- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Красив или Чаровен ? ...Защо?
Здравейте ...
Изправен съм пред тази дилема... Красив или Чаровен ...и защо?
Ще се радвам, ако предимно МОМИЧЕТА отговарят в темата, и да обосноват отговорите си.
Интересно ми е мнението на нежните създания... така, че Вие кажете :P
чаровен
тва,че е красив не означава,че ще ми хареса![]()
не мога да го обясня :/
Чаровеен. Може да не е някой красавец , но да има нещо в погледа му, което да ме кара да полудявам.
чаровен според менвсеки сам по себе си е красив ,но важното е да притежаваш чар с който да омайваш всеки срещнат
![]()
4aroven- za da e 4aroven sepak malko ot malko trq da e krasiv de
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Красив? - висок,слаб,...Всеки си има своя собствена представа за красив човек и ако за един си красив то за друг не си. Докато чара е нещо, което всеки би забелязал, ако иска да го открие.
Чаровен определено!![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Най-добре и двете, но щом трябва да избирам- чаровен май...нз
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
вгледай се във вътрешната красота,не само във външната
(характер,отношение,чувств )
чаровен![]()
По мой вкус е следното. Може да е красив, ама да няма чар, но пък чаровните винаги имат красота![]()
Момичетата са красиви, а момчетата са чаровни. Ако момче е красиво, значи е минал в другия отбор. ;д
charoven, s 2 race .....
me e vajno da ima6 nqkakav krasavec do sebe si za da se 4uvstva6 dobre. po vajnoto e da e s gotin harakter i da ima 4ar -privli4a mnogo![]()
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
abe da ti kaga vagno si e ,lady da e gotin i na vid primerno ako nqma mn kosa...Първоначално написано от ND4SPD_f
и аз съм за чаровен![]()
![]()
![]()
kosata ne e ot golqmo zna4enie.... no vse pak po dobre e da q imaПървоначално написано от therichbitch
![]()
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
emi nali tva i az ti dumam be ,devoi4eПървоначално написано от ND4SPD_f
mi i az se suglasqvam![]()
emi ima6 li izborПървоначално написано от ND4SPD_f
![]()
est 4e imam izbor:d makar 4e na teb smeq li da ti protivore4a
:d respektiram se
![]()
ммм...красив или чаровен...объркващо!!!може би наистина по добре чаровен