- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да започнем ли отново да се виждаме?
zanimavah se s edno mom4e okolo 7-8 meseca i s vremeto zapo4nah da go obi4am ,no za sujalenie 4uvstvata ni bqha vzaimni 2 3 meseca ne se 4uvahme ne se vijdahme i sega toi ot 1 mesec zapo4na da me tarsi ,pi6e mi ot vreme na vreme ,zvani mi,negovi priqteli mi zvanqt da hodime na kafe i tn.. nz kakvo da pravq mn sam oburkana i iskam mnenie po vaprosa ,vse o6te imam 4uvstva kam nego .sorry za latinicata
Редактирано от Seducti0n
7-ма точка
Никога не обръщай гръб назад ... защото после ще те боли двойно!![]()
Когато спориш се ражда истината някъде там...
Напълно подкрепям горното мнение.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Питай го дали изпитва нещо към теб. Това е единствения начин да разбереш дали чувствата ви са споделени
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
най-добре според мен е да си поговориш с мом4ето и да се разберете каквжо 4увствате един към друг.мога да ти пожелая късме![]()
<Pr@vQ k@kV0t0 tRqBv@ p1k d@ $t@v@ k@kv0t0 6t3>
така си е. Вместо да гадаеш какво би могло да се случи , най-добре говори с него и после реши има ли смисъл.Първоначално написано от BiKsIt0
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Эе ми думите от устата.........Първоначално написано от danchy
не винаги е така.Хората се променят и се учат от грешките си.Първоначално написано от danchy
Понякога именно втория шанс е успешния.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Почти всички са така,докато имат нещо близо до себе си, не го оценяват, а когато то отлети, се сещат за пропуснатия шанс и търсят начин да си върнат човека обратно.
В случая само ти решаваш дали усилията му ще се овенчаят с успех и или не.Ако виждаш смисъл в това да възообновите контакта по между си-давай, ако ли не, просто остави това момче в миналото и продължи напред.
Моят съвет е да направиш второто, но аз пък винаги почти залагам на първото....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Според мен трябва да рискуваш.
Ако не пробваш после много дълго време ще се питаш какво е щяло да стане.Може и да се получи, а ще разбереш само ако опиташ.![]()
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
Помисли си какво чувстваш към него.
Аз на твое място не бих се върнала при него. И на мен много пъти ми се е искало да се върна при бивш, правила съм го и само съм страдала от това.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Веднъж го направих и още и още съжалявам жестоко за това!Първоначално написано от Abbie_Broken
Към авторката: Не повтаряй грешката ми.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Понякога човек заслужава и втори шанс,но не мисля че той е от тези хора...все пак ти решаваш
хм ... така бях с един бивш обичах го 8 месеца ... той никакъв го нямаше ... после осъзна какво е изгубил и се събрахме .. да ти кажа чесно като го опознах и като разбрах какъв глупак е и ми омръзна и го скъсах ... и очаквах да ми е много гадно ... , но се чувствах много добре ... и сега тая "голямата" любов 8 месеца ся е някакво гадно долно съжаление към него пък якото е , че на него още му пука за мен както на мен ми пукаше преди ехеее ... колко време :P значи 1-во поговорете ... ако има чувства към теб са зимайти ... пък после каквото стане ... споко няма да е толкова зле ... ще го приживееш веднъж си успяла ...![]()
айде успех и умната ... а и не забравяй най-важния въпрос " Какво очакваш от мен " , а и "Какво мога да очаквам от теб "
![]()
![]()
![]()
![]()
да
Разбери дали те харесва или дали изпитва няквии чувства кам теб![]()
+1Първоначално написано от curka87
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever