- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- скъсан
недей моля те..няма от какво случвало ми се е иии тестовете 99% шанс нали знаеш .. приятелката ми имах чувството че от притеснението и се беше забавил.. ако можеш се абстрахирай!
Когато спориш се ражда истината някъде там...
Няма страшно.
Теста трябва 7 дни след секс да го направиш.
от притеснение също става така.
поздрави.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
emi ni6ty ti nqma ... nqma ot kakvo da ti ima
Не би трябвало да е станал гафа !!!Абе релакс ве щом и теста показва отрицателен
Избра ли му име вече?Първоначално написано от Moon`Girl
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Нема смисъл се притесняваш .. Не си бременна споко .. Ако пък толко не моеш спиш от притеснения.. земи напрай след 5 дена още един тест![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
И теста да се окаже положителен!Първоначално написано от summer_Love_66
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
"И теста да се окаже положителен! " .. Е Тогава вече ше има защо да се притеснява![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
UJAS MOMICHE ZABREMENQLA SI OT IZVUNZEMNITE!!! ZELENI CHOVECHETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa![]()
Тестът показва резултат с 99% точност след първият ден от закъснението на цикъла...Първоначално написано от jony
1936
Ама верно сте много гадни с момиченцето .![]()
![]()
![]()
![]()
Та по темата-стига си се филмирала , бе моме.Един ден закъснение и вече едва ли не пелени ще купуваш.ООО стига глупости.Нищо ти няма.
А като толкова се шашкаш си вземи още един тест след 1 седмица и толкова.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Майтапа на страна ама след 9 месеца ще се разбере със сигурност :P
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!