.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Супер фен Аватара на gabi_94
    еми теста май не ме изкара много умна - 105т., 8 клас съм. Иначе не мисля че този тест е много достоверен отностно колко си интелигентен
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от global
    Цитирай Първоначално написано от FelisDirus
    Е, явно аз трябва да вдигна сериозно акциите по твоята логика, защото освен, че имам високо IQ (от въпросния, достоверен за теб, сайт), и съм попрочела доста.
    Пхах (*иронично*).
    Но за жалост тези тестчета не ми вдъхват доверие по простата причина, че ги има много и всеки претендира за достоверност.

Уотевър..
    Всичко е относително - зависи с кого се сравняваш. Аз изкарах повече от твоя резултат. Има ли някаква полза от прочетеното от теб?
    Не е като да няма полза...

Сега какво? Ще ме накараш да цитирам заглавие по заглавие и да обяснявам кое как ми е помогнало в живота ли?

Колкото до резултата, какво значение има, че си изкарал повече? За мен това е напълно достатъчно, предвид факта колко малоумни ми изглеждат тези тестове.
    За мен е по-важно, че с едно прочитане на урока по история/биология/химия/география, той ми е останал вече в главата.
    Че без да пипна, върху автори като Ботев (когото недолюбвам) и Дебелянов (който ми допада, ама ме мързеше да уча за него) на есе съм изкарала 4 на кандидат-студентски изпит. Без да прочета и една буква. Дори произведенията, върху които писах..
    Че се готвих по-малко от 2 седмици по история и литература и влязох право с високи оценки (пробвай да правиш тест по история с всички имена, дати, събития, лайна енд соу он..)
    Това е от значение - практическата част.

И всичко това се дължи не на някакво си IQ, а на факта, че съм тренирала мозъка си и запомням лесно и бързо.
    То е като мускул - не го ли използваш, не го ли товариш, се отпуска и атрофира. И съответно затъпяваш прогресивно.
    И не винаги е важно какво ти е заложено, а как ще го развиеш. Защото имам два блестящи примера за хора с прекрасен потенциал и невероятни умствени способности, които сега.. хм, мацката учи в свободния, щото я мързеше в училище, та две не виждаше, а пичът диша кале и се изживява като хипи. Иначе са наистина много умни, но поеха по кофти пътища и язък им за високото IQ, което грам не им помогна в живота.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    как се отделя време за мислене?

моят резултат е 130 и какво от това?
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    не съм го повтаряла няколко пъти

а това,че изместваш въпроса ми в тази посока,само означава колко несигурен си,относно глупостите,коит бълваш

и все пак,ще ми обясниш ли с какво,в живота,ще ми помогне високия тест за интелигентност?

интелигентност в този тест означава да можеш да взимаш решение за ограничено време,тоест мозъкът ти да работи на пълни обороти

в живота обаче,важните решения/проблеми се взимат са повечко време-за планиране,разглеждане от различни ъгли..и за жалост няма красноречив верен отговор както в тестчето ти..

с две думи..силен си на теория,гола вода на практика..
    и затова и мен ме вълнува кой университет си завършил,даже ще имам наглостта да ти искам снимана студентската книжка,за потвърждение..за да си изградя представа колко те бива и в практическата част
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от global
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Майкооооо! Ей, (еко)глобал, според мен нещо ти се размириса работата. Музикант си, вече бачкаш, няк'ви университети чета тука... Според няк'ви мои си груби сметки ти трябва да си на поне 25-6 години и да седиш и да се занимаваш с пикльовци в тийнпроблем... пхахахха!
    Ей, миризмата идва от многото миризливи лъжи, в които се оплетох.
    Тук съм, защото акълът ми е детски, а всички разумни същества отказват да се занимават с дебили като мен, страдам от липса на внимание и го търся тук.
    А, така съм съгласна!

Цитирай Първоначално написано от babity
    Майкооооо! Ей, (еко)глобал, според мен нещо ти се размириса работата. Музикант си, вече бачкаш, няк'ви университети чета тука... Според няк'ви мои си груби сметки ти трябва да си на поне 25-6 години и да седиш и да се занимаваш с пикльовци в тийнпроблем... пхахахха!
    Глобал = Свастика.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Почакай есенните листа...
    Обобщено казано, този тест, дето подмяташ, не е реален и нищо не доказва!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Цитирай Първоначално написано от November
    Да бе, ще я подлудяваме. Да не сме бебета. В гимназия съм все пак...
    ми ок, оставете се да ви тъпчат тогава...
    И бълив ми, бебетата изобщо не могат да си представят госпожата ми от старото даскало какво е преживяла, задето си позволи да ми пише 5..
    Като те гледам къв си малоумен,чудя се как и 5 ти е писала..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си