- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какъв тъп проблем ;( :@
Пробих си обеца на носа,без нашите да знаят..Когато ме видяха и двамата казаха че няма да говорят с мен вече.Сега трябва да си взема едно лекарство за дезинфекция но тях няма да ги помоля за никакви пари :@ ;( Кажете нещо за да не ми се карат вече :@
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Първо постъпката ти не е била съвсем уместна, но стореното си е сторено. Ами просто поговори с тях, обясни им че не си направила нещо чак толкова лошо, а и че на теб ти харесва. Надявам се да те разберат....успех![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Ще им мине.Няма цял живот да ти мълчат я!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Е, джобни някакви не ти ли дават?Използвай тях.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Искай на заем...
Приятели нямаш ли?
()
Това не е решение!Трябвало е да им кажеш..Аз като си пробивах хрущяла казах само на майка..тя се дърпаше..Баща ми ми се цупеше един ден и тфа беше..Исках и tattos и майка рече тъй: "Махнеш ли се от нас, ако щеш гъза си надупчи!? "Сега...спестявания нямаш ли някакви..Не вярвам да не ти проговорят?Колко време продължава?Постъпила си неправилно и няма оправдание за постъпката ти..Все пак са ти родители..Първоначално написано от Lysit0
Ами защо си продупчи точно носа, без те да знаят, като мн добре занеш, че няма как да не забележат. Да си беше пробила пъпа или езика![]()
А относно това, което каза The_iMMortal_f - и аз не мога да разбера тоя начин на мислене, дето го имат и моите родители, както ти каза - "Като се махнеш от вкъщи ако искаш и гъза си надупчи".Излиза все едно не им пука за мене, а си го правят от чист инат за да не ги излагам. И най мразя майка като ми казваше "Недей да обличаш това, ужасно е" или "Грима ти е отвратителен" или пък даже "Приличаш на магистраладжийка"...
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
+1Първоначално написано от lori
Ем ако ти дават джобни си ги спести за лекарството, а ако не-работи 2 дена или вземи назаем от фр![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
пести-и защо ти е тая обеца на носа,като на абориген
![]()