- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как минава един ваш ден??
как минава един ваш ден?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Оооо.Първоначално написано от 88
Моя пък минава в извращения (главно в БДСМ/ Скат гама), много алкохол и наркотици.
Спане до обяд. После оправяне моето и на баща ми леглото.
Евентуално училище.
Кафенце + разходка.
Дундуркане или в градския транспорт или в на тати колата.
Разправии и караници с баща ми.
На гости при мама (кафенце, биричка с нея, лиготии) (ако спя в тях - филмчета, лиготии, вечеря).
През другото време сгъвам дрехи, забърсвам праха, търкам пода, мия тоалетната + банята, подреждам си стаята.
А през останалото време - на компютъра.
това ПРЕЗ ДЕНЯ.
![]()
имам кофти навика да уча/чета, пиша домашни и решавам задачи през нощта...
ей провали такива, тва ми е есе за даскало![]()
ОООО и ти лиПървоначално написано от 88
Един приятел каза,че е намерил куче травестит,ако искаш можем да го пробваме двамата
![]()
П.П.Пак ли ти бееее.Ей,кежуалс невър дай![]()
![]()
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Секс,кафе и rock and rollНе бе бъзикам се(не всеки минава така) според зависи.....
![]()
Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!
ХахаПървоначално написано от tuzaro
Напиши есе по преживяванията на провалите през деня източник,от който черпиш инфо teenproval.net
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Ставам в 6,оправям се за даскало и тръгвам да си чакам таксито,към 1 и нещо,най-много 2 се прибирам,яммм,почивам си,уча
после излизам с някоя фр,прибирам се вечерям,следва висене пред pc-то и някой филм по тв-то пускам,а като ми се доспи лягам
Така минава един мой обикновен ден
![]()
Суетата.Моят любим грях.
някой от вас да знае ся немски, да ми преведе есето??![]()
Наско май знаеше![]()
Суетата.Моят любим грях.
13.00 Събуждам се. Мешам кафето с една тъъънка бела линийка. Гледам телевизия.Първоначално написано от tuzaro
13.30 Събуждам един от тримата младежи в леглото ми. Правим секс.
15.30 Събуждам другия. Този вече спи/яде.
17.30 Събуждам третия...
19.30 Излизаме четиримата. Висим на супер бруталния купон. Мошно напиване с афтършок и предрусване.
4.00 Край на деня. Изпушвам последната цигара трева и заспивам.
+ 1234565656567878789088Първоначално написано от 88
А за идеята с кучето травестит кво ще кажеш![]()
Eminem-Mosh
Алармата звъни в 6. Разсънване но 6 и 30 и висене пред гардероба с надеждата да намеря нещо за обличане..не намирам и тръгвам с първото което хвана. До 7 и 30 прекосяване на града и изкачване на баири.
7 и 35 - на чина съм. Доспивам си (принципно). Хоп станало 12 и 30 малко висене в "Стъпка" ако ли не - в къщи.
Ям, гледам от 2 до 3 Вероника Марс, от 3 до 4 Отчаяни съпруги ... я уча, я не.
в 7 и 15 излизам, мотая се, мотая се. Хоп пак в къщи и лягам, че на сутринта зор.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Да разбрахПървоначално написано от 88
![]()
П.П.И все пак някой навитак да пробваме кучето![]()
Eminem-Mosh
Събуждат ме в 6:45, едвам се отлепям от леглото. Прекарвам половината си ден в училище, прибирам се, обядвам, уча, после се мотая пред компютъра, чета или гледам телевизия. Почивните дни излизам с приятелки. Вечерта си лягам към 11-12.
И всичко започва отначало...![]()
ставам в 10 хапвам, търся какво да обличам.. оправям се..
и тръгвам в у-ще простотии и лигавня на макс с приятелките.. ии после хор![]()
я вечерям я не.. и се кюфвам на компа, лягам към 1,2
и всичко отначало![]()
Яжте моркови, да сте здрави!
-ставам (8-9-10), ям дълго и разточително
-уж уча
-пц time
-даскало - забава, смях, закачки, напрежение
-прибирам се и ям
-после излизам
-ако не изляза - пц time и яко цикъъъъъъъъл - музика, форуми, все си -намирам нещо да чета и т.н. и т.н.
-лягам си към 11-12...
като пак стана 1ва смяна пак ще се разпиша![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
6:00: Snow - Informer
6:30: Snow - Informer
7:10/07:15: Тръгвам за училище..
7:30: Първи час - спи ми се..Подремвам..
8:30: Почвам да мисля за ядене
9:15: Ям
9:35:Наяла съм се - пак подремвам...
12:10: Започвам да мисля за обяд..
13:30/14:30: У дома-ям..
Понеделник:тренировка до 16ч.
Вторник:спя до 17:30-репетиция
Сряда:16:30-репетиция,18ч.-тренировка
Четвъртък:спя..
Петък:спя/баскет
19:30-20ч.:Прибирам се у дома,ям,телевизия,учене,ком пютър..
12:30-1:30 - Лягам...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Различно, но няколко конфигурации се повтарят.
1 Вариант: Ставам когато стана, отида на работа, тръгна си, вечерта или излизам или дремя пред компа.
2 Вариант: Ставам когато стана, отида на работа, следобед отида в универса, вечерта или излизам или дремя пред компа.
3 Вариант: (уЙкендите) Ставам когато стана, отивам за храна, готвя си, излизам, прибирам се и пак излизам.
4 Вариант: (като си ходя по родните места) Ставам когато стана, сядам на компа, стане нощ, легна си да спя.
![]()
1ва смяна на даскало:
05:50 стаавам от съън
05:50-06:45 се оправям за даскало (грим , прическа , облекло и да си оправя чантата)
06:55 излизам от вкъщи и отивам си фащам автобуса
07:00 - 07:15 пътувам с автобуса
07:20 съм пред даскало и пуша с другите
07:30 почвам час
07:30-12:30/13:20 съм на даскало
после си фащам автобуса и се пребирам
ям .. ям ... ям![]()
лягам да спа
после на компа ... на компа ... на компа![]()
иии после пак ... нани мимСи![]()
2ра смяна на даскало:
10:00 ставам от съннн
10:00-12:45 се оправям за шкулоту![]()
после фащам автобуса
13:20 съм пред даскало и пуша
13:30 почвам даскало
13:30-18:30/19:20 съм си на даскало
после се прибирам
на компа
ям
на компа
спа![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Ставам в 8.30, правя си закуска и кафе (като обикновено избърсвам навсякъсе разспианото кафе от приятеля ми преди това)
9.30 --> на работа съм до неопределено време, в зависимост от това колко работа имам.
Като си тръгна ( да речем в 5) или се виждам с приятели или отивам до баба ми или се прибирам да уча.
Към 7.30 мъжо е вече у дома и обикновено се разплуваме пред ТВ, после на компютрите и по някое време заспиваме.
Доста скучно ежедневие, но почивните дни наваксваме![]()
ДЕЛНИК![]()
събуждам се ( по точно будилникът ме събужда) към 8 но ставам към 8-9..ако съм гладна ще хапна каквото има в хладилника и започвам да уча (хм.. то я уча я не..) някъде около 1 час след това на компютъра до 11 .. тогава почвам да се оправям и вися пред гардероба половин час докато си харесам някоя парцалка и си я навлека .. прибирам си чантата и тръгвам към мачилището..от 12 и половина до 7.. връщам се гладна .. ям помагам си с домашните за утре ако не ме домързи и сядам на компютъра... лягам към 12
Събота
ставам в 9 приготвям се набързо и тръгвам на танци.. след тях директно на разходка с фр или в някое заведение.. и така ми минава деня.. вечерта естествено пак на ПЦ-То
неделя
единствения ден в който спя колкото си искам...
ставам на обяд гледам телевизия ии се захващам с уроците така до вечерта .. пфф
колко интересно живея а?![]()
![]()
Понеделник - Петък - ставам м/у 7-8-9, закусвам, сядам на компа/ уча/ чета, тръгвам за училище, прибирам се най-рано 7:30 и най-късно 8:40, ям, сядам на компа/ чета/ рисувам/ правя каквото ми се прави, в 11 лягам и до 12 и нещо си чета в леглото...
Събота, Неделя - 8- ставам, от 10 до 2-3-4 съм на урок, прибирам се, кисна на компа, вечерта към 8 примерно излизам...
делнични дни:
ставам към 10-10.30-11.00![]()
принципно или нямам за учене,или не уча..
ям,сядам на компа и към 12.30 се виждам с приятеля си.
после на даскалоо..след това навън с приятели и след това се прибирам и пак сядам на компа.Лягам си към 2 (най-късно)
почивни дни:
ставам когато си искам (към 15.30 най-късно) после се моткам,седя на компа,след това към 7 излизам с приятели,след това се прибирам сядам на компа доо към 3-4 и след това заспивам.![]()
Делниците се става по некое време, зима се душ, закусва се и се поучва ако има кво, ако не чете се нещо интересно в нета или в някоя книжка, отиам на даскало, спя там, виждам се с някой след това и се прибирам. Вечерям и закисвам пред компа да си попиша с гаджето. В петък отивам на Ботевград, там вече историята става дълга и разнообразна, прибирам се в понеделник сутринта в София с главобол и недоспал и отиам да си доспа и да пия някой алка зелтсер в даскало![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!