- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наистина ли имаме нужда от това?!
Според вас един човек наистина ли има нужда от любов или?
ще отговоря клиширано но пък вярно
"Кара те да се чувстваш жив"![]()
Когато спориш се ражда истината някъде там...
da,ima pone spored men,lubimiq 4ovek te kara da se 4yvstva6 naistina strahotno![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Но пък и те съсипва психически...Така че много често именно заради любовта се чувстваш умрял...Първоначално написано от danchy
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
да ... умрял но пък нима има нещо което ни кара повече да чувстваме живота?? и не е задължително да те радва, нямах предвид само хубавите нещато... живота и без това е скапан
Любовта е онова което от време на време ни кара да се усмихваме... аз се радвам дори само като видя как някоя двойка е радостана... дори само за миг
SAMQ NI JIVOT SE VURTI OKOLO LUBOVTA![]()
shto za vupros![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Наистина е клиширано, но любовта е роза с бодли. Носи ти и щастие, носи ти и тъга... И въпреки всичко осмисля живота ти, защото когато човек е влюбен и чувствата са споделени няма сила на земята, която да развали усмивката на лицето му... Естествено, че имаме нужда от нея, дори когато страдаме, защото болката те прави по-силен. А и най-малкото - всеки един от нас е бил в моменти, в които е имал чувството, че целия свят е против него и в нищо не му върви, нима точно тогава прегръдката на любимия човек и думичките "Обичам те, до теб съм и всичко ще бъде наред" няма да сгреят душата ти ?![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Аз имам нужда от любов, защото това ме прави щастлива и се чувствам пълноценна. А и ако има някой, който да ме обича, какво по-хубаво от това?![]()
Аз по принцип съм си любвеобвилна и изпитвам нужда да дарявам с любов хората около мен, да им помагам и да бъда до тях.
Любовта просто ни прави по-добри.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
what3ver много добре казано)
Имам нужда от много неща, но не мисля че любовта не е едно от тях..
Аз съм същата. Изпитвам нужда и да покажа на хората около мен колко много ги обичамПървоначално написано от what3ver
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от danchy
![]()
хахаах neocide е има толкова много по-интересни неща ... кажи 3?
neka pomislim kakuv shtehse da e sveta bez lubovta...... ta nali tq shte spasi sveta ?!? nz dali shte spasi sveta oba4e bez lubovta nz kakvo shteshe da bude sigyrno .... ddz gadno ?!?Първоначално написано от cherygirll
![]()
Разбира се, накъде сме без любовта :P
Лично на мен ми дава стимул да продължавам напред и ме прави ужасно щастлива![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
дори да не го наречеш любов ... най-великите склуптори са ОБИЧАЛИ изкуствотохората около теб... винаги има хора около теб... и възприятия - виждам твоите какви са щом смяташ че няма смисъл от любовта
...
колкото аз слепец толкова и титака че
не оценяй кой колко вижда
![]()
ах любов..любов.. красива дума но в повечето пъти пълна с тъжни моменти .. както се казва тъгата съпътства щастието ...
и все пак-това е единственото истинско чувство в жалкото ни същестуване но за съжаление не всеки може да го изпита![]()
Абе я се сбийте - поне да не спамите повече!!!Пък и всеки има индивидуално мнение и не тря се държи сметка на никой какво мисли...![]()
А по темата: Мисля, че всички живи същества имат нужда от любов.И както казаха и другите - чувстваш се жив.![]()
Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!
1во - здравето ти е важно
2ро - семейството и децата
3то - образованието и кариерата
4то - приятелите
.. а любовта е до време .. гаджетата идват и си отиват, остават само истинските неща![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
Тя любовта като дойде не пита имаш ли нужда или не.Прости връхлита.Но коато си влюбен имаш крила...друг е въпроса,че бързо ти ги подрязват,а от високо най-лошо се пада![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare