- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблеми с новото училище и приятелите ми
Здравейте, искам да ви помоля за съвет.
Преди известно време се преместих в едно училище но въобще не ми върви там. Не ме разбирайте погрешно оценките ми са страхотни но не се разбирам с хората изобщо. Освен това трябва да се пътувам много и е просто нетърпимо!
Прекарвам 9 часа от деня си по превозни средства и трамваи и единствената ми утеха е вечер когато излизам с приятели. Целия ден колкото и отвратен да е бил сякаш изчезва.
Помолих родителите си да се преместя от това училище,помолих ги само за разрешение защото нямам нищо планирано но просто искам да знам. Те ме срязаха тотално и заявиха че мога да се преместя,но не мога да виждам приятелите си вече,казаха също така че няма да излизам изобщо. Първата ми реакция беше да откажа разбира се,но напоследък нещата с приятелите ми не вървят много.
Двама от тях даже не искат да ме виждат и чувам че и още се присъединяват,скоро всички ще се оттеглят от мен. Аз не мога да направя нищо,имам си определено мнение и не мога да го променя,те обаче не разбират.
Започвам да мисля че е по-добре ако ги напусна преди те- мен. Не ми е лесно но ако аз си тръгна ,отцепилите се сигурно ще се втурнат и може би ще им е по-добре.
Бихте ли ме посъветвали какво да направя? Наистина бих оценила вашето мнение.
Нарушена т.7
moderated by RiseGirl
Не мисля, че ще ти е много добре без приятели...Казваш, че в новото ти училище е едва ли не непоносимо.Тогава ще си усложниш още повече нещата...Ще си напълно сама и няма с кого даже и да излизаш та камо ли да говориш...Ако искаш говори с приятелите си и виж къде е проблема![]()
Сприятели се с хората от новото училище..
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
лесен начин да се запознаеш с нови хора : запиши се в училищния хор,в отбора по баскет/волейбол и др спортове,стани мажореткааз например съм в хора и покрай него се запознах със страхотни хора..
![]()
![]()
а иначе по въпроса с приятелите ти - говори с вс тях и виж къде точно е проблема , ако са ти истински приятели ще приемат мнението ти![]()
![]()
късмеет !![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
А замисляла ли си се защо тези твои "приятели" се отдръпват от теб, в теб ли е причината или нещо друго?![]()
И един съвет: пиши на кирилица![]()