.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да разбера дали...

Как да разбера дали момиче ме харесва с един прост въпрос? Само това ми трябва за да действам,но не искам да е насаме,защото в повечето случаи има някой около нас...Имам предвид с нещо по скайп.Нещо без да се усети.Мисля да й кажа ''Смени си снимката на профила че не ми харесваш" според вас добре казано ли е ?

П.С. С момичето се познаваме отдавна,но не сме добри приятели.Сега се е разхубавила и искам да опитам wink.gif Мерси предварително!

Град
    Sofiq Town
    аххх манипулиращо много злокобно звучи е... просто предизвикай любопитството у нея... не и давай всичко на тепсия ... пробвай да видиш дали ще я човръкне отвътре
    Когато спориш се ражда истината някъде там...

ako te e hresala tova 6te si li4i na liceto i na4inite po koito razgovarq s tebe i t.n. A i kav manipolira6t vpr ?!

:P
    takova ne6to nqma!!!!!!!!

Нещо не схванах кво искаш да кажеш Кое да я човръкне?

Абе сваляй я...тя ако те харесва ще се издаде

Awe ddz..Zashto ne optiash da si po-prqk smisal zashto puk da ne se useti.Popitai q primerno kakvi momcheta haresva tva onova.Ne trqva da kriesh che te privlicha i ne ochakvai tq da se razkrie napalno bez da si i pokazal che ti q haresvash!
    I am what I am!

Re: Как да разбера дали...

Цитирай Първоначално написано от nowitzki131
    ''Смени си снимката на профила че не ми харесваш" според вас добре казано ли е ?
    Е ти ни хвърли в трета глуха. Ние де да знаем характера и и т.н. Моя скромен опит казва, че това е най-тъпото нещо дето може да и напишеш. Все едно и казваш - "Много си грозна, мани си снимката". Като чели съм по съгласен с подхода, който ти е предложила sexita...
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Град
    Габрово

Цитирай Първоначално написано от Alderis
    ''Смени си снимката на профила че не ми харесваш" според вас добре казано ли е ?
    Е ти ни хвърли в трета глуха. Ние де да знаем характера и и т.н. Моя скромен опит казва, че това е най-тъпото нещо дето може да и напишеш. Все едно и казваш - "Много си грозна, мани си снимката". Като чели съм по съгласен с подхода, който ти е предложила sexita...
    +1 ква е тая тъпня дет я изтръска?
    По-добре пробвай с нещо от рода на " мн си хубава на тая снимка, някой път може да ми я пратиш, че мн ме кефи."
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    Ямбол

Цитирай Първоначално написано от curka87
    Цитирай Първоначално написано от Alderis
    +1 ква е тая тъпня дет я изтръска?
    По-добре пробвай с нещо от рода на " мн си хубава на тая снимка, някой път може да ми я пратиш, че мн ме кефи."
    +
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си