel Intentions
Давай пък после ще я видим ще ходи разчекната като пуйка
Е то има и поговорка "Дават ли ти зимай, гонят ли те бягай." и тва значи ли, че ако ти подам патка трябва да я земеш ? По темата: В никакъв случай ако вече не сте го направили !!!Първоначално написано от crazyhair
1- Прекалено ранна възраст е 13 години.
2- Аболютно е заблудена и не знае какво иска.
била готова тя....на 13 е не знае какво иска,аз че съм на 15 и незнам кво остава за нея![]()
Ако ти пука за момичето не го правете..Тя си мисли,че е готова,по-скоро я тресе хормона или иска да бъде "като големите"..Ако ти дреме за нея и кажи да изчакате..Не е хубаво така да си ляга с хората на втората седмица
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
И ти не си от най-големите
Flames burning brighter
Our bodies on fire
The world disappears
We go up in flames ..
Бой бе.. хьа щом мисли,че тя самата е готова нема кфо да и мислиш!![]()
ami spored men e malka i tq i ti ne ste naqsno za seksa i 6te vi e malko trudno tehni4eski dago napravite aama koq sm az da vi s1dq az na 15 go napraih i ne s1jelqvam ako sled tolkova vreme mislite 4e ste gotovi i ti si siguren 4e tq razs1jdava trezvo po4vaite se ama p1rvo pro4eti malko za devstvenosta pri momi4etata 4e da si naqsno da znae6 devstvenosta nqma da se v1rne ako ste sigurni ok ama ako ima6 kolebaniqqq po dobre ne za6toto kolebaniqta sa otrajenie na v1tre6ni strahove koito mogat da provalqt vsi4ko i ne samo 6te ostanete s lo6 i sramen spomen ami i nai veroqtno 6te si preebete vr1zkata![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
malka e no edvali komentara mi shte promeni neshto
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Кат се мисли за готова давай...ама внимаваи че аман от неуки правещи секс и после теми"помощ приятелката ми е бременна" или подобни.....
Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...