- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво означава, ако разчитате всякакви видове почерци ?
Има нещо интересно-аз умея да разчитам и най-завъртулените букви ! Например на някоя бележка от лекар, нали ги знаете как грозно и нечетливо пишат-ами аз винаги успявам да съобразя и да разчета написаното ! Дори да изглежда направо невъзможно за прочит ! Какво говори това за мен като човек и личност ?
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Че просто го притежаваш като умение, както и много други неща, за които не подозираш, поради липсата на практическа приложимост.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Това и на мен ми е нещо като талант. И най-откачените заврънтулки разпознавам. Ами има няколко значения:
1. Можеш да станеш аптекар и да помагаш на хората като им даваш правилните лекарства.
2. Можеш да станеш учител и да разчиташ и най-ужасните контролни.
3. Можеш да станеш графолог и да помагаш на полицията.
4. Можеш да станеш фалшификатор на подписи и да пречиш на полицията.
Успех ! \/ \
/ \
/
Еми, и аз съм така, всичките ми приятели пишат некво изчанчено и аз винаги го разчитам..
Ако искаш мога да ти дам мои писания да те пратя за гъби![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Да, и аз съм в същото положение. Не можете да си представите какви почерци съм разчитала, сама се изненадвам от себе си.![]()
На моя личен лекар НИКОГА няма да му разчетеш думите, сигурна съм![]()
Пише по-грозно от другите лекари (доколкото е възможно).
Ако можете да четете графити ви признавам
искате ли мои графити да видим колко разчитате![]()
pokrai taq tema mn xora s talant sa poqvixa be![]()
<Pr@vQ k@kV0t0 tRqBv@ p1k d@ $t@v@ k@kv0t0 6t3>