На каква възраст си?![]()
Ами да ти кажа това е често срещан проблем..Сблъсък на поколения.На колко си?Не са против теб, просто понякога идва и такова време.С кого от двамата си по-близка?Имаш ли брат/сестра с когото да споделяш?Надявам се този период да мине.Поговори поне с майка си..А това за приятеля ти..Ами не са длъжни да го харесват.Не им е в къщата не ги интересува.Да не мислиш че майка ми е харесвала моите гаджета..Божее, чалъм ако имаше щеше да ги избие..Не си го слагай това на сърцето за приятеля ти..Ще мине.Успех!
Черното коте е право..
Майка ми дори не знае когато имам приятел иначе ми усложнява живота..
ами на 15 съм.Имам брат ,но той е мн по-малък от мен.Първоначално написано от The_iMMortal_f
благодаря ти,че ме успокояваш![]()
Малко сме разумните.
Честно,все едно гледам себе си в огледало.Първоначално написано от The_iMMortal_f
Преди,когато имах гадже на 10км от София и беше трудно да се виждаме,си пишехме и до към 2:00.Те имаха странното чувство,че ги изоставям в началото,понеже вече не вечерях с тях пък и не си говорехме често.Нормално е-по тяхно време не е имало такива неща,но повярвай ми,ако ги имаше и те са щели да правят същото(не,е не смятам,че тогава им е било по-добре).Само фаза е-ще им мине.С всяко ново нещо бавно се свиква.
При мене е почти същото .. Знам какво ти е.. (хуг) ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Поговори с тях.... не е нормално да мразят гаджето ти,без причина.
А може би ваще се притесняват,да не спиш много рано с приятелят си(ако вече не си го направила),в което според мен няма нищо лошо,ако се чувстваш готова за това
Но според ваще е прекалено рано....мога и да продължа,но не мисля,че ще има смисъл
![]()
Не го приемай толкова лично и аз се дразня, когато родителите ми издребняват за някакви пълни глупости, но твоите нерви не променят начина по който ваще реагират в различните ситуации.
Та, мисълта ми беше, че ядосвайки се нищо не печелиш, напротив дори....успокой се, поеми си дълбоко въздух, при следваща забележка от тяхна страна и просто си замълчи...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
не става въпрос за сблъсък на поколения,а за инстинкти. Нормално е родителите ти да искат винаги да си "малкото им момиченце" и почти винаги в началото се опъват като усетят , че вече не си такава.
За гаджето ти....нормално е.Притесняват се.И повярвай ми , това, че си добре в училище няма нищо общо.Те просто се притесняват от това, че вече започваш да водиш активен тинейджърски живот (ако мога така да се изразя) и от тук техните тревоги ще стават все по-големи.
Аз имам по-малка сестра (колкото теб) и тя ми споделя всичко.Иска ми съвети.Това много помага-да има с кого да поговориш.
И тя има проблеми с нашите, но някак си (дали с моя помощ или не) нещата успяват да се уредят.
Но както и да е.
Не намразвай вашите .Те не живеят с мисълта как да ти провалят живота, а само искат да те предпазят.
Най-добре се опитай да поговориш с тях и да се разберете и може и да стигнете до някакви компромисни решения.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."