.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен
    Град
    в килера

Три двойки

Има ли такова правило, според което ако имам 3 двойки по някой предмет, мога да бъда оставена на поправка, дори и да имам други 5-6 оценки, различни от двойка?

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Правилото е, че като имаш три оценки (зависи по кой предмет все пак) учителите не са длъжни да те изпитват повече и маже да ти оставят 2 за срока.

Голям фен Аватара на scyLLa
    Смятай събираш всички оценки и ги делиш на броя им, например :
    три 2-ки =6 и 6 други оценки да кажем 4,5,3,4,6,4=26
    и става 26:9=2,88 което си е 2, но по милост на годпожата може да ти пише 3 чаткаш ли?Не вярвам да има такова правило ако имаш 3 2ки и шес други оценки например (6) да те остави.Ако има само 3 2-ки тогава може да те остави....
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Смятай събираш всички оценки и ги делиш на броя им, например :
    три 2-ки =6 и 6 други оценки да кажем 4,5,3,4,6,4=26
    и става 26:9=2,88 което си е 2, но по милост на годпожата може да ти пише 3 чаткаш ли?Не вярвам да има такова правило ако имаш 3 2ки и шес други оценки например (6) да те остави.Ако има само 3 2-ки тогава може да те остави....
    Това не винаги е така. Правило за тези работи няма, защото всеки учител си е индивидуален. За оценки трябва да говориш с него/нея, за да се разберете. Да не мислите, че им е зор да Ви оставят двойки и после лятото да се занимават с Вас вместо да почиват.

Лично мое мнение е, че ако имаш две двойки и две шестици, може да ти остави както 2, така и 6 за срока. Зависи оценките на какво са и какви са.

По принцип от старото даскало знам, че последната оценка в графата не трябва да е 2. Майче трябва да е същата оценка каквато ти е и за срока.
    Don't tell me what I can or can't do !

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    Правилото е, че като имаш три оценки (зависи по кой предмет все пак) учителите не са длъжни да те изпитват повече и маже да ти оставят 2 за срока.
    Ох, съмнявам се спре да ме изпитва. Имам една двойка, официално вписана в дневника, още една от вчера, която не е вписана и очаквам още една като ни върне другите контролни. А учителката каза, че трябва да имаме около 10 оценки за първия срок.
    scyLLа, това правило за смятане на оценки го знам и ако наистина не съществува другото правило за 3те двойки, ще се оправя някак си...
    Мерси!

Накрая оценките се събират от дадения предмет и се разделят на броя на оценките и се получава тази общата щом имаш различни оценки освен две няма да те остави на поправка , НО гледай да нямаш двойка последна оценка....защото имаш ли последна оценка двойка - аривидерчиии!!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Пълни глупости ...
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Такова правило няма зависи от госпожата. Но още е първия срок попринцип се гледа втория. ако втория имаш 3 за срока значи по този предмет ще имаш 3 за годината и няма да останеш на поправителен.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    1. 2 за срока можеш да имаш, важното да не е за годината.
    2. Броят на оценките е броят на часовете, които имае седмично плюс 1 т.е. ако имате 2 часа седмично 3 оценки са достатъчни за оформяне.

Второто беше вярно до преди една година, със сигурност, не съм чула за някаква изменение, но и вече не съм в у-ще така че питай някой твой преподавател.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен
    Град
    в килера
    Благодаря на всички. Оказа се, че имам две двойки и една тройка, пък и госпожата отрече да има такова правило за три двойки.
    За първи път в живота си се радвам толкова много на тройка

Град
    Пловдив
    вместо да се притесняваш за тея неща , вземи се стегни и започни да учиш
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    sofiqqq
    Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    Накрая оценките се събират от дадения предмет и се разделят на броя на оценките и се получава тази общата щом имаш различни оценки освен две няма да те остави на поправка , НО гледай да нямаш двойка последна оценка....защото имаш ли последна оценка двойка - аривидерчиии!!
    +1
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си