.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Какво мислите за?

kakvo mislite za rasizma?rasist li ste?

Град
    Paradise
    Расизмът е глупост. Цветът на хората не определя личността им. Азиатците и чернокожите са хора като всички останали. Виж спрямо циганите мнението ми е друго. Тях не мога да ги понасям. Но пак, проблемът не е, че са по-мургави, а в това, че повечето от тях (не всички, но по-голямата част) са кофти хора, които не се пазят чисти и винаги гледат да прецакат някого.
    ПП. Вярно, че кофти животът им ги е направил такива, но това е друга тема ...

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Категорично ПРОТИВ съм! Не знам какво кара някои хора да мразят примерно чернокожи.... но донякъде подкрепам и мнението на Bellatrix.

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Против расизма съм.

Само цигани и турци мразя..

нямам нищо против тъмнокожите хора,но ненавиждам циганите
    :P

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    i edin ot vas do tuk ne bi mogul da obqsni kak to4no se talkuva tova ponqtie.........

Град
    Пловдив
    Ами не мога да кача, че МРАЗЯ хора с друг цвят на кожата, ама са ми някак по-неприятни от белите

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    i edin ot vas do tuk ne bi mogul da obqsni kak to4no se talkuva tova ponqtie.........
    обясни ти, тогава....

По темата: Мразя единствено циганите, но не бих се нарекла расист
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Аз пък съм расист И няма да си променя мнението
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Хората са различни!
    има си цигани...и цигани
    както българи...и българи

Човек не се определя от расата или врата му!
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    Ами не мога да кача, че МРАЗЯ хора с друг цвят на кожата, ама са ми някак по-неприятни от белите
    kyde zabravi jyltite, be?!
    francuzite, germancite, amerikancite??
    aide, be, rasizym, samo cherni li mrazi6?!
    kakyv rasist si ti!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    kyde zabravi jyltite, be?!
    francuzite, germancite, amerikancite??
    aide, be, rasizym, samo cherni li mrazi6?!
    kakyv rasist si ti!
    Еми под израза "хора с друг цвят на кожата" имах предвид черни, жълти и червени.Що се отнася до германците-обожавам ги

Аз НЕ съм расистка и не смятам,че защото има различни хора трябва да ги мразим
    ~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
    Trust me...anything you can do...I can do better than you

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Расизмът е глупост. Цветът на хората не определя личността им. Азиатците и чернокожите са хора като всички останали. Виж спрямо циганите мнението ми е друго. Тях не мога да ги понасям. Но пак, проблемът не е, че са по-мургави, а в това, че повечето от тях (не всички, но по-голямата част) са кофти хора, които не се пазят чисти и винаги гледат да прецакат някого.
    ПП. Вярно, че кофти животът им ги е направил такива, но това е друга тема ...
    на същото мнение съм

Град
    In Your Dreams...
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    обясни ти, тогава....

По темата: Мразя единствено циганите, но не бих се нарекла расист
    +1
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Расизмът е глупост. Азиатците и чернокожите са хора като всички останали. циганите не мога да ги понасям.

Мразя единствено циганите, но не бих се нарекла расист
    Мразя понякога себе си.. расист ли съм
    rasist si samo ako ne si b1lgarin ....

Мега фен
    Град
    София
    Мразя циганите, но към азиатците и негрите съм безразлична.

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Мразя циганите, но към азиатците и негрите съм безразлична.
    +1

Абе не знам за вас,но аз съм общувал с негри и искам да ви кажа,че са ебати веселите копелета - винаги с усмивка и можеш да си говориш за всичко с тяхи да ти поддържат настроението.Преди 2 месеца като ходих на созопол имаше един негър,който поиска заплака от баща ми и говореше на английски.Принципно живееше отскоро в Сфоия и отиваше във Бургас да види майка си.Ебаси пича беше,чак ме хвана яд,че не му взсех номера да се видим некой ден :@ Супер весел си беше некъв
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Аз лично мразя не цигани и турци, негри или араби. Аз мразя крадци и убийци, лъжци и изнасилвачи, паразити и измамници- а такива хора има от всички раси, етноси, религии и други възможни разделения.
    Тру, тру.

Аз ако съм расистка си ебало майката вече
    Всички имат еднакъв шанс да се окажат долни тъпаци, why discriminate?

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

^

Иначе, не знам, ако циганите са раса - да, расист съм.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE

Абе не знам за вас,но аз съм общувал с негри и искам да ви кажа,че са ебати веселите копелета - винаги с усмивка и можеш да си говориш за всичко с тяхи да ти поддържат настроението.

+1 Аз също съм общувала с негри и съм останала със същото впечатление Не съм расистка, не мразя и циганите, но те прекалено много се толерират в нашата държава. Малцинство са и не е редно в някои отношение да имат повече права отколкото останалото население. Не вога да кажа, че ги мразя, но определено имам няква непоносимост към една част от тях, защото както казаха някъде по-нагоре - има цигани...и цигани.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от Reed
    Само цигани и турци мразя..

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Аз лично мразя не цигани и турци, негри или араби. Аз мразя крадци и убийци, лъжци и изнасилвачи, паразити и измамници- а такива хора има от всички раси, етноси, религии и други възможни разделения.
    Съгласен
    we give it all.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от 88
    Расизъм до дупка,малките ви умове не разбират какво значение има кръвта и расата
    И в това има нещо вярно.

За мен патриотизма винаги е бил смвол на един вид национализъм и омраза към циганите и турците. Когато обичаш нещо силно, няма как да мразиш онова, което му пречи. Дразни ме смрадта и самото излъчване на съществата. Не казвам, че няма някои от тях, които да се различават от останалите, но това са единици.

Негри и жълтурковци нито мразя, нито харесвам. Американците са ми противни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си