.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    Jamaica

Ами така стана тя една....

Значи харевам едно мимиче което е 6 клас а аз съм 9 ...Както и да е това нее проблема проблема е че сестра и е в моя клас и ме запозна с нея. Тя знае че я харесвам и всеки път като ме види по коридорите и ми се усмихва и аз също... а проблема е там че тя е малко срамежлива , аз също .. и просто не мога да я заговоря .. и се чудя как да я поканя или поне да я заговоря някакси .
    Знам че звучи някак си тъпо да ви питам за това , но всеки път като я видя и просто ми става нещо...

Благодаря предв.
    Don't let them fool ya,

Or even try to school ya!

We've got a mind of our own,

So go to hell if what you're thinking is not right!

Love would never leave us alone,

Град
    Sofiq Town
    6 клас? а ти 9ти... братле умолявам те ... та тя е 6 клас... и срамежлива била... ами как няма да е като не знае какво се прави или какво иска... може да пробваш със близалка!....
    Когато спориш се ражда истината някъде там...

Град
    там където си излишен!
    axaxa v 6 klas kato bqh me beshe sram se usmihna na momche puk kamoli ako iska da me zagovori

xixi em po4ni da si govori6 s neq...kazvai i zdr...kvi sa tiq usmivki...

po 4esto po4ni da q spira6..kvo prai6 tva onova i taka leka po leka 6te stane
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Град
    Sofiq Town
    лека по лека ще стане? ауу позволи ме да не се съглася с теб... аз дори се учудвам как 6 и 9 клас ... ох откажи се няма ли желаещи на твоята възраст!?!?

mi da ti kaja tq e o6te malka sigorno si te e haresala 6om ti se usmihva i dvamata ste v edno polojenie v koeto se 4udite kak da se zagovorite kato se sre6tate ne sam v daskalo i na van spirai q da si govorite pitai q razni ne6ta govori s neq i tq 6te se otpusne .Deistva......a za vpr ne moje do sega da ne ste se zagovarqli ti sam moje da precini6 kakvo da q pita6.......I uspeX!!!!!!

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от danchy
    лека по лека ще стане? ауу позволи ме да не се съглася с теб... аз дори се учудвам как 6 и 9 клас ... ох откажи се няма ли желаещи на твоята възраст!?!?
    axaxax

ama na teb ako ne ti vruzvat momicheta koito 6 klas znachi ebati muhlioto ne che te obijdam ama

i kvo kato e 6 tva kvo ob6to ima

4e ne e momiche ili kvo...bebe li e..nemoje da ima gadje li

molqvi stiga s tupi suveti...

i az bqx malka v 6 klas ama kvo..imah gadjeta i si4ko

no sus sigornost ne sa bili kato misleshtiq nad men

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ама тя е още дете,ти какво искаш...

danchy 4oveka ima 4uvstva kam neq taka 6te se nau4i da preodolqva srama i straha .Tq ne qde znm kakvo ti e i az kato bqh v 6-ti klas bqh kato tebe :P no sega ne utposni se kato si pogolqm bi trqbvalo ti da q da podkara6 iuzdite ne tq i zagovoriq ni6to ne gubi6 nito nqkoi 6te ti se izsme nito 6te te podigrava nito 6te mislqt ne6to negativno za tebe!!!!

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Ама тя е още дете,ти какво искаш...
    povqrvai mi nqma znachenie godinite...moje da e 6 ama da misli po umno i trezvo ot nqkoq naduta kak na 18 god

che to izlizame vs deca oshte koito sme pod 18 po tvoita logika ama ne e vajno god a tva jivota kak te euchukal

takache ako tq ne e nqkoq ligla deto nz kvo iska OK dete si e ama nito znaete kak misli i t.n za da govorite che e dete

se edno povecheto ot tuka na taaq vuzrast ne sme xodili s batkovci

ae molqvi seee

veche vsqko mlado tursi staroo

Абе...малки сте... Сладури

Като я засечеш започнете да си казвате здрасти,после говорете за нешо...примерно за сестра и..после я поразпитай...вземи и скайпа и вече като станете приятели ше ти е лесно :P

Град
    Sofiq Town
    след като crazyhair е толкова навътре си трия коментара ии ако съм те обидил с нещо ме прости

Цитирай Първоначално написано от danchy
    ахахахахахах щял да се научи .... ейй страшни сте това да не ти е 30 годишен с 22 годишна бе? разликата от 3 години при 6-9 клас е гигантска за сметка на разлика от 3 години например 21-24 я се осъзнай... а за тоя пич не му казвам да се отказва само той си знае какво му е.И искам да се замислиш че ти ше оценип истински 1 роза докато въпросната "девойка" няма... това е най-малкото за което трябва да се замислиш
    +varvi da gleda6 nqkoi animacionno film4e po televiziqta i stiga si daval mozak ti ako si imal vaop6te gadje 6te6e da razbere6 a kato si imal da ne si imal nara4nik kak da q zagovori6 stiga si rasil gluposti ako ne si go prejivql ne davai kometar i tolkova!!!!!!!

abe kakto ida go napravi6 momi4e v 6 klas 6te se po4uvstva mn trognata ot vnimanieto na mom4e 3 godini po golqmo ot neq taka 4e ne misli mn

!

brato ne gi slyshai dori i momi4e v 6 klas zane vsi4ko e e gotova za vsi4k ta ysihvai i se hodi v neiniq klas zagovarqi q pokani q na razhodka i na taq razhodka 6te stane vsi4ko spx samo ako naistina ti e navita-tragni da q celunesh i tq nqma da se drapne i lubovnata idiliq zapo4va

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си