.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Целувка

Голям фен

Целувка

Искам да ви питам аз сега нещо как да намекна на едно момиче,че искам да се целунем с език смл тя е по-малка от мене и ме е страх да не се стресне,а пък не ми се говори с нея по тая тема Целувал съм се с език.....За нея нз,но мисля,че не е.Мен ме е по срам от нея въпреки,че съм по-голям.Днес сиг ще й предложа и за тва ми треа съвет
    Може темата за някой да е тъпа,но наистина е важно

Re: Целувка

Цитирай Първоначално написано от RoCk-SpOt
    Искам да ви питам аз сега нещо как да намекна на едно момиче,че искам да се целунем с език смл тя е по-малка от мене и ме е страх да не се стресне,а пък не ми се говори с нея по тая тема Целувал съм се с език.....За нея нз,но мисля,че не е.Мен ме е по срам от нея въпреки,че съм по-голям.Днес сиг ще й предложа и за тва ми треа съвет
    На 12 ли си за да предлагаш?Просто излизате...виждаш как се развиват нещата и...в удобен момент,например когато я изпращаш,просто я целуваш...
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от luckygirl92
    На 12 ли си за да предлагаш?Просто излизате...виждаш как се развиват нещата и...в удобен момент,например когато я изпращаш,просто я целуваш...
    На същото мнение

Град
    Габрово

Цитирай Първоначално написано от luckygirl92

АБСОЛюТНОЮ!!!
    "Аз много те харесвам.Искаш ли да станем гаджета?" Боже! Ужас!
    А за целувката- просто в удобен момент пробваш (но не да я награбиш ) и ии нещата ще се развият сами.Или ще ти отвърне, или ще се дръпне.Ако се дръпне, просто трябва може би малко да почакаш.
    Не я притискай.Не бъди егоист.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

защо.1-о.не.я.целунеш.по.бузата.пос ле.леко.по.устата.и.после.ве 4е.френско и
    кво.е.тва.как.да.и.намекна.4е .искам.да.я.целуна-ами.гледаш.я.в.о4ите.продълж ително.време.казваш.нещо.ми ло-гушваш.и.целуваш
    I can't stop myself from loving you <3

Аа значии без предлагане...

"Искаш ли да те целуна с език?"
    "Може ли да те целуна с език?"
    "Даваш ли да те целуна с език?"

и т.н.

ПРОСТО ГИ ЗАБРАВИ..

Фащаш я и опитваш..ако се дръпне,значи не иска и толкова!
    И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми

Я кажи как ще и предложиш ???

Искаш ли да се целунем с език ?

П.П: На колко си ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    в мазето ;dd
    хах ..
    избираш удобен момент и просто се отдавате на чувствата си

бтв на колко си?

Голям фен
    Ако до сега не се е целувала,със сигурност ще се дръпне първия път.Дори и да уцелиш точния момент.Това с предлагането просто го забрави.Ако бъдеш по-търпелив и по-настойчив ще се получи все някога.Това,че се е дръпнала,не означава,че не й е приятно.Просто я е страх.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Хайде да се целуваме,като по филмите...с език

Град
    Враца
    Забавни сте!!!
    еlsy

Голям фен
    Опаа обърках се смл не сте ме разбрали правилно ще и предложа да тръгнем не да й предложа да се целуваме

Не разбра ли ,че е смешно да й предлагаш да ходите ? Покани я на кафе / примерно/ или на разходка ама трябва да сте сами и когато мислиш ,че е удобно я гушни и ако не се дърпа вече ти е " в кърпа вързана"
    Късмет! :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.
    Не разбра ли ,че е смешно да й предлагаш да ходите ? Покани я на кафе / примерно/ или на разходка ама трябва да сте сами и когато мислиш ,че е удобно я гушни и ако не се дърпа вече ти е " в кърпа вързана"
    Късмет! :P
    Е не става ли като се видиме нали да я цункам по бузата и 3-то 5-то да й кажа квото треа и да я питам дали и иска да тръгнеме къде е грешката... ?

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Хайде да се целуваме,като по филмите...с език
    Макар, че няма да и предлагаш да се целувате тва е мн яко xD
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

въобще не го прави..ще се дръпне

Град
    Бургас ^^
    Другите мислят, че е бебешко да се обясниш в любов на някой.. но аз смятам, че е романтично..само гледай да сте насаме..късмет
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bobito_th
    Другите мислят, че е бебешко да се обясниш в луюбов на някой.. но аз смятам, че е романтично..само гледай да сте насаме..късмет
    Мерси ще опитам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си