- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наистина ли имаме нужда от това?!
и азПървоначално написано от sextazy_baby
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+356Първоначално написано от what3ver
аз имам за вес не знам,просто ме хваща меланхолията,когато няма кой да ме обича![]()
хъх доста точно изказванеПървоначално написано от PeopleAlwaysLeave
![]()
+1
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
+1Първоначално написано от neocide
Има любов = има проблеми, няма любов = няма проблеми.
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
Първоначално написано от danchy
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ако се замислим всичко на този свят е любов. Нима без нея ти би съществувал/а?![]()
Без любовта света неби бил такъв какъвто е в момента .. даже се съмнявам , че изобщо би имало свят :P
Нужна е и то повече от колкото предполагаме ...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
за мен живеят само влюбените осаналите само съшесвуват но любовта наисина те кара да срадаш срашно мн![]()
![]()
<Pr@vQ k@kV0t0 tRqBv@ p1k d@ $t@v@ k@kv0t0 6t3>
Аз лично имам. Когато съм влюбена имам някаква невероятна енергия. Всичко правя с лекота и с такова щастие.![]()
Всеки човек има нужда от любов.
Приятно е когато я получаваш от приятели, фенове, роднини...
Говоря принципно.
Изкарвала съм така доста време - без любов от гадже, ами с любовта и одобрението на други хора.
Но засега съм установила че винаги се прокражда и едно желание да си намериш "някого".
Разбира се, има и такива моменти, в които хич не искаш да си имаш гадже и се чувстваш супер, но ми се струва че въпроса ти е по-скоро конкретен - има ли нужда човек да не е сам, да си има boyfriend/girlfriend...
Не винаги, но никога не закъснява и тая нужда... просто се пръква.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
На това се крепи живота ...
Всеки има право да бъде обичан, но някои не го искат ...
![]()
Да наистина има нужда.
Няма по-хубаво нещо от това да обичаш и да се чувстваш обичан.![]()
Dori ne e nujen tozi vapros,razbirase,4e imame nujda ot Lubov,dori i da ni naranqva ponqkoga i tova e nujno,za6toto po dobre e da si izpital bolka,ot kolkoto da ti e nepoznata lubovta.![]()
Не съществува човек, нямащ нужда от любов.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Имам нужда от любов, имам нужда да бъда обичана и да знам, че имам някой до себе си, който ще ме подкрепя в трудни моменти... за жалост този някой си отиде![]()
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от what3ver
И да всеки изпитва нужда от любов, но почти винаги очакваме да я получим от човек, неспособен да ни дари с нея поради една или друга причина...така де...несподеленaта любов...от нея боли...и все пак си струва да обичаш![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ми,честно да ти кажа.Като съм влюбен съм няма толкова щастлив.За мен няма по-хубаво чувство от това да си влюбен.Уникално е.Постоянно си мисля за момичето с което съм. И така.Всеки човек има нужда от любов.Понякога тя много боли като се разделиш с човека,които обичаш.Оставя големи следи.Първоначално написано от cherygirll
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
От време на време(бадеми:Д).
Харесва ми да съм влюбена, тръпнеща, (по-по-най-)усмихната... искря.
Но имам нужда от обич, повече отколкото от любов.
Всеки има нужда да баде обичан ! Иначе нямаше да има любов .. или ..?![]()
Ако не можехме да изпитваме това чувство наречено любов светът щеше от една страна да е по-хубав ,но от друга нямаше.Нямаше да изпитваме тези толкова тежкопоносими разочарования причинени заради любовта,но същевременно нямаше какво да ни разнообразява ежедневието.
Като,гледам си усещала,болката от любовта и предполагам затова мислиш така.И аз съм е усещал въпреки сега съм влюбен и много се радвам на любимата ми.Първоначално написано от cherygirll
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU