- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имам ли правото...
еми теста май не ме изкара много умна - 105т., 8 клас съм. Иначе не мисля че този тест е много достоверен отностно колко си интелигентен
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не е като да няма полза...Първоначално написано от global
![]()
Сега какво? Ще ме накараш да цитирам заглавие по заглавие и да обяснявам кое как ми е помогнало в живота ли?![]()
Колкото до резултата, какво значение има, че си изкарал повече? За мен това е напълно достатъчно, предвид факта колко малоумни ми изглеждат тези тестове.
За мен е по-важно, че с едно прочитане на урока по история/биология/химия/география, той ми е останал вече в главата.
Че без да пипна, върху автори като Ботев (когото недолюбвам) и Дебелянов (който ми допада, ама ме мързеше да уча за него) на есе съм изкарала 4 на кандидат-студентски изпит. Без да прочета и една буква. Дори произведенията, върху които писах..
Че се готвих по-малко от 2 седмици по история и литература и влязох право с високи оценки (пробвай да правиш тест по история с всички имена, дати, събития, лайна енд соу он..)
Това е от значение - практическата част.
И всичко това се дължи не на някакво си IQ, а на факта, че съм тренирала мозъка си и запомням лесно и бързо.
То е като мускул - не го ли използваш, не го ли товариш, се отпуска и атрофира. И съответно затъпяваш прогресивно.
И не винаги е важно какво ти е заложено, а как ще го развиеш. Защото имам два блестящи примера за хора с прекрасен потенциал и невероятни умствени способности, които сега.. хм, мацката учи в свободния, щото я мързеше в училище, та две не виждаше, а пичът диша кале и се изживява като хипи. Иначе са наистина много умни, но поеха по кофти пътища и язък им за високото IQ, което грам не им помогна в живота.![]()
Собственост на Canis_Dirus
как се отделя време за мислене?
моят резултат е 130 и какво от това?
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
не съм го повтаряла няколко пъти
а това,че изместваш въпроса ми в тази посока,само означава колко несигурен си,относно глупостите,коит бълваш
и все пак,ще ми обясниш ли с какво,в живота,ще ми помогне високия тест за интелигентност?
интелигентност в този тест означава да можеш да взимаш решение за ограничено време,тоест мозъкът ти да работи на пълни обороти
в живота обаче,важните решения/проблеми се взимат са повечко време-за планиране,разглеждане от различни ъгли..и за жалост няма красноречив верен отговор както в тестчето ти..
с две думи..силен си на теория,гола вода на практика..
и затова и мен ме вълнува кой университет си завършил,даже ще имам наглостта да ти искам снимана студентската книжка,за потвърждение..за да си изградя представа колко те бива и в практическата част![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Глобал = Свастика.Първоначално написано от babity
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Обобщено казано, този тест, дето подмяташ, не е реален и нищо не доказва!
Като те гледам къв си малоумен,чудя се как и 5 ти е писала..Първоначално написано от jony
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...