- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ви кара да бъдете щастливи?
Хора ,кое е нещото ,което ви кара да се усмихвате ,което ви прави наистина щастливи?
Ми, да ти кажа честно, приятелите.![]()
Също и когато видя, че съм постигнала нещо, направила съм нещо смислено, стойностно, но въпреки това нищо друго не ме радва повече от истинското приятелство.
тая тема ще бие всяка една по брой и качество на клишета![]()
единия живее за зората, друга за приятелите...
![]()
партЕто на дончо снощи, примерно..![]()
Когато се събудя да видя сестра ми усмихната.Това ме прави щастлива![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Добрите хора. Колкото и смешно да звучи..като видя че човек има добро сърце ми става някак си щастливо. Това може да ми оправи настроението за секунди![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Това, че всеки ден се събуждам жива и здрава, и въпреки множеството проблеми и препядствия ми е дадена възможност да се боря, да живея и да обичам! Да съм жива, това ме прави най-щастлива на света!
To strive, to seek, to find, and not to yield...
дупката на чорапа ми
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Шаблони са, да. Но неслучайно са така използвани, просто съдържат истина. Клиширана истина, но истина.Първоначално написано от OtherDimension
Теб кое те радва? Мелодичните звуци при изхождането по голяма нужда?
Леле, какви примери само, не четете.
не знам на колко години си, не знам дали заблуждаваш себе си, но за да живееш за "приятелите си" трябва да си тотален глупакПървоначално написано от Bianca
рано или късно ще го научиш
Случайно темата да е озаглавена "За какво живеете?"?Първоначално написано от OtherDimension
Да, ама не. Просто отговорих на въпроса какво ме кара да се усмихвам. (:
бах...
тогава грешката е моя
това не значи, че нещата, които написах не са верни :Р
В това отношение си прав, да.Първоначално написано от OtherDimension
Защото както някой може да те накара да се усмихнеш, в следващия момент може да направи всичко възможно, за да се разревеш.
Но сега говорим за първия случай, така че..
Нека да добавя - семейстово, любовта, щастието на хората около нас.Първоначално написано от OtherDimension
Крайно банално.
Безгрижието, домашният уют, споделената любов...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
sapunenite balon4eta![]()
О, да./!Първоначално написано от neocide
Eтo още неща, които ме правят щастлива.. и по неволя не всички идват често, затова не мога да се определя като щастлив човек:
-вдъхновенията, които ме перват (музика, гениални мисли, прозрения)
-любовта
-одобрението
-еуфорията
-чувството за обединеност с група хора
-дори единомислието понякога
-ония краткотрайни моменти, когато се понатоварвам физически и усещам буквално че нещо кипи в мене - ба' ли го в серотонина или каквото там е... тогава е неописуемо яко, като душевен оргазъм
-душевния оргазъм(независимо от кво породен)
-това да давам (в по-честите случаи)
-обичта на околните, да бъда обичана
-аз да обичам
-когато нещата се нареждат добре
Не са подредени по степен, някакви рандом неща изброих за каквито се сетих. =]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
В момента единственото нещо ,което може да ме направи щастлива, е да успея да си стопля премръзналите крайници![]()
Иначе спокойствието, смеха (или пък тишината), разходка в парка, голям шоколад и разни такива дребни неща. Или пък някоя красива гледка (например някоя стара, рушаща се сграда, изгрева или особената светлина, която се получава, когато вали дъжд и едновременно грее слънце).
Или някое мое постижение. Нещо, за което се трудя много и по някакъв начин трудът ми се възнаграждава.
Та такива неща общо взето...![]()
i men tova mnogo me radva!i vsi4ki me gledat mnogo stranno kato se zagledam po nqkoq razvalina dokato si v1rvim po ulicite !Първоначално написано от zloto