.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019

За мен патриотизма винаги е бил смвол на един вид национализъм и омраза към циганите и турците.
    преведи ми това изречение .

не се заяждам ,просто ми се струва безмислено....

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Omen
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019

За мен патриотизма винаги е бил смвол на един вид национализъм и омраза към циганите и турците.
    преведи ми това изречение .

не се заяждам ,просто ми се струва безмислено....
    Чети нататък.

Казах, че няма да обичаш държавата си и паралелно с това да обичаш хората, които са държали предците ни под робство векове наред. Не може да не цениш и свободата, но да не си против ДПС...

Не може да харесваш гнусните цигани, които не работят, разчитат на парите, които даваме като данъци, имат по 3 деца преди да станали на 15.

Циганите и турците, които се подвизават тук/идват да гласуват, откровено ги мразя. Пределно ясно ми е, че има изключения, но като се натъкваш само на паплач, почваш да губиш надежда, че някога ще срещнеш нормален човек от този етнос.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    С две думи- всички сте расисти. Това е до нагласа- няма значени дали мразиш чернокожи за което причина няма, защото в България такива няма, а самата омраза към група хора заради общ признак...
    В Сащ мразят негрите и особено латиноамериканците също поради някакви причини - те циганите не ги мразят, а им се кефят. Това не ги прави нерасисти...
    Но да кажеш- аз не съм расист, ама мразя турци и цигани...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Расизмът ще спаси света!

К*Р ЗА ТОЛЕРАНТНОСТТА - ВРАГ НА НАРОДИТЕ!
    На същото мнение съм! Всяка жабка да си знае гьола- чужденците в чужбина, циганите....

Град
    Видин
    Расистите на сапун !
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Преди малко, докато пиех вода, осъзнах, че не е редно да мразя расистите, защото самата аз се превръщам в такава, като мразя определена група хора. (Доста голяма.) :Д
    И все пак предпочитам да мразя група слабоумници, пред това да мразя група хора с различен цвят на кожата.

Ми попринцип не искам да бъда расист и имам приятели "роми" (ако мога така да се изразя , цигани е много грубо) .. Но има някои които са ужасно гнусни и противни и се държат лошо с хората - е тях ги мразя.Един ден се разхождах в квартала ми и случаино трябваше да мина по улицата дето са гробиштата..И само минавам и видях трима роми с торби обикалят по гробовете и събират храната (беше Задушница тогава) .Е това наистина ме отврати много от тях и просто не мога да понасям такива немърливи хора..

Не усъзнавате ли че мразите някаква група хора не поради това ,че са ви направили нещо конкретно ,а поради някакви насъдени от обществото в което живеем причини.И сега някой ще каже "естествено че ще ги мразим ,като имат повече права и привилегии от нас!"ами ще имат като има политици който да им ги дават!и опаа обвиних политиката....ама тая политика си е наша.ние сме си ги избирали тия хора който ни управляват.....и това че идват хора от др страни да гласуват тук няма значение като се има напредвид какъв процент от българите не гласуват!
    и като заключение ще кажа че ако спрем да се мразим взаимно живота ще е хиляди пъти по хубав и лесен (sun)

P.S. малко импулсиво написах този коментар и съм сигурна ,че не всичко написано има смисъл.....

Град
    somewhere over the rainbow
    А вие ако мислите,че те много ни обичат.И ние не сме им любимци.Аз съм на мнение,че негрите имат странна миризма (за циганите да не говорим).Странно е защо човешката раса трябва да е толкова нарцистична.

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Преди малко, докато пиех вода, осъзнах, че не е редно да мразя расистите, защото самата аз се превръщам в такава, като мразя определена група хора. (Доста голяма.) :Д
    И все пак предпочитам да мразя група слабоумници, пред това да мразя група хора с различен цвят на кожата.
    проблема ти е,че сама се мразиш себе си...
    К`во?!

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    i edin ot vas do tuk ne bi mogul da obqsni kak to4no se talkuva tova ponqtie.........
    обясни ти, тогава....

По темата: Мразя единствено циганите, но не бих се нарекла расист
    +1

Аз съм етнист, а не расист

общо-взето малко съм расист, но съвсем малко по моя преценка. Допреди някакво време щях да кажа, че не съм, но не е точно така.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Българомохамеданите и циганите са заплаха за българската нация и нейното затриване => Kill them all!
    Но ако не бяха те,ами например арменците и евреите,пак щях да кажа същото т.е. на мен не ми е за самата раса. Обръщам внимание на числеността й спрямо българите. ^^

не съм расист. това е една от многото отживелици, от които за съжаление хората така и не са се оттърсили.
    п.с. циганите са много готини и забзвни хора. винаги съм се възхишавала на лекотта с която приемат проблемите
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Пълен и доказан расист съм си ! К`во да се прави . Не че бия хората , просто осезаемо ме отблъсква нещо и просто не говоря примерно с тях.
    Но както на всякъде си има хора и хора и цвета или кусурите не го правят да бъде нечовек.
    За това и не може да се каже само расист съм или не съм -отричам го .
    Това , че го има не значи ,че биеш хора на ляво и на дясно .
    Абе от 1 се тръгва към друго , просто нещатата не се изчерпват с това
    Bez muka o4ite ne pla4at,bez oblak dujd ne vali.Samo iskteno koito obi4at mogat da ronqt sulsi.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Против расизма съм.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Расистите на сапун !
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от Reed
    Само цигани и турци мразя..