- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка
Искам да ви питам аз сега нещо как да намекна на едно момиче,че искам да се целунем с език смл тя е по-малка от мене и ме е страх да не се стресне,а пък не ми се говори с нея по тая темаЦелувал съм се с език.....За нея нз,но мисля,че не е.Мен ме е по срам от нея въпреки,че съм по-голям.Днес сиг ще й предложа и за тва ми треа съвет
Може темата за някой да е тъпа,но наистина е важно![]()
На 12 ли си за да предлагаш?Просто излизате...виждаш как се развиват нещата и...в удобен момент,например когато я изпращаш,просто я целуваш...Първоначално написано от RoCk-SpOt
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
АБСОЛюТНОЮ!!!Първоначално написано от luckygirl92
"Аз много те харесвам.Искаш ли да станем гаджета?"![]()
![]()
![]()
Боже! Ужас!
А за целувката- просто в удобен момент пробваш (но не да я награбиш ) и ии нещата ще се развият сами.Или ще ти отвърне, или ще се дръпне.Ако се дръпне, просто трябва може би малко да почакаш.
Не я притискай.Не бъди егоист.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
защо.1-о.не.я.целунеш.по.бузата.пос ле.леко.по.устата.и.после.ве 4е.френскои
кво.е.тва.как.да.и.намекна.4е .искам.да.я.целуна-ами.гледаш.я.в.о4ите.продълж ително.време.казваш.нещо.ми ло-гушваш.и.целуваш![]()
I can't stop myself from loving you <3
Аа значии без предлагане...
"Искаш ли да те целуна с език?"
"Може ли да те целуна с език?"
"Даваш ли да те целуна с език?"
и т.н.
ПРОСТО ГИ ЗАБРАВИ..
Фащаш я и опитваш..ако се дръпне,значи не иска и толкова!
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Я кажи как ще и предложиш ???
Искаш ли да се целунем с език ?
П.П: На колко си ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
хах ..
избираш удобен момент и просто се отдавате на чувствата си![]()
![]()
бтв на колко си?
Ако до сега не се е целувала,със сигурност ще се дръпне първия път.Дори и да уцелиш точния момент.Това с предлагането просто го забрави.Ако бъдеш по-търпелив и по-настойчив ще се получи все някога.Това,че се е дръпнала,не означава,че не й е приятно.Просто я е страх.
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Хайде да се целуваме,като по филмите...с език![]()
Опаа обърках се смл не сте ме разбрали правилно ще и предложа да тръгнем не да й предложа да се целуваме![]()
![]()
![]()
Не разбра ли ,че е смешно да й предлагаш да ходите ?Покани я на кафе / примерно/ или на разходка ама трябва да сте сами и когато мислиш ,че е удобно я гушни и ако не се дърпа вече ти е " в кърпа вързана"
![]()
Късмет! :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Е не става ли като се видиме нали да я цункам по бузата и 3-то 5-то да й кажа квото треа и да я питам дали и иска да тръгнеме къде е грешката... ?Първоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.
![]()
Макар, че няма да и предлагаш да се целувате тва е мн яко xDПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
въобще не го прави..ще се дръпнеПървоначално написано от RoCk-SpOt
![]()
Другите мислят, че е бебешко да се обясниш в любов на някой.. но аз смятам, че е романтично..само гледай да сте насаме..късмет![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Мерси ще опитамПървоначално написано от bobito_th
![]()