- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кого най-много не понасяте в семейството или роднина
Сестрата на баба ми - много командва и дава гадни коментари.
Сестрата на вторият ми баща - същата причина![]()
Не мразя..но вуйна ми ми е доста антикакто и първият браточвед на майка ми-не че ме дразни кой знае какво, но се ядосвам как може да има толкова тъпи хора..
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
майка ми има един братовчед от провинцията - изключително нагло, нахално и стиснато същество.. ако нещо заидва в София по работа редовен номер му е да ти се изтърсва във вас със жена си за по 4-5 дена без да предупреди или ако случайно се обади предварително е само да те осведоми че идва.. няма "ще може ли" " ще е удобно ли".. никви такива.
Непонасям по-големия си браааттттттттттттт.Първоначално написано от neonskull
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Побърква ма - само са заяжда за щяло и нещяло и изобщо е най-големия ПЕДЕРАСТ на света
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
братовчедките ми макар че ме финасират понякогаама са ебаххтии сдуханите
![]()
If I played you like a toy?
мойта рода повечето изселени или в други градове тъй че 90% някаде не ги познавам изобщо и няма кой да ме дразни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Сестрата на баба ми и мъжа и!
Като се сетя какво преживях с нея 3 седмици, беше някакъв ужас!
И постоянно се заяжда, тя не ме харесваше още от малък. А мъжа и е някакъв отвратителен човек, подъл, надменен, егоист. Особенно, когато се съберът двамата стават някакви чудовища, щом и дядо им е праел забележка как да се държат с мене.
Вафла..
Абе много от родата ми не мога да ги търпа...![]()
![]()
nicolepcd
баща ми ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Какво толкова странно има?Първоначално написано от danibebi
Да не мислиш, че всички майки са мили, грижовни и разбиращи като по филмите?
+ майка ми, баща ми и дедо миПървоначално написано от SkiCatA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оо не не са!! .. наще са пълните лайна ..Първоначално написано от PainMonopoly
.. ако дойдеш за 1 ден в къщи ще ти се иска да се върнеш с писъци при майка си ..
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
баба ми (на баща ми майката) направо страшно ме нерви, всяко нейно действие ме дразни, тъпите и въпроси абе всичко в нея ме дразни и много ме ядосва само ми разваля настроението![]()
Стринка ми...Луда е...не се ебавам,жената има проблеми![]()
Брях,брях
Никой, но да се има предвид, че роднините, с които имам контакт, са мама, тате и едната ми баба.
баща ми много често ме разочарова,но си го обичам,защото попринцип е добър човек
а майка му ме изкарва извон нерви![]()
Мислех,че съм единственатаПървоначално написано от nymphadora
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Баща ми... и въобще неговата рода.. Не знам, просто някак си не се разбираме.Ако сме на маса и примерно вечеряме, баща ми като се разпали на някаква политическа темааа... е направо ужас.. И баба ми и дядо ми като се намесят и става една ужасна караница.. И ние с брат ми и майка ми стоим и се гледаме![]()